Који хороскопски знак се најбоље љуби?

Blic.rs
Који хороскопски знак се најбоље љуби?

Спремите се за пољупце! Сваки хороскопски знак се љуби на другачији начин, рецимо шкорпије воле да се љубе дуго и страсно, а близанци воле лагано и њежно.

Иако вам неко савршено одговара када је у питању љубљење, то не значи да ћете имати савршену везу и да ћете се вјенчати, али је забавно вјежбати. Погледајте како се љуби који хороскопски знак и изаберите онај који је баш по вашој мјери. 

ОВАН

Енергични и снажни, овнови су вођени планетом Марс, а ако нешто Марс зна, то је како да подигне температуре. Овнови умију да каналишу сву ту невјероватну енергију у један врући пољубац. Овај знак доживљава љубљење као и све остало- врло импулсивно. Ако сте у вези са неким овном, припремите се за ватромет.  

БИК

Лагано, сензуално и чврсто, то је бик, а баш зато им и везе трају много дуже него осталим знацима. Други разлог је њихово чуло додира- начин на који вас бик додирује по руци тачно по казује да се спрема да вас пољуби. Са биковима само романтика.  

БЛИЗАНЦИ

Ако сте занимљиви и весели, ви сте права мјера за близанце. Али, прво морате да привучете њихову пажњу. Процес изгледа овако: прво га погледајте, па му намигните или се насмјешите, затим му реците нешто духовито и шармантно. Близанци воле људе који умију да одржавају конверзацију. И за крај иде пољубаац. Ако сте брзи, секси и забавни, близанац ће желети још. А, ако вас одбију, то је то, знајте да сте упрскали ствар.  

РАК

Ракови су топли и брутално искрени. Ракови воле дом и породичну атмосферу. Када се љуби, рак је топао и диван и вјероватно се нећете са њим зауставити на само једном пољупцу.  

ЛАВ

Са лавовима се увијек осјећате као да сте на такмичењу “ко ће освојити нежењу”. Ако вам се допада неки лав, знајте да сигурно нисте једини у реду за пољубац. Побједићете само ако се максимално потрудите и покажете своја осјећања. Врло једноставно.  

ДЈЕВИЦА

Дјевице мрзе прљавштину, неорганизованост и хаотично оркужење, тако да се потрудите да будете потпуно савршени да би девица могла да се опусти и да вас пољуби. Помјерите се у страну на журки гдје можете да будете сами. Потрудите се да пољубац буде њежан и чист. Сачувајте страствено размијењивање пљувачке за неки други пут.  

ВАГА

Ваге су један од најромантичнијих знакова зодијака. Они живе да задовоље друге. Цака је у томе што исто очекују заузврат. Ако сте особа која се максимално посвећује партнеру, вага је идеалан избор за вас, још ако му покажете да желите везу са њим, дефинитивно је ваш. Изађите на романтичан састанак и онда му пружите најромантичнији и најстраственији пољубац икада. Добра вијест је да ће вам узвратити истом мјером.  

ШКОРПИЈА

Постоји једна ријеч која описује шкорпију у било које доба дана или ноћи- страст. Шкорпије свему приступају са пуно страсти. Зато, можете само да замислите шта се деси када стану лице у лице са особом која им се допада. Шкорпија не може да вас не пољуби. И наравно, сјећаћете се тог пољупца много, много година.  

СТРИЈЕЛАЦ

Стријелчеви увијек желе више, поготово кад су у питању пољупци. Зато, ако желите да вас пољуби неки стрелац, знајте да то неће бити тешко. Али се потрудите да буде незаборавно, јер ћете имати бројне супарнице. Да бисте очували пажњу стрелца, битно је да се љубите са њим и то стално!  

ЈАРАЦ

Јарчеви могу бити јако тешки када је у питању романса, али није баш ни немогућа мисија. Једино ће вам требати челични живци и пуно стрпљења да то остварите. Морате дуго времена да припремате терен прије него што кренете у акцију, али биће вредно труда. Нека ваш пољубац буде елегантан, префињен и секси.  

ВОДОЛИЈА

Водолије су ексцентричне и поносне на то, али су врло неупадљиве када је у питању романтика. Иако то неће признати, водолије се не везују све док не наиђе “онај прави”. То можете бити и ви, у зависности од тога како их љубите. Водолије воле изненадне, страсне и другачије пољупце. Ако сте за изазов, приђите им, погледајте их продорно у очи и крените!  

РИБЕ

У уму риба, први корак ка одлуци да ли да вам дозволе да им се приближите или не зависи од тога да ли им је пријатно у вашем присуству. То неријетко има везе са тим како миришете, без шале. Зато, прије него што приђете рибама, добро се напарфемишите, али не пренападно. Нека пољубац буде њежан и мек и полако упловите у романсу са овим врло осјетљивим и романтичним знаком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана