Који хороскопски знак је најгори за везу?

Агенције
Који хороскопски знак је најгори за везу?

Док су неке особине знакова вредне хвале, друге нико не жели да призна и да их смjести уз своје име.

Вjеровали у хороскоп или не, постоје неке везе које ће свако од нас да препозна у себи, својим укућанима, пријатељима или партнеру. И док су неке особине знакова вредне хвале, друге нико не жели да призна и да их смjести уз своје име. Сазнајте који хороскопски знакови су најопаснији као партнери!

Ован

Вјерност: Ако у његовој глави то није то, превара се догоди изненада и није ријеткост. Али, ако се истински заљуби, Ован воли свим својим срцем.

Љубомора: 75%

Бик

Вјерност: Воле сигурност и срећу коју им доноси чврста и стабилна веза. Нису склони преварама и вјерни су партнери. Искушење им није никакав проблем, па ће му се сигурно одупријети.

Љубомора: 65%

Близанци

Вјерност: Иако можда желе да буду вјерни и одани, њиховом шарму заиста је тешко одољети. Ако нису у озбиљној вези обожавају да кокетирају, чак и када не желе ништа више од дружења, што може да збуни другу страну. Али, када се истински заљубе, Близанци се труде да удовоље партнеру и да буду вјерни.

Љубомора: 25%

Рак

Вјерност: Ако је њихова веза квалитетна и вриједна чувања и одржавања, Рак ће вам бити одан и вијеран до самог краја. Али, с обзиром на њихове поприлично велике прохтијеве, чврста веза се у њиховим очима лако може претворити у нешто што није вредно спашавања. Док је срећан, Рак је вјеран.

Љубомора: 85%

Лав

Вјерност: Уз праве ријечи и гестове, Лав може врло лако да се заведе, али то не значи да ће да жртвује своју везу, већ да ће да стави на вагу и да процјени шта му више одговара. Има врло чврст его због чега га је тешко задивити.

Љубомора: 80%

Дјевица

Вјерност: Девице су врло вјерне и одане и исто очекују и од свог партнера. Али, овај знак у дугој вези може постати лабилан, посебно ако му се свиди нечије ласкање. Тешко се заљубљују.

Љубомора: 40%

Вага

Вјерност: Ваге воле да експериментишу и да вагају, како у животу генерално, тако и у вези због чега може да се каже да и нису вјерни партнери. Уживају у љубави и авантурама и тешко их је укротити. Али, ако то некоме пође за руком, остају дуго у вези срећни и заљубљени.

Љубомора: 50%

Шкорпија

Вјерност: Шкорпије су познате као велики шармери и заводници што због лукавих и бираних ријечи, што због снажног сексепила којим зраче. Иако су склони авантурама и воле да испробавају нове ствари, ако одаберу партнера за живот њему ће и да се посвете.

Љубомора: 90%

Стрелац

Вјерност: Врло су друштвено активни и популарни, због чега се њихова вјерност не спомиње као добра особина. Желе стабилну везу, али су с времена на вријеме спремни да приуште себи покоју авантурицу.

Љубомора: 20%

Јарац

Вјерност: Овај знак чврсто стоји на земљи и нису му потребна никаква ласкања да би задовољио своје потребе. Врло су вјерни и одани и исто очекују и од партнера. Спремни су да трпе за праву љубав.

Љубомора: 30%

Водолија

Вјерност: Врло непредвидиви љубавници које је тешко контролисати. Воле игре и игрице због чега често "заврше" у превари. Врло су несигурни у љубави због чега постају рањиви и склони експериментисању.

Љубомора: 10%

Рибе

Вјерност: Рибе су врло отворене и воле да пливају у друштвеним и љубавним водама. Везе су им дуге и стабилне. Када воле, воле искрено и то ће и показати својим дјелима, али исто тако, авантурице им нису стране.

Љубомора: 70%

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана