Који хороскопски знак најгоре вози?

Агенције
Који хороскопски знак најгоре вози?

Ако познајете неку Вагу, замолите је да изађе из кола и нико неће бити повријеђен...

Наравно ово је требало да буде шала канадског интенет сајта који се бави потрагом за најбољим осигурањем. Ипак, након спроведеног истраживања који знак најгоре вози и они су се сами запањили резултатима. Од чак 100 хиљада возача у претходних шест година, Ваге су се свакако издвојиле као најгори од осталих 11 знакова.

"Нисам очекивала ништа, али када сам видјела како су се неки знакови издвојили у броју написаних казни, а други у великом броју несрећа, док су трећи били комбинација и једног и другог била сам шокирана", објаснила је Ли Романов, предсједница сајта InsuranceHotline.com

Погледајте шта истраживање каже, ко су најгори возачи?

Ваге, које су рођене у периоду између 23. септембра и 22. октобра, требало би да осликавају хармонију и равнотежу. Ипак, то не важи када сjедну за волан и дају гас на аутопуту. Како се наводи у резултатима истраживања, Ваге су имале највећи број несрећа од осталих Зодијачких знакова, а праитле су их Водолије и Овнови.

"Када возите мотор морате бити спремни на брзо доношење одлуке, а то је нешто у чему Ваге нису добре"

Најбољи возачи:

Генерално то су Лавови, што чуди будући да его и жеља за исказивањем преовлађују у њихововој личности, а у стопу их прате Близанци и Ракови.

Ко добија највише казни?

То би биле Рибе, а за њима не заостају ни Овнови, ни Водолије. Близнаци, Стрелчеви и Дjевице имају најмање написаних казни.

Наравно, ово истраживање је чиста занимљивост али небитно који год знак да сте, на путу обратите пажњу на своје поступке и увијек будите одговоран возач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана