Који хороскопски знакови су склони превари?

metro-portal.hr
Који хороскопски знакови су склони превари?

Сазнајте унапред да ли је особа која вам се свиђа склона шврљању или се ради о поузданој и стабилној особи?

Особине које носи ваш хороскопски знак могу открити да ли сте склонији преварама или сте ипак веран партнер својој другој половини...

Ован

Ован ће аферу да разгласи на све стране, а како су страствени, могућ је и прекид везе због тога што су се заљубили у другу особу. Невjерни су због потраге за узбуђењем које је нестало из њихове везе, али кад су ухваћени, кривцу пребацују на другу страну.

Бик

Бик се боји преваре иако воли уживање, па је најчешће вjеран у дугој везу. Ако од партнера добија сексуално и емотивно задовољство и финансијску сигурност, неће то угрожавати својим невjерством. Разлог невjерства је готово увијек недостатак секса.

Близанци

Близанци су немирни и стално на рубу флерта, али јако тешко прелазе границу давања комплимената и размјене порука. Ако им је партнер и даље изазован, нема шансе да постану невјерни, то се догађа тек кад у њиховим главама веза буде готова.

Рак

Рак је врло вјеран знак јер не раде другима оно што не би жељели да се њима догоди, тако да је њима најважније да имају довољно њежности и љубави. Невјерство им лако иде од руке ако се осјете несрећно и невољено у вези и тада немају никакве кочнице.

Лав

Лав обожава драме и узбуђења, воли да буде у центру пажње па није чудо да спада у знакове који су склонији превари од других. Без довољно комплимената и играња које их узбуђује, Лавови су склони невјерству с млађим особама чија их енергија привлачи.

Дјевица

Дјевица је један од оданијих знакова који никада ни не размишља о превари ако је задовољна у вези, али када више не осјећају поштовање, невјера им постаје најнормалнија ствар. У том ће им случају превјара послужити као оруђе изласка из везе за коју мисле да је готова.

Вага

Вага је на језику брза и забавна, стално на граници флерта који их често доводи у опасне ситуације, али како озбиљно схватају обавезе, нису склони преварама. У случају да партнера престану да сматрају пријатељем, вјерују да имају право на превару.

Шкорпија

Шкорпија је на лошем гласу као знак који је често невјеран, али то је више посљедица понашања него дјеловања. Ипак, ако им веза пређе у рутину, лако ће се упустити у серију превара за једну ноћ како би добили узбуђења која и м недостају.

Стријелац

Стријелац је љубитељ авантуре, пустоловине и забрањеног воћа, па је склон невјери коју не схвата драматично. За Стријелца вриједи она да прилика чини лопова и неће оклијевати ако им се укаже шанса за мало забаве. С друге стране, лако опраштају превару партнеру.

Јарац

Јарац спада међу највјерније у Зодијаку јер је њима невјера заправо духовна издаја, тако да њихови снови остају на нивоу флерта. Ако почну везу да доживљавају као лошу, почеће да се понашају као Дјевице и кренуће путем невјере.

Водолија

Водолија измишља своје границе невјерства које нико други не може да схвати, јер им рутина иде на живце па ће преварити партнера с потпуно различитом особом. Водлије остају вјерне ако стварно воле партнера и знају да им неће бити опроштено.

Рибе

Рибе ионако живе у свом свијету маште, па кад им веза упадне у рутину, њихов ће мозак већ смислити нову фантазију у којој ни превара није немогућа. Ако се притом и заљубе, нема више кочница, па их треба држати заинтересованим и одржати страст како им превара не би постала стварност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана