Кажу да је арапски хороскоп најтачнији: Ево кога очекује повишица на послу, а кога љубав

ГС
Foto: ГС

Многи говоре да је арапски хороскоп најтачнији од свих хороскопа.

До краја године догодиће се важне ствари на различитим пољима. Неке очекују успјех док ће други доживјети разочарање - сазнајте што очекује ваш хороскопски знак.

Ован

Арапски хороскоп носи важно упозорење за вас. Морате бити опрезни јер једна вама блиска особа није толико искрена према вама колико се представља. Ако сте отворени према њој, очекује вас издаја. До краја године успјећете остварити пословни циљ.

Бик

Овај хороскоп вам говори да вас до краја године очекује врло турбулентно раздобље. До краја године очекује вас прије свега турбулентна емотивна веза. Постоје двије могућности: или ћете с партнером ући у складну везу или ћете је прекинути.

Близанци

Раздобље до краја године обиљежиће догађаји на пољу љубави. Заљубићете се или обновити љубав јер је могућ повратак особе из прошлости. Близанци који нису чисти с осјећајима према бившој љубави могли би да је обнове.

Рак

Пред вама су врло бурна догађања до краја године. Нажалост, очекује вас нешто што ће вас јако растужити, а то је издаја драге особе. Очекује вас и велики успјех на послу. Ово раздобље обиљежиће вам вртлог емоција.

Лав

Пред вама је раздобље у којем ћете доносити врло важне одлуке. Посебно се те одлуке односе на емотивне односе. Већина Лавова одлучиће да свој однос подигну на виши ниво. Ипак, изразито незадовољни Лавови могли би да раскину емотивну везу с партнером.

Дјевица

Раздобље до краја године доноси вам нешто заиста лијепо. Арапски хороскоп вам говори да је вријеме за нову љубав. Заљубићете се у особу коју ћете ускоро упознати сасвим случајно. Оно што је јако лијепо је да ће осјећаји бити обострани.

Вага

Пред вама је раздобље у којем ћете имати врло лијепе догађаје на пословном плану. Арапски хороскоп вам поручује да вас до краја године чека успјех. То ће вас јако развеселити и мотивисати, јер ће за вас значити бољу будућност.

Шкорпија

Пред вама је врло важно раздобље јер ћете доносити врло важне одлуке. Према арапском хороскопу, донијетћете најважнију одлуку када је у питању љубав. Неке Шкорпије подижу везу на виши ниво, а они који нису сретни одлучиће да прекину сваки контакт с партнером.

Стријелац

Крај године ћете посветити својим најдражима. Ово раздобље је за вас врло важно јер га највише посвећујете породици. Очекује вас остварење једне породичне жеље.

Јарац

Пред вама је раздобље у којем ћете доживјети много лијепих догађаја. До краја године, арапски хороскоп вам поручује да вас очекује велики успјех на послу. Осим тога, ваша љубав ће кренути узлазном путањом. Неки ће се вратити бивша љубав.

Водолија

До краја године очекују вас и добре и тужне вијести. Остварићете пословни успјех и финансијски добитак који ће вас радовати и пуно вам значити. Осим тога, прекинућете везу с вама драгом особом јер ћете схватити да није ни најмање искрена према вама.

Рибе

Вас до краја године очекују лијепи догађаји. Отворићете врата љубави, јер ће у ваш живот ући нова особа. Ова особа биће потенцијална велика љубав у вашем животу, преноси Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана