Ко се са ким слаже у сексу: Јарац са Раком или Лав са Вагом?

Profinemia.rs
Ко се са ким слаже у сексу: Јарац са Раком или Лав са Вагом?

Шта се дешава када се у кревету споје Вода и Ватра или Вода и Земља? Иако не дјелује обећавајуће, дешава се много експлозивно занимљивих ствари. Откријте који хороскопски знацу су најкомпатибилнији у сексу.

 

ОВАН

Страствени Овнови воле изазове у кревету, а Близанци су савршени за то. Кокетна природа Близанаца и њихов немирни дух поклапају се са брзим темпом Овна, па лако могу да га узбуде. Интелигенција Близанаца и довитљивост одржаваће Овна заинтересованим дуго након што страсти нестане и зато овај спој може да има успјешну дугогодишњу везу.  

БИК

Супротности се привлаче, а Бик и Шкорпија као двије супротности не само да се привлаче, него не могу да се одлијепе једно од другог. Сензуални и приземни Бик магнетски је привучен дубином и страственошћу Шкорпије. Шкорпијина вишеслојност одржава Бикову заинтересованост, па он стално трага за Шкорпијином суштином. Узаврела хемија између њих двоје уочљива је чак и најнепажљивијем посматрачу.  

БЛИЗАНЦИ

Радознали и забавни Близанци воле да експериментишу и веома брзо им досаде познате ствари. Овнова жеља за акцијом оставља Близанце без даха, па тако овај пар стално налази нове начине за узбуђивање. Њих двоје се кроз живот крећу невјероватно брзим темпом, упијајући узбудљиве и занимљиве ствари. Обоје су ентузијастични и воле изазове.

РАК

Рак није увијек страствен – он има успона и падова када се ради о страствености, а приземни Јарац обезбјеђује овом воденом знаку стабилну и чврсту основу, што Раку омогућава да се опусти и препусти. Супротна природа ових знакова креира тајновиту сексуалну тензију између њих, а они је понекад нису ни свијесни. Јарчева резервисаност подстиче Ракову жељу да укроти звијер која се крије унутар Јарца.  

ЛАВ

Лав воли када му други удовољавају, кад ужива у пажњи и у спаваћој соби и ван ње. Шармантна Вага зна шта тачно треба да каже и уради како би пробудила оно најбоље у Лаву и доживела страст којој многи не могу да парирају. Вага има невјероватну спосбност да креира романтичну позадину за страствен љубавни чин, па тако задовољава и Лавову жељу за луксузом и драмом, па се Лав након секса претвара у малу умиљату мацу.  

ДЈЕВИЦА

Када се Дјевица опусти, много пажње посвећује детаљима, што може бити веома добро у кревету. Интуитивне Рибе знају како да Дјевици скрену пажњу са небитних детаља и усмјере је само на битно. Уносећи маштовитост у секс, Рибе помажу Дјевици да се отвори и ослободи инхибиција. Дјевица је фацинирана тиме што Рибе тако лако прелазе преко ствари и жели да им приушти максимално задовољство које ће памтити.

ВАГА

Лијепа, дипломатична и умјетнички настројена Вага жели секс и жели да током њега изгледа добро. А Лав чак и најобичнији секс уме да претвори у легендарни доживљај. Вага никад неће заборавити шта је доживјела са Лавом, тај ниво напетости и узбуђења. Вага воли Лавов експанзиван приступ љубави и узбуђује је Лавова вољност да уради скоро све како би је задовољио и забавио у спаваћој соби.  

ШКОРПИЈА

Шкорпијиној магнетној сили је тешко одољети, али Бик је довољно приземан да обезбједи Шкорпији таман онолику дозу изазова колику Шкорпија воли. Миран, стабилан и задовољан, Бик Шкорпији дјелује као нешто што би било лијепо ухватити. Шкорпија је заинтригирана и чини све само да добије некакву реакцију од њега. То је баш оно што јој треба – неко кога није лако (за)добити.  

СТРЕЛАЦ

Забавни Стрелац воли авантуру и ризик и увијек је спреман на све. Водолијина инвентивна природа увијек је за корак испред Стрелца, а Стрелац упорно иде за тим, па то задовољава његову потребу за покретом. Стрелцу се допада и Водолијин необични приступ љубави и сексу, па се у овом споју Воде и Ватре чини као да је вода уље.

ЈАРАЦ

Јарац и на сензуалност гледа веома озбиљно и посвећено. Зато су Јарцу потребне Ракова отвореност и ведрина. Рак у секс уноси емоције, што буди оно најдубље у Јарцу и однос чини интензивнијим. Наизглед неспојиви, ова два знака испод покривача чине чуда.  

ВОДОЛИЈА

Несташна Водолија воли кад је неко изненади новим и необичним умијећима у кревету. А Стрелац је увијек упућен у новитете и вољан да истражи непознате области. Стрелац зна многе трикове и воли да их подели са Водолијом, јер их она прихвата без предрасуда. Њих двоје ће, ако дуго остану заједно, истражити све што се на сексуалном пољу истражити може.  

РИБЕ

Рибе имају веома богату машту коју Девице умију да спроведу у дјело. Рибе воле способност Девице да погоди праву тачку, што Девици није тешко, јер је мајстор за детаље. Док њих двоје истражују границу између фантазије и реалности, другима увијек дјелују необично и чудно као пар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана