Kоји су страхови вашег хороскопског знака?

24sata.hr
Kоји су страхови вашег хороскопског знака?

Сваки од знакова Зодијака муче различити страхови, али највише их брину болест, губитак слободе, зависност од других, али и да у животу неће наћи праву и велику љубав...

Прочитајте који су страхови вашег хороскопског знака:

Ован се боји зависности од других

Ован увијек у свему жели да буде први, али и тражен па се највише боји да ће у животу зависити искључиво од других. Слабост и болести за њега представљају ултимативни страх, али не може поднијети ни да га други игноришу или занемарују. Ован жели да буде херој за своје најмилије, а чињеница да то не може бити га плаши.

Бику су највећи страх недостатак љубави и новца

Бику су љубав и новац најважнији у животу, па су највећи страхови везани управо за то. Он се боји неравноправности у љубавном односу, односно да ће он бити тај који је више заљубљен и предан у вези него партнер. А осим тога, страх у кости тера му недостатак новца као и промјене које му из темеља мијењају живот, а он на њих не може да утиче.

Близанци страхују од губитка слободе

Друштвени Близанци боје се промјена баш као и Бикови, а највише страхују да ће морати да промјене стил живота. Плаши их губитак слободе на коју су навикли, али и груба истина - зато што воле да живе у свијету који су скројили по својој мјери.

Губитак породице највећи је страх за Рака

Нежном и сентименталном Раку породица је најважнија на свијету па не чуди што га у животу највише плаши отуђење од најмилијих. Он се боји да ће га дјеца одбацити, а исто тако не може да заборави на лијепе тренутке прошлости па страхује од будућности.

Лав се боји да ће га они које воли изневјерити

Лав се боји јавног понижења и губитка положаја, али ултимативни страх представља му да ће га неко кога воли изневерити или игнорисати. Уз љубав је везан и и његов други страх, а то је да чланове породице и своје најмилије неће више никада видјети.

Дјевица се боји болести

Редом опсједнута Дјевица не сме да се суочи с чињеницом да није савршена, али у животу је највише плаши болест баш као и Овна. Она страхује да ће постати терет људима које воли, односно да неће моћи сама да брине о себи и својим потребама.

Вага страхује од недостајања подршке породице

Промишљена Вага боји се неравнотеже у љубавном животу, а највише је плаши недостатак подршкеза одлуке везане за било које поље живота од људи до којих јој је стало. Она страхује од конфликта, свађа и проблема у вези или браку у којима баш као и Рак тражи уточиште.

Шкорпија страхује да ће слабости искористити против њега

Иако се често описује као најмрачниј знака Зодијака, Шкорпију ипак муче понеки страхови. Она се баш као и Лав боји издаје људи који су јој најближи, али и једнако страхује да ће други открити њене слабости и искористити их против ње. Такође, боји се сплеткарења иза њених леђа.

Стрелац се плаши обавеза

Стријелац је слободног духа па се највише у животу плаши обавеза, али и да ће се задовољити и радити посао који не воли. Боји се планирања и губитка слободе зато што убијају његову иновативност, али страхује да ће га повриједити људи који воли, највише због његове мирољубиве нарави и склоности опраштању.

Јарац се боји да ће други мислити да је промашај

Упорни Јарац има комплекс мање вриједност и страхује да ће други мислити да је промашај. Он се боји да неће оставити никаквог трага у свијету, односно да својим дјеловањем неће дотакнути људе и навести их на промијене. Осим тога, Јарац се баш као и Лав и Шкорпија боји јавног понижења.

Водолија се боји губитка индивидуалности

Водолију муче исте бриге као и Близанце. Он се боји губитка слободе, али и индивидуалности зато што не жели да се стопи с масом, већ жели да буде јединствен. Водолија много тога улаже у своје односе, било пословне, било љубавне, а боји се да га људи до којих му је стало једноставно не замене.

Највећи страх за Рибе је да неће пронаћи љубав

Романтичне Рибе боје се самоће и одбијања, али и љубавног проклетства да никад неће пронаћи оног правог или праву. Страх их је да ће се у односу посве предати, али да исто неће добити заузврат. Осим тога, прибојавају се да ће њихове најмилије погодити нека болест, а оне неће моћи да им помогну.

Извор: 24сата.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана