Ко вас привлачи: Рака емотивци, Стрелца слободњаци

conopljanews
Ко вас привлачи: Рака емотивци, Стрелца слободњаци

Које су то ствари, дешавања и ситуације које вас највише привлаче и које највише волите?

Ован

Сва такмичења у којима постоји шанса да побjедите веома вас привлаче, јер дубоко у себи кријете страх од пораза. Ипак, уживате у изазовима и храбро се пробијате кроз све животне буре и олује. Не волите никода и ништа не чекате. Неустрашиви сте, ратоборни, а често и свађалачки настројени. Тешко вам пада било какво одлагање или спорост јер сте динамични, нестрпљиви и импулсивни. Онај ко жели да вам угоди и привуче вашу пажњу, требало би само да испуни оно што вам је обећао - и то што прије.

Бик

Привлаче вас злато, 'кеш' и вриједни предмети, али и услуге које вам неко може учинити. Празна обећања ништа вам не значе. Понуде које имају везе са неким уживањем, укусном храном, квалитетним пићем, еротским задовољством, интересантним путовањем или могућношћу да преко неког посла добро зарадите, увијек ће привући вашу пажњу. Нећете одољети ономе ко ће вам припремити укусну вечеру уз коју ће послужити и неко добро вино, под условом да и његов физички изглед испуњава ваше строге критеријуме.

Близанци

Увијек вас привлачи сваки облик комуникације, а нарочито разговор који за вас представља право задовољство, наравно под условом да ви имате главну ријеч. Волите да будете у току свих збивања и не желите ништа да пропустите. Онај ко може то да вам омогући има велике шансе да задржи вашу пажњу. Особа упозната са свим могућим новинама и најновијим трачевима са естраде и која вас може одвести на неко новоотворено 'фенси' мјесто сигурно ће врло брзо успијети да привуче и задржи вашу пажњу.

Рак

Јаке емоције и сигурност коју у вашим очима најчешће представљају дом и породица увијек вас привлаче. Вашу пажњу највише може да привуче онај ко вам помогне да се у његовом дому осјећате као код своје куће или да пронађете своје 'гнијездо'. Пут до вашег срца води и преко стомака, па ће вас одушевити особа која умије да вас обрадује и добром клопом, али и лијепим ријечима. Вама такође представља задовољство да некога одушевите својим специјалитетима, а пријају вам и похвале за уложени труд.

Лав

Кључ успјеха за привлачење припадника вашег знака лежи у похвалама. Мало је тога што вама може више пријати од лијепих речи и ласкања. Уживате у пријатном друштву и свим животним задовољствима, али с вама не би требало ништа планирати, уколико сте лоше расположени. Онај ко успије да вас орасположи може бити сигуран да ћете му као мала маца јести из руке. Привлачи вас све што има везе са младима, спортом и умјетношћу, па ћете увијек имати ријечи хвале за нечију креативност, младалачки дух или маштовитост.

Дјевица

Прија вам када неко похвали ваш рад или нешто што сте направили својим рукама, било да се ради о укусној храни , педантно сашивеној хаљини или финансијском извјештају. Уживате када можете да прискочите у помоћ другима, али и они исто тако морају бити вољни да прихвате ваше савјете, као и ваше критике. Цијените уредност, тачност, чистоћу и вредноћу. Није вам јасно како неко може да живи не дајући све од себе, мада од других и не очекујете више од онога што су они објективно у стању да вам пруже.

Вага

Ви заиста уживате да будете окружени лијепим стварима и пријатним особама, било да се ради о познаницима, пријатељима или емотивним партнерима, па онај коме пође за руком да разуме ту вашу потребу може да заузме важно мјесто у вашем животу. Највише вам пријају изласци у друштво у којем кожете да заблистате у пуном сјају свог шарма. Привлачи вас друштво пријатеља који вам могу помоћи да донесете неку важну одлуку, јер вам управо та неодлучност може прилично компликовати живот.

Шкорпија

Секс заузима важно мјесто у вашем животу, па вас привлаче партнери сличних схватања. Тешко мијењате своје ставове и не толеришете ничију потребу да вас на било који начин мијења, па вам прија друштво оних који су то на вријеме схватили. Иако се вашим пријатељима понекад не допадају превелики захтјеви које пред њих постављате, препуштате им одлуку о томе да ли је ваше пријатељство вредно тога. Сматрате да свако партнерство нечим може да се измери, а мјера која вама највише прија је оданост.

Стријелац

Вашу пажњу могу да привуку особе које умију да схвате и препознају вашу непрестану потребу за бекством од стварности у неки други лепши свијет из ваше маште или неку другу земљу или град. Одушевиће вас онај коме је, исто као и вама, кофер увијек полуспакован за случај да треба негде да се крене, неко ко увијек има стрпљења да слуша ваше доживљаје са путовања.

Јарац

Привлачи вас друштво оних који умију да препознају и да покажу разумијевање за ваше негативне фазе и често промјене вашег расположења, као и оних који су увијек спремни да вас охрабре и мотивишу када 'потонете'. Међутим, прија вам и пажња особа које ће вам радо указати поштовање због вашег професионалног успјеха. Иако се искључиво сопственим трудом пењете ка врху, увијек вам значи подршка било да је ријеч о неком савјету у правом тренутку или познанству са особом која може бити значајна за вашу каријеру.

Водолија

Увијек вам прија друштво оних који имају храбрости да буду оно што јесу без обзира на то што околина мисли. Особе које умију да подигну свој глас више вам се допадају од оних обичних, досадно предвидивих, барем према вашим мјерилима. Оригиналан начин размишљања, баш као и људи којима не представља проблем да толеришу ваше непредвидљиво понашање, а имају разумијевања за вашу склоност ка ризику, такође привлаче вашу пажњу. Иако волите друштво, прија вам и да се осамите како бисте напунили батерије.

Рибе

Волите музику, плес, сликарство и друге креативне начине изражавања, па ће онај ко то исто воли одмах привући вашу пажњу. Иако то отворено не показујете, прија вам када ваши пријатељи или особе које волите примете или похвале било који ваш таленат. Онај ко уме да схвати да добар дио живота проводите у сновима и маштању, може да вас усрећи, а уколико жели да стекне вашу наклоност не смије да вас прекида у вашем сањарењу нити да вас шокира хладнокрвно изнетим чињеницама из стварног живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана