Који је идеалан Астро одмор за вас

Tportal.hr
Који је идеалан Астро одмор за вас

Појединим хороскопским знаковима више годе далека путовања у неизвесност, другима је најважнија удобност, а трећима престижна мjеста која су посjетили. Ево како хороскопски знакови приступају туристичким путовањима.

Ован

Овнови воле да истражују нова и међусобно разнолика одредишта. Користе најбржа превозна средства како би што прије стигли до циља. Пустоловног су духа и у складу с тим одмор им подразумева адреналинске активности - рафтинг, роњење, банџи и јахање.

Бик

Непрегледни брежуљци идеалан су крај за одмор Бикова. Приоритет им је удобност па све планирају унапред – од резервације карата до хотелског смјештаја. Највише су везани за кућу па избјегавају путовања у далеке и непознате крајеве, него се држе познатог окружења.

Близанци

Близанци воле да путују у друштву пријатеља или рођака с којима имају пуно тема за разговор. Владајућа планета им је Меркур који их наводи на сталну интеракцију и мисаону активност. Да би избјегли монотонију, приклањају се пакет-аранжманима и групним путовањима. На одмор обавезно носе бројне геџете, књиге и часописе.

Рак

Ракови су најсрећнији кад су близу воде, била она море, језеро или ријека. Омиљене су им активности пливање, једрење и скијање на води. Нису сувише пустоловни па обично сваке године бирају исту дестинацију за одмор. Желе да се осјећају као код куће и кад су на путу. Али, никад им не досади да се враћају на исто мјесто.

Лав

Лавови су привржени одмору са стилом. Умјесто напорних и неудобних активности попут пјешачења или вожње бицикла, радије бирају добру масажу или педикир и маникир. Спремни су да се истроше за луксузно крстарење или боравак у хотелу с пет звијездица. Омиљене су им егзотичне и свијетски познате дестинације.

Дјевица

Дјевице воле да воде бригу о свему па ће прије путовања провести темељно истраживање, пописати мјеста која треба посјетити и ствари које треба да понесу. Осјећају кривицу ако улудо потроше вријеме и новац. Идеалан одмор им је боравак у природи, разгледање културних знаменитости.

Вага

Ваге воле елеганцију и одмор са стилом. Најбоље се осјећају на престижним локацијама. Камповање нуди премало удобности за њихов укус. Најдража су им кратка и лежерна путовања, без превеликих напрезања. Будући да воле да изгледају лијепо, са собом носе елегантну одјећу.

Шкорпија

Шкорпије воле да путују у егзотичне крајеве које други не посјећују толико често. Посјета египатским пирамидама или тура Кинеским зидом тип је одмора као створен за овај знак. Добро подносе све климатске услове. Пакет-аранжмани као и путовања уз пратњу водича нису њихов тип путовања.

Стрелац

Стрелци нису за одмор далеко од градске вреве, напротив. Њихова визија одмора обухвата обиље забаве и дружења, а никако излежавање уз књигу. Рођени су путници и најрадије би посјетили сва мјеста у туристичким водичима. Није им мрско ни камповање као саставни дио одмора.

Јарац

Јарци воле копно па уживају у боравку у планинама и брдима. Иако би који пут вољели да приуште луксузан и удобан одмор, разумно располажу новцем и одбијају да се задуже. И када је на одмору, Јарцу је стало до равнотеже па не претерује с напорима и активностима. Омиљене дестинације су им древна мјеста.

Водолија

Водолије нису планери и не планирају одмор мјесецима унапред. Воле неконвенционална мјеста, без великих гужви. Идеалан одмор укључује медитацију и потрагу за унутрашњим миром. Може им бити тешко да нађу сапутника за овакав тип одмора.

Рибе

Рибе воле воду и одмах би се упутиле према приморским крајевима или барем бистром језеру. Одмор из снова укључује роњење боцом, роњење маском, веслање и вожњу глисером. Врло су емотивне и романтичне па одмор воле да проведу с партнером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана