Који хороскопски знакови имају највеће шансе да се разведу током ове године

Kliks
Foto: Ilustracija

Ова година ће одређеним хороскопским знаковима донијети лоше промјене у љубавном животу.

Веза Бика и Стријелца доживјеће свој крај. Најгора ствар је та што може доћи и до физичких обрачуна током бурних свађа. Сити сте једно другог. Бика иритира немирна природа Стријелца и уморан је од чекања да се коначно смири. С друге стране, Стријелац по сваку цијену одбија промијенити свој начин живота.

Рак и Близанац више немају готово ништа заједничко. Искреност Близанца често прелази границу бруталности, док је Рак осјетљив и понекад превише емотиван. Чак и када је Близанац лудо заљубљен, никада неће занемарити свој друштвени живот. Никаква романса не може убити њихову авантуристичку и отворену страну. Али, животни сан Рака је пронаћи некога с ким ће се што прије скрасити и проводити вријеме у кућној атмосфери.
Ако сте у хороскопу Вага и у браку сте са Шкорпијом, очекују вас лоше вијести. Партнер ће вас ускоро оставити. Врло сте свјесни да је растанак једина исправна ствар, али напросто немате храбрости да то учините први.
Лав и Јарац ће се такође развести у 2023. Истина је да заправо нисте идеалан пар и да немате исте животне ставове. Између вас је постојала физичка привлачност и то је то.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана