Ко су најбоље, а ко најгоре супруге према хороскопу

Срна
Ко су најбоље, а ко најгоре супруге према хороскопу

Сазнајте који знаци су најбоље партнерке да са њима проведете цијели живот...

Рак

Веома су емотивне и посвећене. Нажалост, таква емоционална изложеност обично их води ка сломљеном срцу. Али, упркос томе што их је врло лако повриједити, прави је избор за стабилну и дугу везу. Воле концепт брака и заједнице, то је нешто што даје смисао њиховом животу.

Изузетно су брижне и потрудиће се да удовоље свом мужу и дјеци, само зато што то желе и што имају пуно љубавида пруже. Она је савршена жена којој можете поклонити своје поверење. Због тога су жене Ракови најбоље супруге.

Риба

Жене у овом знаку су поуздане. Оне никада никога неће изневерити, увек ће вам дати другу прилику. У почетку одају утисак да су помало стидљиве, али чим вас пусте у срце, открићете потпуно нови свет љубави и привржености.

Због своје креативности врло су интелигентне, а имају и ону љупку страну коју никада нећете заборавити. Воле софистициран живот и уживање ​​у финој храни и доброј музици. Могу бити мало нерасположене, али њихова доброта и оданост то надокнађују.

Вага

Врло су емотивне и најљубазнији знак Зодијака. Увек настоје да буду позитивне и срећне, али то их не спречава да се носе с било каквим сукобима у браку. Вага неће моћи мирно да заспи док не реши свађе с партнером и зато ће инсистирати да се проблеми реше што пре.

Осим тога, оне су мислиоци који инспиришу своје партнере да остваре своје циљеве. То је оно што њихове јаче половине тера да буду бољи. Велики су љубавници и мајстори романтике.

Бик

Једном када пронађе сродну душу, жена у знаку Бика је веома посвећена партнерка. Ништа јој неће бити важније од њега, даце све од себе да му одовољи. Жене Бикови су интелигентне. Ако желите да привучете њену пажњу, морате бити њен савршен пар интелектуално и емоционално. А то није лако.

Жене рођене у овом знаку су веома лојалне и заштитнички настројене према породици, посебно када су у питању њихова деца.

Водолија

Жене Водолије су врло импулсивне јер не подносе досаду. Ако осећају да су упале у свакодневицу, одмах ће нешто предузети да то промене.

Дакле, ако желите да се скрасите крај Водолије, водите рачуна да васа веза не стагнира јер у супротном оне ће вас оставити. Када Жена Водолија схвати да веза не иде, она ће се окренути И отићи.

Осим тога, веома су паметне И желе да им партнер парира. Стога, ако можете да их пратите, ожените се овим знаком. Нећете се покајати.

Јарац

Када нешто одлуче, жене Јарчеви ће то и урадити. Оне су апсолутне краљице када је у питању мултитаскинг - брига о деци, кући, послу и, што је најважније, вођење срећног брачног живота.

Ако желите да ожените овакву жену, морате бити врло организовани. Оне не пподносе лењост или људе који стално обећавају ствари, а не предузимају ништа по том питању. Све што је мање од савршене организације и постизања циљева руши договор.

Близанци

Жене Близанци су лукаве. У једном тренутку ће бити најбоља супруга коју можете пожелети, са изливима љубави и брижним делима, а у следећем ће се потпуно предомислити.

Ако желитеда проведете цео живот с њом, морате знати да постоје две њене стране које морате прихватити.

Лако је живети с приврженом и љубавном страном, али шта када друга страна дође на ред... Морате бити спремни за то.

Шкорпија

Жене Шкорпије нису најгоре супруге. Могу да извуку најбоље из вас, али на посебан начин који се неће свима свидети.

Чињеница је да имају врло високе стандарде. Ако не можете да је пратите да постигне своје високо постављене циљеве, нећете опстати. Зато само најјачи могу 'укротити' жену Шкорпије.

Дјевица

Организоване су и тачно мисле шта је погрешно, а шта исправно. Да бисте могли да живите с њом, морате прихватити да све мора бити како је замислила.

Но, с друге стране, ако јој удовољите, доживећете невероватну љубав и третман какав никада раније нисте имали јер дубоко у себи она ће разумети шта трпите због ње и узвратиће вам услугу.

Ипак, ако ваш брак потраје, ви ћете се навићи на њено понашање.

Лав

За жене у знаку Лава морате знати, ако не добије оно што жели, неко ће бити повређен. Она се неће љутити, она ће исказати бес. Зато добро размислите пре него што се упустите у везу са овим знаком.

Међутим, када једном освојите њено срце, волеће вас безусловно и заувек.

Неће јој сметати да с вама подели светла рефлектора. Само се немојте задржавати у њеној близини када се наљути, бежите док се не охладе, пише Херwаy.

Ован

Жене Овнови су врло компетентне, дивне и величанствене. Нема сумње да ћете се одмах заљубити у овакву жену. Врло је одана у браку, али очекује нешто заузврат. Ако јој не дате оно што жели, отићи ће и пронаћи некога ко хоће, а има их пуно који чезну да заузму место у њеном срцу. Немојте је разочарати жену јер ће вас растргнути на комадиће.

Стријелац

Ако желите да будете збуњени и несвесни онога што се догађа, ожените жену Стрелца.

Оне су врло страствене и не могу дуго да остану на једном месту јер не подносе досаду или стагнацију. Чим осете да их спутавају, побећи ће и никада се више неће вратити. Прихватите их онаквима какви јесу и никада их не покушавајте да их укротите јер нећете успети.

Жене у овом знаку желе слободу више од обавезе и то не можете променити код њих. Једино да будете попут њих. Ако имате исто виђење И интерсовања, имаћете савршен брак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана