Ко ће се по хороскопу вjенчати до октобра?

Novosti.rs
Ко ће се по хороскопу вjенчати до октобра?

Јупитер, планета иностранства, новца, угледа и путовања, ће 13. јуна кренути директним ходом са 13. степена Ваге, знака партнерских односа, судских процеса и јавности.

Због тога до 10. октобра неки знакови могу да очекују склапање брака, а јавне личности добре пословне понуде.

Близанци

Позиција Јупитера, владаоца астролошке куће брака, може да вам донесе заједнички живот с партнером или улазак у брак, а умjетницима и спортистима ангажман или одлазак у иностранство.

Лав

Аспкет између планете просперитета, Јупитера и вашег владаоца, Сунца, најављује успjех спортистима и уметницима. Могуће познанство са занимљивом особом преко неке друштвене мреже.

Дjевица

Симбол експанзије, Јупитер у пољу љубави и посла, у тригону са вашим владаоцем Меркуром, најављује могућност уласка у брак или напредовања у каријери. Посветите више пажње емотивном партнеру.

Шкорпија

Са Јупитером у пољу тајни, нека особа на положају може да вам понуди посао који ће имати утицаја на даљи ток ваше каријере. На неком путу могућ улазак у романсу са особом која је заузета.

Стрелац

Директан ход вашег владаоца Јупитера преко знака јавности доноси обнову друштвених веза и подршку особа које носе униформу на раду. Аморова стријела може да вас погоди када се најмање надате.

Јарац

Јупитер у астролошком пољу каријере под утицајем Меркура, симбола бизниса, доноси вам зараду преко паралелних или хонорарних послова. Могућ сусрет са старом симпатијом.

Рибе

Јупитер се покренуо директним ходом преко поља посла образујући тригон са Меркуром, владаоцем поља партнерских односа, што може да вам донесе договор о пословном ортаклуку или уласку у брак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана