Које су највеће секси врлине вашег хороскопског знака?

24sata.rs
Које су највеће секси врлине вашег хороскопског знака?

У зависности од тога ком хороскопском знаку припадате, велика је вjероватноћа да ћете се другачије понашати у кревету.

Сазнајте која је највећа предност вашег астро знака што се секса тиче.

Ован

Ован је идеалан партнер за све оне који воле мало жешћи провод у кревету. Овну је секс веома битна ставка, па је јако страствен и ни мало стидљив, па је то уједно и његова највећа предност. Ован ће вам увијек јасно рећи шта хоће, и неће се снебивати да уради све како би провод био заиста луд и незабораван.

Бик

Бикови су велики хедонисти, па зато они у сексу истински уживају. Зато ће бик радо уживати у секси игрицама, лаганом завођењу, али и интензивном оргазму. Њима је предигра често подједнако важна колико и сам чин, а идеални партнери за овај знак су сви они који сексу прилазе сасвим природно и опуштено.

Близанци

Без размишљања, главна врлина Близанаца у кревету је јако, јако бујна машта и разноврсност. Они радо експериментишу, и са Близанцима вам је добар провод увијек загарантован.

Рак

Рак је емотивац на свим аспектима живота, па је такав и у кревету. Ракови уживају у романтичном завођењу, њежном сексу и ријетко када се упуштају у секс са особом са којом не осјећају емотивну повезаност. Пажљив, нежан љубавник који је спреман да се посвети уживању свог партнера.

Лав

Припадници овог хороскопског знака воле када им се други људи диве, па зато немојте да се изненадите ако примјетите да Лав ради све и свашта у кревету само да би добио похвалу. То уједно значи да је о често егзебициониста и секс никад није досадан.

Дјевица

Дјевица је позната као перфекциониста, па и у кревету увијек тражи савршенство. То значи да је често захтјевна, али је њена главмна предност у томе што није ни мало себична и радо чини све да задовољи партнера.

Вага

Вага је веома романтична, и секс са њом је увијек њежан и сензуалан. Ужива у завођењу, и секс никад не одваја од љубави. Секс са Вагом можда није интензиан и луд, али је зато увијек пун емоција и њежности.

Шкорпија

Припадници овог хороскопског знака имају велику жељу за уживањем у сексу, и зато важе за једне од најбољих љубавника. Шкорпија секс схвата озбиљно, и зато није склона везама на једну ноћ, а њени партнери су увијек задовољни ако очекују ноћ испуњену страшћу.

Стрелац

За Стрелца је секс забава, и то му је највећа врлина. Јер, са овим хороскопским знаком, никад не може да вам буде досадно, поготову не што се саме предигре тиче.

Јарац

Са Јарцем можете да очекујете изненађења. Јер, он испрва не дјелује као да је веома сексуалан, али када га болеј упознате схватићете да крије много тога. Да би у потпуност показао своје сексуалне можи, Јарац мора да се осјећа блиско са партнером. А онда креће ватромет.

Водолија

Непредвидивост је главна врлина неваљалих Водолија, које често раде неочекиване па чак и неконвенционалне ствари. Ако волите да се играте и да истражујете нове ствари, водолија је ваш идеалана партнер.

Рибе

Риба ће увијек радити оно што партнер жели, и зато је јако захвална ка о љубавник. Ако ви волите да експериментишете - и она ће. Ако волите нежан секс, нема проблема. Риба ће се лако прилагодит јер њеним животом управљају емоције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана