Ко су навећи астро лажови?

kolektiv.me
Ко су навећи астро лажови?

Овнови лажу неспретно, Водолија не воли да лаже, али је спремна на компромисе, а Близанци су највећи лажови хороскопа.

Близанци су највећи лажови хороскопа, а када вам се са наивним изразом лица закуну у супротно, знајте да лажу. Они то чине забављајући се, глумећи, то је мала игра која не шкоди никоме.

Шкорпија је такође увjерљива – она измишља безобразно и хладно, али често не да би наудила некоме, већ само жели да провjери туђу интелигенцију. У ствари, она тражи себи равне особе или још боље - изазов.

Лав заправо не лаже, он преувеличава своје догађаје, стварајући приче, а све у силној жељи да се њиховој стварности да помпезност и значај.

Овнови лажу неспретно и ријетко и може се рећи да су једни од најлошијих лажљиваца Зодијака. Импулсивно се одлучују на лаж, али с тако усијаном главом, често забораве шта су изрекли у афекту, па други пут пружају сасвим другачију верзију догађаја.

Строкелац му је сличан – истина је његово најјаче оружје, па се оскећа несигуран када лаже. Тада околиша и црвени, молећи да га открију, па да може да прекине фарсу.

Водолија не воли да лаже, али је спремна на компромисе и "заташкавање истине", уколико оцокени да ће тако да спаси неку везу или да спрокечи пријатеља да буде поврокеђен.

Ваге заобилазе лаж ако је то икако могуће, па радије прећуте нешто или дискретно промкене тему са љубазним смијешком. Када су присиљене, лажу да би ублажиле неке непријатне ствари.

Рака ћете тешко ухватити у лажи – има изврсну меморију и тачно памти шта је коме и како слагао. Томе прибјегава како би помогао ближњем.

Риба лаже мајсторски, али то су најчешће ситне преваре о свакодневним збивањима и здрављу, пошто жели да одложи своје обавезе и учини свој живот занимљивијим.

Јарац не лаже прозирно, његове лажи су добро смишљени алибији, ојачани увјерљивим разлозима и оправдањима. Он лажи ретко изговара у афекту, увијек се ради о помном планирању.

Бик измишља само у изванредним ситуацијама, иначе све што није стварно и конкретно, а и тада су то готово полуистине у које би и сам могао да повјерује.

Дјевица се ријетко служи лажима (можда најређе од свих знакова), али када их већ употреби, онда их прича и разради до најситнијег детаља, а најчешће су у вези са властитим здрављем и послом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана