Каквим вас пријатељем чини ваш хороскопски знак?

prva.rs
Каквим вас пријатељем чини ваш хороскопски знак?

Можда сте пожртвовани и спремни да пређете било који пут да бисте помогли пријатељу, или сте можда она духовита особа око које се цијело друштво окупи да слуша приче и смије се. Прочитајте које особине везане за пријатељство носи ваш хороскопски знак.

Ован

Овнови су увијек окружени великим бројем људи. Што више различитих типова људи око њих то боље. Веома брзо и лако стварају пријатељства и увијек имају велики број контаката. Међутим, пријатељства на дуге стазе су сасвим друга прича. А с обзиром да је кључна ријеч овог хороскопског знака "активност", само они који имају подједнаку дозу енергије и спремни су да их прате, могу да им буду пријатељи за цио живот.

Бик

Особе рођене у овом хороскопском знаку имају добар смисао за хумор и веома су интелигентни због чега су веома добро друштво. Такође, Бикови се у друштву веома често питају за мишљење и савјет. Једном када пронађу пријатеља којем вјерују, њихово пријатељство ће трајати цио живот. Лојални су и увијек хоће да помогну. Највише пријатеља које Бикови стекну су пријатељства из раног дјетињства. Обећања која дају другима схватају озбиљно.

Близанци

Рођени у знаку Близанца су веома социјалне особе и воле да проводе доста времена са пријатељима али и породицом. Са особама са којима се не подударају у интелекту и љубави веома брзо се разилазе. Воле веома много да причају као и да знају шта се дешава код других. Уколико разоговор са саговорником не испуњава њихова очекивања, близанци ће врло брзо изгубити интересовање. Веома често стварају пријатељства међу родбином.

Рак

Када стекну пријатеље ракови су веома пожртвовани и увијек желе да помогну. Веома цијене своја пријатељства и уколико их икад угрозе, то раде само због породице која им је на првом мјесту. Ракови су саосећајни због чега их често не разумију у друштву. Вријеме је љек за то.

Лав

Један од највеликодушнијих хороскопских знакова сигурно је лав. Лавови су лојални и дарежљиви пријатељи. Чак и уколико је било међусобног конфликта међу пријатељима, када треба да се помогне, Лавови стављају конфликт са стране и први су да пруже помоћ. Јаки су и самоувјерени због чега се сви осјећају пријатно у њиховом друштву. Воле да организују журке и забавне догађаје. Лав ће ретко кад бити сам и способан је у року до секунде оствари контакт с неким. Блиски пријатељи Лава су они који могу да прате њихову енергичност, снажан осјећај достојанства и посвећеност индивидуалним вриједностима.

Дјевица

Дјевице су веома корисни пријатељи. Оне дају одличне савјете и заиста знају да ријеше проблеме. Дјевица ће вас увијек подсећати да треба да добро бринете о себи, а здравље им је увијек на првом мјесту.

Вага

Љубитељи забаве и увијек спремне да помогну, ваге су заиста одлични пријатељи. Иако знају често да закасне, а неодлучност је њихова препознатљива одлика, онда када дођу, незамењиве су. Дружељубивошћу и љубазношћу привлаче људе око себе, а имају и посебну способност да око себе створе ауру хармоније због чега сви воле да им буду близу. Веома добро решавају проблеме.

Шкорпија

На искреност и истину увијек рачунати од пријатеља у знаку Шкорпије. Требаће сигурно доста времена док не будете заиста блиски, али једном када се препреке склоне, Шкорпија ће увијек бити посвећена и лојална. Шкорпије уживају у друштву духовитих и лежерних људи. Пуне су изненађења, тако ће вам сигурно за рођендан купити мајицу коју сте тек успут споменули некада да је желите. Ипак, уколико се једном разиђу, шкорпије се никада не враћају старим пријатељствима.

Стрелац

Било да имају необавезан разговор у кафићу или се пењу на највиши планински врх, Стрелци су увијек окружени пријатељима. Бескрајно су забавни и понекада стварно откачени. Воле да се смију и да се сви налазе око њих. Стријелци стварају пријатеље по цијелој планети и уживају у културним и животним различитостима. Веома су великодушни.

Јарац

Због духовитости и љубави према хумору, Јарци су сјајни пријатељи за оне које они одаберу. Око себе ће окупити људе који су искрени, лојални и истомишљницима по питању пословних вриједности. Цијене све који су им блиски и прећи ће километре да би помогли пријатељу или члану породице. Откривањ емоција им није јача страна, тако да ће радије својим дјелима показати шта осјећају него што ће то рећи.

Водолија

Иако су веома добри пријатељи у друштву, проблем настаје када водолије треба да се заиста зближе са неком особом. Веома нежне, осјетљиве и опрезне свако ко им је пријатељ не смије олако да схвати њихову рањивост. Због своје директности и привржености јаким вриједностима није их лако упознати и разумијети. Али, они који их разоткрију и успију да им се приближе, њихово пријатељство траје цио живот. Од својих пријатеља траже интелект, креативност и искреност.

Рибе

Нежност Риба чини их једним од најбољих пријатеља. Рибе неријетко потребе пријатеља стављају испред својих потреба. Лојалне су, посвећене, саосећајне и увијек ту да подрже. Не постоји разлог због којег рибе неће бити уз свог пријатеља када му требају и сву снагу ће дати да се проблем реши. Због добре интуиције, и прије него што им се каже Рибе знају да се и шта се дешава.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана