Које грешке у везама праве хороскопски знакови

24 сата
Које грешке у везама праве хороскопски знакови

Раскид везе никад није једноставан, а одговорност увијек лежи у оба партнера. Иако раскид није само ваша кривица, сазнајте којим сте грешкама склони у вези па размислите можете ли нешто да промјените како бисте имали срећнији љубавни живот.

ОВАН
Овнова самоувјереност која је на почетку можда и била привлачна партнеру временом постаје велика сметња. Овнови морају да пораде на свом егоизму и науче да некад и партнера ставе на прво мјесто. Треба да схвате да је компромис основа сваке добре и дуге везе. Њихова исхитреност и брзоплете реакције такође знају да буду проблем у везама, јер је другима тешко да се боре с њиховим изливима љутње.

БИК
Бикови који су у дугој и стабилној вези често знају да се запусте. Осјећају се угодно па претерају у храни и пићу и не пазе на изглед, што зна да буде непривлачно. Некад су превише лијеи за романтику и партнера узимају здраво за готово. Сметњу у везама представља и њихова тврдоглавост. Бикови су склони томе да партнеру дуго замјерају грешке и упорно започињати исте свађе, што свакоме временом досади.


БЛИЗАНЦИ
Близанци су склони флерту па партнер уз њих може да се осјећа несигурно. Не одају осјећај стабилности и поузданости, због чега вољена особа осјећа да се на њих не може ослонити. Склоност честим промјенама мишљења и расположења такође је нешто што другима није привлачно, јер се никад не зна које ће од многих Близанчевих лица избити на површину.


РАК
Ракови често већ на почетку везе постану зависни од партнера, а спомињање заједничког живота или брака у тако раној фази свакога ће уплашити. Кад су у вези, партнер постане центар њиховог свијета, због чега се често осјећа као да га гуше. Уврједљив је и осјетљив па га је лако повредити. Не воли да започиње нове ствари и упушта се у нове активности, стога живот с њим може лако да уђе у рутину.

 

ЛАВ
Није лако живети с особом која се вређа на сваку ситницу и која је спремна данима да не прича с партнером због увређености. Сами себи су на првом мјесту, што с временом постаје велики проблем. Не знају да признају грешку, а склони су и флерту па се партнер некад с њима не осјећа сигурно.

 

ДЈЕВИЦА
Срамежљиве и повучене Дјевице тешко откривају своје праве емоције па њихов партнер никад не зна што заиста осјећају. Живот с њима зна да буде тежак јер су сувише критичне и увијек ће свему пронаћи неку ману. Теже за савршенством, али не схватају да требају да уживају у малим, обичним стварима. Њихова опседнутост чистоћом и здрављем зна да буде врло напорна.


ВАГА
Вагин љубавни живот зна да буде хаотичан јер често бира погрешне партнере, оне којима треба да помаже или их поправља, што није добра основа за везу. Када су у вези, неодлучне су и стално размишљају да ли је партнер за њих прави, а излуђујућа је и њихова склоност флерту. Не воле свађе па говоре оно што партнер жели да чује, што с временом може да постане проблем јер је искрена комуникација темељ сваке успешне везе.


ШКОРПИЈА
Шкорпије увијек иду на све или ништа па ићи у корак с њима није лако. У вези постану љубоморни и посесивни па неријетко гуше партнера. Осим тога, тајанствени су па вољена особа увијек има осећај да им Шкорпија нешто крије и да с њима није потпуно искрена. Злопамтила су која никад не опраштају, а мали сукоб редовно претворе у дуготрајну свађу пуну оптужби и покушаја емоционалне манипулације.

 

СТРИЈЕЛАЦ
Стријелци су често неосјетљиви и непажљиви па повреде партнера а да тога нису ни свијесни. Живе за узбуђење и акцију, стога им све брзо досади. Партнер осијећа да стално мора да им буде занимљив, што зна да створи притисак. Оно што је његов највећи проблем у везама јесте потреба да има потпуну слободу и само свој друштвени живот, што многим његовим партнерима не одговара.


ЈАРАЦ
Јарац је одсутан и дистанциран док не стекне потпуно повјерење у партнера, што је дуготрајан процес којег мало ко може дочекати. Партнер лако постане фрустриран што не зна праву природу Јарчевих осјећања. Није лако живјети с меланхоличном особом која се око свега брине, а његов песимизам преноси се и на околину. Нису спонтани и оптерећени су послом па живот с њима зна да постане монотон.


ВОДОЛИЈА
Водолијине потреба за слободом и инсистирање на индивидуалности могу да буду исцрпљујуће у везама па тако партнер некад има осјећај да су Водолији сви важнији од њега. Богати друштвени живот многим партнерима ће стварати љубомору, што Водолија не може да схвати. У неким случајевима недостатак интимности и романтике може да доведе до удаљивања. Наиме, вољена особа увијек зна шта Водолија мисли, али никад не и шта осјећа будући да избјегава да прича о емоцијама.


РИБЕ
Рибе живе у свом свијету и често идеализују партнера, али њиховим нереалним очекивањима није могуће удовољити. Често улазе у односе с несређеним особама које их не заслужују или одржавају тајне везе. Обично имају компликован љубавни живот, а због пожртвовне природе спремне су много тога да истрпе, али партнери их често искористе и одбаце. Морају да схвате да љубав није само давање, већ и примање.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана