Која је моћ ваше психе по хороскопу: Ко је на правом мјесту у право вријеме, а ко зна искористити праве прилике

Г.С.
Која је моћ ваше психе по хороскопу: Ко је на правом мјесту у право вријеме, а ко зна искористити праве прилике

Сваки хороскопски знак има неке "психичке" моћи односно нешто по чему се издваја од другог знака Зодијака.

 Понекад можемо заборавити на те особине, а неко их онако баш с поносом истиче.

Ован: Увијек на правом мјесту и у право вријеме

Психичка способност Овна је проналажење великих ствари. На примјер, док једноставно бесциљно ходате, наиђете на журку и откријете извођача који наступа пред малим бројем посјетилаца. Али знајте да је могуће да ће овај умјетник као слиједећи корак направити велики концерт. Ви сте магнет за таленте! Случајно сте увијек на правом мјесту и у право вријеме.

Бик: Знате гдје су невидљиве границе

Избјегавате напетост тако што никада не прелазите невидљиву линију прихватљивог понашања коју успоставља свака особа. Можете да осјетите када неко покушава да пређе ваше личне баријере и неустрашив је у суочавању са међусобним разговорима прије него што постану превише дубоки. Имате шесто чуло које вам помаже да осјетите туђе границе, као и да откријете лукаве људе који покушавају да упадну у ваше границе, пише "Тhe minds journal".

Близанци: Разумијевање и познавање истине

У великој сте вези са пет чула, толико снажно да шјесто чуло скоро да и није потребно. Увијек сте усклађени са окружењем и можете посматрати, разумијети и извести закључак из свега што доживљавате. Ништа не избјегава ваше оштроумне очи, ви сте природан говорник, можете да осјетите невољу са даљине, можете да чујете оно неизговорено и разумијете како се неко осјећа тако што сте близу њега. Често ће вас питати: "Како сте то знали?" и неће имати конкретан одговор. Ваш психички осјећај извлачи истину ни из чега.

Рак: Ваша емпатија

Разлог зашто знате шта ће се догодити је тај што су ваши инстинкти у стању да осјете оно што други осјећају. У складу са психичким моћима сваког хороскопског знака, овај ваш таленат омогућава вам да се повежете са другима на дубоком емоционалном и менталном нивоу.

Лав: Позитивна енергија

Она очарава сву вашу животну снагу и позитивност извлачећи оно најбоље у другима, притом остављајући умирујући ефекат на њих. Када се појавите на досадној забави, изненада, досадно окружење почиње да се мења. Знате како да се повежете са другима и да им понудите љубав, наду и топлину. Пуни сте ентузијазма и жеље за животом. Без обзира на то колико пута вас живот сруши, ви одскочите и више се трудите и та енергија је заразна. Други не успијевају да одоле вашем шарму, привлаче вас и чине све да вас усреће.

Дјевица: Осјећате праве прилике

Осјећајући могућности и претње, ваша способност да сазнате информације прије него што се објаве и да формулишете исправну прогнозу може деловати као генијални потез. Ваш психички осјећај о томе како ће зграда изгледати слиједеће године на тренутно празном земљишту омогућава вам да знате када да се преселите у насеље које ће бити боље мјесто за стварање породице. Ваша способност да осјетите ризике чини вас практичном и разумном особом на коју други могу да рачунају.

 

Вага: Боље разумијете туђе намјере него своје

Ваша психичка способност је да читате између редова, разумијете скривене мотиве и знате шта ће бити нечији слиједећи потез. Али постоји слијепа тачка - то је огледало. Не познајете себе довољно добро да видите своје потребе у правом свијетлу. Такође, губите шесто чуло када вам се неко приближи. Тада се осјећате збуњено и почињете да сумњате у своју процјену.

Шкорпија: Препознајете знаке пожуде

Филтрирање површинског слоја пожуде и ваша глад за дубоком наклоношћу има интензиван физички израз. Ријечи вам сметају у потрази за страшћу и знате да онај ко флертује с вама заиста жели љубав. Способност читања пожуде и увијања је ваша психичка моћ - и можете осјетити када је неко истински заинтересован за вас као пријатеља.

Стријелац: Отпорност и тежња за успјехом

Ваш хороскопски знак има природан оптимизам. Никада не дозвољавате да вас неуспјеси захвате. Увијек тражите, истражујете и искориштавате сваки грумен могућности на који наиђете. Док други људи гледају графиконе и ангажују консултанте, ви већ знате гдје и када да се коцкате, било у послу или у љубави. Ваша стопа успјеха у остваривању добити је завидна.

Јарац: Познајете темпо вашег живота

Ви се крећете кроз живот правим темпом. Никада не журите када је стрпљење неопходно и никада се не трудите посебно када је потребно донети критичну одлуку. Када дође вријеме за раст, почињете прије него што постоје трагови или било каква друга информација. Предузимате радикалне промјене у животу у право вријеме и напредујете на љествици успјеха уједначеним темпом.

Водолија: Осјећате када треба да се повучете

Ваша супермоћ је да осјетите када ствари постају тешке и осмишљавате стратегију изласка чак и из најкомпликованије ситуације. Ваша урођена необичност чини вас љубитељем изазовних активности, али никада не дозвољавате да вас било ко или било шта држи заглављеним. Остаћете онолико колико желите. Нико не може да вас окриви или да вас изманипулише да урадите нешто за шта знате да није права опција за вас.

Рибе: Предосјећате шта је пред вама

Никада не губите визију циља јер вас нешто увијек води на прави пут. Ако вам нешто неће донијети позитиван исход, интуиција ће вам рећи. Зато понекад прерано одустанете и понашате се као да вам је сломљено срце и други би вас могли сматрати неразумним. Иако вам већина говори куда да идете и шта да радите, ви одлично знате да вам то не може донијети ништа добро и зато одустајете. Касније се види ко је био у праву, преноси Она.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана