Кинески хороскоп за август 2023: Стижу награде неба и судбински сусрети, а компромис је кључ успјеха

Г.С.
Кинески хороскоп за август 2023: Стижу награде неба и судбински сусрети, а компромис је кључ успјеха

Хармонија коју носите у себи преноси се на поље љубави а три знака имаће највише изазова у мјесецу пред нама.

Према савјету кинеских астролога август је мјесец за учење, професионални напредак и снажну комуникацију посебно на пословном плану. Уколико осјетите благе таласе непријатељства, узвратите мирољубивим понудама и тимским радом. Хармонија коју носите у себи преноси се на поље љубави а усамљени Змајеви овог месеца биће обајасни и љубавним варницама.  

Срећна република вам доноси која три знака по кинеском хороскопу ће се у августу 2023. срести са највише изазова, али и судбинских сусрета. 

Судбина је умијешала прсте у животе Змајева

Змај

1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000.
Ово је мјесец који ће бити преломан за вас и како будте поставили ствари у августу тако ће вам бити наредних мјесеци али и неколико година. Пред Змајевима је кључан период кад је у питању љубав. Срећа је на вашој страни и имате све шансе да упознате сродну душу вјероватно преко пријатеља. Они ће доћи на идеју да вас упознају јер вас обоје познају и неће погрешити. Немојте бити сумњичави већ пустите да судбина одради своје у вашу корист. 

Тигар

1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998.

Компромис је кључна ријеч у августу за све рођене у знаку Тигра. Са партнером утврдите око чега се заиста слажете, на послу одредите приоритете и послове који не могу да чекају. Клоните се стреса, мада то у вашем случају изгледа прилично тешко, али уз мало вјежбе дисања можете и то свести на разумну мјеру. У августу све практично зависи од вас, па добро размислите о сваком потезу који вучете посебно на пословном плану. 

Стижу заслужене награде за рођене у знаку Коња

Коњ

1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.
Стижу награде за све напоре које сте уложили како на пословном, тако и на љубавном плану. Срећа ће исијавати из вашег погледа,а врело августовско сунце подгријаће ваше маштарије и љубавне играрије. Страст са партнером биће на врхунцу а ви никад срећнији. Што се тиче посла водите рачуна да не прихватате више од онога што можете да постигнете како не бисте беспотребно губили вријеме и енергију на оно што практично и није ваш посао. Од похвала се не живи. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана