Кинески новчани хороскоп предвиђа финансијску кризу овим знаковима

ГС
Foto: Илустрација

Доносимо вам кинески новчани хороскоп за другу половину јула.

Током друге половине мјесеца, многи хороскопски знакови наићи ће на новчане проблеме, а најтеже ће бити овим представницима.

Финансије су једна од најзначајних сфера живота. Добро је знати какав ће утицај планета бити у наредном периоду како бисмо могли да се припремо за евентуалне потешкоће и да пробамо да избјегнемо невоље.

Иако планете могу да утичу негативно, много тога зависи од нас самих, нашег сналажења и одлука које доносимо.

Ова три знака по кинеском хороскопу неће имати среће с новцем током друге половине јула.

Змај

Не кривите себе што не можете да радите свакодневне ствари и да завршите задатке. Енергија вам није на завидном нивоу и пролазите кроз тешка времена. Постоји опасност да вам се већина планова неће остварити у наредном периоду, нарочито у области финансија, тако да је боље да не поставља велике циљеве за јул. Трудите се да задржите стабилност, а нове идеје и планове оставите за касније.

Коњ

Овај мјесец биће финансијски тежак. Чека вам много искушења. Покушајте да избјегнете велике трошкове и да не упадате у дугове јер ћете направити велики проблем из кога нећете моћи да се ишчупате. Иако финансије неће бити на завидном нивоу, планете обећавају сјајне шансе за креативне послове, нове идеје, за развијање хобија и за учење.

Коза

Врло је вјероватно да ће вам се неко обратити за новчану помоћ. Можда желите да помогнете, али би, прије свега, требало да гледате своја посла. Велике су шансе да вам дуг не буде враћен, стога имајте то на уму приликом размишљања о позајмици. Завршите недовршене послове и одустаните од лоших навика, нарочито оних које се тичу непотребног трошења новца на ствари које нису неопходне, преноси "Сенса".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана