Kо ће вам заиста опростити превару? Близанци без проблема, али овај знак- никада

Агенције
Kо ће вам заиста опростити превару? Близанци без проблема, али овај знак- никада

Превара је озбиљна претња за везу, често доводи до њеног окончења.

 Али, када је у питању Близанац, ствари се могу изгладити. Јарац, са друге стране, никада неће опростити превару.

Ован

Веома бијесно ће одреаговати, викаће и направити сцену, а често и извређати партнера. Ован не зна и не жели да опрости, зато одмах мисли на развод брака или разлаз у вези. Ако сте Ован, невјера је за вас лични пораз, а сваки интерес према партнеру ће нестати.

Бик

Треба вам неко вријеме да схватите шта се десило. Када примите вијест реаговаћете чудно мирно и имаћете почетну блокаду, што је само затишје пред буру. Затим, слиједе увреде и бијес, као и тјерање партнера. Многи Бикови често и сами одлазе, али када бијес прође - спремни су да пруже нову шансу.

Близанци

У тренутку сазнања мислите да се ради о шали, па ћете тражити доказе. Тек када схватите да је истина, почињете да хистеришете. Пошто ваша љутња кратко траје, као и иначе, моћи ћете брзо да пружите партнеру још једну прилику, па и опроштај.

Рак

Превара ће на вас оставити трајне посљедице. Ако вас је један партнер повредио, мислићете да ће са сваким бити исто. Због потребе за породицом и њежношћу, бићете спремни да опростите и пређете преко свега.

Лав

Осим што сте повређени, оптерећени сте подсмијехом околине и свијешћу да је у очима других срушена идеална слика вашег брака или везе. Тешко да ћете партнеру икада моћи да поново вјерујете, иако сте по природи великодушни - бићете спремни да одете.

Дјевица

Када сазна за превару, Дјевица одмах ангажује адвоката да види шта добија а шта губи разводом. Бићете смирени, као да се то догађа неком другом и настојаћете да у свој живот унесете нови ред и смисао, наравно, без бившег партнера.

Вага

Желећете да схватите мотиве партнерове преваре и покушаћете да изгладите проблем дипломатски. Ви знате да праштате, јер се водите мотом да је људски грешити. Чак и када више нема љубави, остаћете уз партнера.

Шкорпиија

Одмах ћете жељети да сазнате ко је особа која је узурпирала ваш приватни живот. На памети ће вам бити само освета, а истог тренутка ћете прекинути све физичке и емотивне везе са партнером. Без обзира на то да ли имате децу и брак или само везу, одреаговаћете исто.

Стрелац

Желећете да схватите разлоге због којих је дошло до невјере. Нећете одмах жељети крај љубави, већ ћете покушати да разговарате са партнером, да би заједнички утврдили да ли има шансе за исправку.

Јарац

Можете да поднесете неслагање и дрскост партнера, али невјеру никад. Напустићете га без иједног питања зашто се то догодило, а помирење вам неће ни пасти на памет. Желећете све да заборавите - што прије! Но, партнер вас неће остављати на миру још дуго.

Водолија

Превара вас неће шокирати, јер сте свјесни колико је честа појава. Можда ћете кривити себе јер пропагирате отворен однос, али нећете раскинути. Штавише, интерес и разумијевање за партнера ће вам се појачати.

Рибе

Толико сте везани за партнера да ћете често бити слијепи за невјеру. Не желите да видите истину и чињенично стање, па макар вам била пред носем. Зато ћете бурно одреаговати када вам је он сервира. Пашћете у депресију, али нећете оставити партнера, макар били невољени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана