Ко је коме трн у оку? Ови хороскопски знаци се не подносе

ГС
Foto: Илустрација

Сваки хороскопски знак има неке своје особине, које се другима свиђају или не. Они који верују у хороскоп сматрају да сваки знак Зодијака има свог идеалног партнера, али и оног с којим не би могао да издржи ни секунд.

Ево ко је коме "трн у оку".

Ован

Ован је веома реалан и увијек чврсто стоји на ногама. Невјероватно га нервирају људи рођени у знаку Рибе, јер имају јаку интуицију, која им пружа могућност да лако „прочитају“ сваки хороскопски знак. Од њих је тешко било шта сакрити. Осим тога, Рибе су увек у неком свом свијету, оне воле живот без правила, што је у тоталној супротности са животним стилом Овна.

Бик

Биковима најмање одговара друштво Овна, јер су наметљиви и експлозивни, па брже могу доћи до циља од Бика. То је за њих нешто неопростиво.

Близанци

Познати су по својој нестрпљивости и лошој организацији па се најгоре осјећају у друштву Бика који је врло стрпљив и смирен и до циља долази полако и плански.

Рак

Припрадници овог знака најрадије избјегавају Близанце јер су превише разумни за њих. Ракови су склони да драматизују и често због изражених осјећања не могу рационално да одлучују.

Лав

Лавове посебно нервирају Ракови због своје склонисти да драматизују сваку ситуацију. Због њих се Лавови осећају мање доминантним и слабим. Збуњују их њихова нереална осјећања.

Дјевица

Тврдоглавој Дјвици најмање одговара Лав јер жели да баш увијек буде у праву. Не свиђа јој се ни његов однос према новцу, јер не води рачуна о томе колико троши.

Вага

Ваге се ужасавају логичног начина размишљања Дјевице и њене склоности да планира сваки корак у животу. Ваге воле да добро размисле о свакој ситуацији, а Дјевицама то иде на живце, јер су оне увијек у некој фрци, мозак им је увијек у петој брзини.

Шкорпија

Овај знак се не осјећа добро у друштву Ваге која је врло шармантна и увијек све остави у сијенци. Ако су у истом друштву Ваге ће брзо сву пажњу преусмјерити на себе, а тада се Шкорпије осећају угрожено.

Стрелац

Припадници овог знака воле да буду безбрижни, а свет око себе виде у веселим бојама. Зато им најмање одговарају људи рођени у знаку Шкорпије. Јако им сметају њихове мрачне теме и примјеса мистичних детаља у готово свакој ситуацији.

Јарац

Јарчеви су склони да помно планирају и контролишу све. Управо зато им сметају Стрелчеви који су њихова сушта супротност. Стрелчеви се ослањају на срећу и увијек вјерују да ће се све добро завршити.

Водолија

Они живе у свом свијету, без превише журбе и нервирања око свега. Припрадницима овог знака никако не пријају људи рођену у знаку Јарца, јер су превише реалистични и далеко су од сањарења.

Рибе

Рибе највише иритирају Водолије, не воле њихов начин размишљања и често се скубљавају. Од ових знакова Зодијака управо Водолије им највише кваре расположење, јер понекад не могу да предвиде њихове потезе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана