Кинески хороскоп за 2024. годину: Ова три знака ће имати највише пара и љубавне среће

GS
Foto: Ilustracija

Према кинеском хороскопу, од почетка 2024. неки знаци ће имати подршку звијезда које ће им помоћи да остваре своје циљеве.

Неке године су успјешније од других, а ови знаци по кинеском хороскопу ће сљедеће године имати мало више пара и среће у љубави од осталих. 

Мајмун

Пошто је Мајмун увијек спреман да се бори за своје одлуке, 2024. ће бити година значајног раста. Према кинеској астрологији, Мајмун ће бити веома срећан у породичним односима и лако ће рјешавати несугласице са вољеном особом, посебно средином 2024. године.

Змај

Прва три мјесеца 2024. биће прекретница у животима рођених у години Змаја. Биће неочекиваних догађаја, али ће они бити пријатни. Излазак из зоне комфора је прилика да отворите нова врата која ће понудити значајне награде у блиској будућности. Такође, изговоре и сумње треба оставити по страни, не помажу Змају да напредује у овом  периоду. Ризиковање не значи неуспјех, па ако ризикујете, срећа ће бити на вашој страни, преноси НајженаАло.

Змија

Змија ће бити један од најсрећнијих знакова у 2024. години јер је добар пријатељ са Змајем у кинеском хороскопу, па ће је добра енергија пратити. У послу ће имати прилику да покаже своје способности и таленте. Овај знак ће моћи да учврсти позицију, имаће помоћ колега и подршку. Што се тиче осјећања, може се вратити стара љубав.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана