Који знак најслађе сања?

24sata.hr
Који знак најслађе сања?

За Бикове сан зависи од дана до дана, Шкорпијама у зависности од расположења, за Стријелца спавање је само нужно зло, а Рибе у сну виде прави опијум за душу и тијело.

Овну је најважније да се опустити прије сна

Хиперактивни припадници овог знака склони су епизодама несанице. Такође, њихови снови су врло стварни и интензивни, па их неријетко буде из сна. Најтеже им је да се дистанцирају и опусте од напорног радног дана, а због тога би сат времена прије одласка у кревет требало да престану с активностима које их раздражују. Најбоље спавају на боку.

Бику сан зависи од дана до дана

Сан је превртљив за типичног припадника овог знака, а понекад без проблема могу да спавају и по 12 сати, док ће други пут једва склопити очи на сат или два током целе ноћи. На квалитет сна Бикова највише утиче околина, потребан им је мир, замрачена просторија и тишина. Снови су им често прожети дубљим значењем, а најбоље спавају у друштву.

Близанци су у кревету немирни као и у животу

Припадници овог знака могу без проблема да издрже дан уз врло мале количине сна, али све их то с временом сустиже. Како њихове мисли увијек јуре, имају проблем с успављивањем и таман прије него што утону у сан, размишљају о битним животним дилемама. Најбоље спавају ако су физички исцрпљени и то на стомаку или боку.

Рак често пати од ноћних мора

Њихова рутина сна је поприлично солидна, али често пате од немирних снова, па чак и ноћних мора које могу дубоко да их узнемире. Ријеч је обично о сновима пуним насиља у којима настрада неко ближњи, а јављају се као резултат прекомјерних брига у свакодневном животу. Угодна купка и умирујућа музика или ТВ емисија помоћи ће им да боље утону у сан.

Лавове не треба дирати док спавају

Већина припадника овог знака добро спавају, а идеална им је позиција на леђима. Знају колико им је битно вријеме за одмор па осјећају велике посљедице неиспаваности. Проблема с успављивањем имају једино ако су под великим стресом па их муче одређене мисли. Снови су им значајни и дубоки, а да би боље спавали треба да се клоне касних оброка.

Дјевица може да заспи тек након што среди планове у глави

Припадници овог знака воле ред и рутину у животу, а тако и у сновима. Проблем им најчешће представљају финансијске бриге. Због тога је добро да прије спавања бриге на тренутак забораве и да се опусте нежном масажом стопала или главе.

Вага спава превише или премало

Припадници овог знака углавном лијепо спавају, али у тренуцима пуно обавеза потпуно су неиспавани, због чега ће на крају опет завршити данима у кревету. Чаша топлог напитка и пријатан разговор најбољи су начин да се успавају, а врло им је важно да им је постељина удобна и мирисна.

Шкорпији сан диктира расположење

Да ли ће Шкорпија добро да спава зависи од тога како се осјећа. Често знају превише да спавају ако су у депресији, а у стању су и сатима да буду будни због добре серије или нове игрице. Најбоље спавају уз партнера који ће их натјерати да на вријеме легну, а идеална им је поза да се склупчају око њега.

Стријелцу је сан нужно зло

Невјероватно енергични Стријелци су знак којем је потребно најмање сна да би нормално функционисали. Исто тако, природно исцрпљивање, поготову физичке природе, најбољи је лијек за њихов сан. Не бирају позицију и због умора могу заспати у готово свакој пози, али већ раном зором ће бити на ногама. Због те навике воле мало да одремају послијеподне.

Јарац зна колико је добар сан важан

Припадници овог знака нису претерани љубитељи сна и радије би га избјегли, да могу, али врло добро знају колико им је он битан за добро здравље и функционисање. Под психичким су притиском склони несаници, иначе имају редовну рутину спавања. Најбоље спавају на стомаку и то сами у кревету, а потребно им је пуно времена да се навикну да спавају с неким другим у кревету.

Водолију сан само изненада савлада

Припадници овог знака познати су по свом немирном сну, пуно се окрећу, бацају и знају да причају у сну. Обично немају проблема с успављивањем и често утону у сан испред ТВ-а. Могу дуго да спавају, али ипак им је жао ако због тога пропусте јутарње ритуале испијања кафе. Најбоље ће заспати ако их неко мази као мало дијете.

Рибама је сан опијум

Вјечитим сањарима Рибама, сан је најдраже уточиште. Припадницима овога знака сан је за живот потребан као и ваздух, а ненаспавани постају мрзовољни и живчани те им пада имунитет. Попут Ракова и они су склони живописним сновима с дубоким значењем. Могу да утичу на своје снове књигом или ТВ емисијом коју ће гледати прије него што заспу, а најквалитетније спавају на леђима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана