Ко су најбољи парови у кревету: Бик и Шкорпија, Вага и...

Глас Српске
Ко су најбољи парови у кревету: Бик и Шкорпија, Вага и...

Између неких знакова постоји неописива енергија и непролазна хемија, сазнајте који знак би вам био одличан сексуални партнер.

Ован и Близанци

 


Темпераментним и ватреним Овновима савршено одговарају Близанци. Овнови воле акцију и изазове, а код Близанаца тога никада не мањка и врло лако могу да их узбуде и доведу до лудила.

Својом харизмом и интелигенцијом они ће Овна увек држати заинтересованим. Пошто Близанци воле да експериментишу, одушевиће их Овнова спремност за акцију. Овај пар такође има потенцијала и за врло успjешну везу.

Бик и Шкорпија

Варнице између њих двоје би примjетио и неко са стране. То су двије супротности које се ненормално привлаче. Страственост и тајантсвеност Шкорпије је оно што магнетски привлачи једног сензуалног Бика, увијек ће жељети да истражи шта се крије у дубини њеног бића.

Са друге стране, Шкорпији ће бити неодољиво интересантна Бикова смиреност и помало недокучива личност па ће се трудити да га освоји и осјети његову страствену страну. Хемија која постоји између ова два знака гарантује најврелије страсти.

Рак и Јарац

За наизглед хладног и суздржаног Јарца, Рак је прави добитак у кревету јер у секс уноси емоције и буди оно најдубље у Јарцу. Рак није увијек страствен, али је Јарац тај који ће му пружити сигурност и тада ће осјећајни Рак моћи да се препусти страстима. Њихови супротни карактери се и те како привлаче, а врло често нису ни свјесни колика је хемија између њих.

Лав и Вага

Лијепој и шармантној Ваги, Лав би приредио незаборавни доживљај у кревету.

Узбуђење и ватромет у сексу би са њим био за памћење. Са друге стране, Вага тачно зна како и шта да уради да подгрије страсти и да му пружи секс пун страсти и романтике.

Лав обожава пажњу и удовољавање коју му Вага зна пружити. У Лаву би пробудила и оне најљепше емоције па би њихов однос за обоје представљао савршенство.

Дјевица и Рибе

Рибе врло добро знају да опусте Дјевицу која је веома ситничава и суздржана. Оне знају да јој нађу нит која би Девици скренула пажњу са небитних ствари и усмјерила да се потпуно препусти сексу.

Дјевица ће заузврат жељети да јој пружи апсолутно задовољство, а Риба ће бити одушевљена страстима које би осјетила. Рибе имају веома богату и другачију машту на коју би Дјевица знала да узврати својом енергијом.

Шкорпија и Водолија

Необична Водолија воли иновације и у кревету, а како је и Стрелац веома иновативан знао би добро да је изненади својим умијећима. Стрелцу је веома интересантан Водолијин другачији доживљај секса и љубави па би је увијек пратио. Секс између ова два знака би увијек био другачији и једнако добар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана