Ко вам је непријатељ према Зодијаку?

ГС
Foto: Илустрација

Немогуће је да нам се свака особа допада и да нам буде драга. Ипак, сви имамо врлине и мане и просто нам неко више, а неко мање одговара. Из тог разлога прочитајте у наставку који хороскопски знак вам најмање прија и готово никако не можете с њима ни у једној ситуацији.

Ован
Вама је "непријатељски" хороскопски знак Рибе. Због Марса као владара и њихове компоненте ватре, Овнови се сматрају једним од најдинамичнијих знакова. Због тога се не слажу добро са Рибама, који су водени знак.
Овновима је потребна слобода, а Рибе могу, због присуства воде, да умање ту наклоност.

Бик
Будући да вама влада Венера, Бик има наклоност према изврсности, захвалности и фасцинацији. Понекад могу да упадну у различите прилике који дјелују као два магнета који одбијају један други. Таква је ситуација са Биковима и Лавовима.

Оба знака су тешка па су несугласице неизвесне и вјероватно је да ће једно у другом тражити кривца. Лав не жели да прихвати грешке, а Бик ће их тражити док их не нађе.

Близанци
Њима је непријатељски знак Зодијака Дјевица. Због заједничког владара Меркура, Близанци су друштвени и увијек спремни за забаву. Слободног су духа и цене изненађење, док Девице траже прецизност. Упркос управљању исте планете, ово су два знака која не могу бити јединственија.

Близанци желе да буду дјеца, а Дjевице се понашају као родитељи. Оно што им је заједничко, нису добри у дијељењу емоција, све задржавају у себи.

Рак
Као невјероватно ентузијастичан и осетљив, Рак је често повезан са својим домом. Увијек су посвећени, а ако допусти да им се Стријелац приближи, то их може повриједити. Стријелац може да изгледа грубо без много обазривости према Раку и ниједан знак неће направити компромис.

Овакво понашање може натјерати Рака да се окрене против Стријелца, чиме ће само створити код себе огорченост.

Лав
Њима је непријатељски знак Рак, тик прије њих. Лавови имају неку дозу поноса и наклоности према свјетлима и рефлекторима, а Рак се држи далеко од свега тога. Велики су контрасти између ова два знака што може довести до повреде осјећања Рака.

Сањива и попустљива природа Рака би могла врло лако да исфрустрира Лавове, а то се брзо може претворити у презир.

Дјевица
Многи ће рећи да ће то бити обострано - Близанац, али ипак је то у случају Дјевице Водолија. Дјевица има дар за писање и добри су у говору, па и више размишљају главом него осећајима, што их доводи до тога да не воле Водолије јер су неодговорне и неразумне.

Водолија је проницљива и не може да се бави фигурирањем, што доводи до Дјевичиног одбијања.

Вага
Као ваздушни знак, Вагама значи да имају сталну потребу за учењем и могу да "иду" уз свакога. Шкорпија је водени знак, па у том смислу може много показати Вагама, па у њима могу видети ривалитет.

Шкорпија ће када види потешкоће постати сумњичава и одмах произвести проблеме Вагама које нису спремне да се суоче са толиком количином отворености.

Шкорпија
Поново проблематични Лав. Шкорпије су смјеле и одлучне особе па с тим у вези дијеле заједничке особине са Лавовима. Доста је сличности, оба знака су задовољна собом и чврсте воље. Када се све узме у обзир, тешко је да не дође до судара.

Оба знака цијене контролу и нису спремни за компромис када им се и укаже прилика за то. Иако могу бити привучени једно другом, заједно могу изазвати бурне расправе.

Стријелац
Они знају широк круг људи, разних профила. Њима је потребна прилика у свему и неће допустити да им неко други то "отме". Бик, као земљани знак, може постати посесиван према Стријелцу без обзира да ли према њима постоји нека дубља веза или не.

То неће тако лако проћи. Стријелац може да види потребу Бика за досљедношћу као неку врсту замке, па ће бити на додатном опрезу.

Јарац
Овај хороскопски знак има осјећај да посједује све и да има моћ аутономије која ће их гурати напред како би остварили сопствене и стручне циљеве. Вага, као знак који воли дружење и забаву, генерално се поклапа са Јарчевима али мора доћи до неслагања.

Иако ће се Јарац фокусирати на професионалне успјехе, Вага ће је ометати у том друштвеном распореду. Зато ће Јарац да је гледа као иритантну особу.

Водолија
Они су појединци који воле да помажу осталима, а насупрот томе Јарац се може трансформисати у љутог противника. Јарчеви су штедљиви, док Водолије воле да троше, па се и у том погледу не разумеју претерано добро.

Јарчеви никад ништа не заврше нешто ефикасно, док Водолија има карактер са осећајем зависти и неповјерења. То понашање Јарца може да разљути Водолију.

Рибе
Ово је добронамјерни знак и углавном завршава у разним организацијама. Неразумно су осјетљиве према директним Близанцима. Овај брзи и комуникативни знак покушава да извуче Рибе из њихове љуштуре што ће довести до незадовољства међу Рибама.

Виталност Близанаца може бити аларматна за Рибе па ће се у неком тренутку и плашити сарадње са њима. Чежња Близанаца да "помогну" Рибама ће натјерати Рибе да тај гест гледају на другачији начин, пише "Астро талк".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана