Какви су хороскопски знакови кад остаре

ГС
Foto: Илустрација

Особине типичне за неки астролошки знак у младости, понекад се могу претворити у своју супротност “под старе дане”.

Прочитајте какви ћете бити у периоду од ране младости до старости.

Ован
Ован је као дијете стално у акцији, пун живота, радознао и увијек спреман на несташлуке, понекад и врло опасне. По природи су индивидуалци и увијек ће својој жени или мужу припремати различита изненађења и узбуђења. С њима је живот динамичан и никад досадан.
У старости ће такође бити врло активни, осим ако их болест спријечи. Ако могу, до посљедњег тренутка живота бавиће се спортом.

Бик
У младости су велике мазе и шармери који освајају околину. Ако одрастају у благостању, врло су сретни, али ако одрастају у сиромаштву, тај период ће хтјети што прије заборавити. Брак ће склопити из љубави или због материјалних интереса. Новац им је важан као и вољена особа.

Избјегаваће брак с онима слабијег материјалног стања. У старости ће уживати ако су се у животу обогатили. Ако остаре у оскудици, могу постати пуни горчине и незадовољства.

Близанци
У младости су сретни и испуњени ако су у сталном покрету и контакту са што ширим друштвом. Увијек траже прилику да се истакну у својој околини. Спретни су и успјешни у комуницирању и зато им је увијек важно друштво. Обожавају говорити и тешко их је зауставити једном када почну.

Њиховим партнерима у свакој животној доби, од почетка везе треба бити јасно колико им је важан друштвени живот. Ако уз себе имају партнера који је сличног сензибилитета као и они, никада им неће бити досадно, него ће старост испунити разним активностима и путовањима. Ако се догоди да остану сами, неће им бити потребно много времена да обнове стара познанства или стекну нова.

Рак
Млад Рак је изразито осјећајна и интровертна особа с којом треба бити њежан и пажљив, али то не значи да треба бити под ‘стакленим звоном’. Треба га потицати да изађе из свијета снова и прихвати живот са свим радостима и тугама, као и сви остали.

Када коначно донесу неку одлуку, чврсто иду до зацртаног циља. Када оснују стабилан дом и породицу, провешће угодну старост испуњену многобројним породичним окупљањима најближих. Ако остану сами, постаће тужни и меланхолични.

Лав
Једноставно је немогућ док не постане центар догађања. Највећа увреда за њих је игнорисање. Треба их стално усмјеравати тако да знају да у животу не постоји само потреба и жеља појединца. Улазак у брак мора бити помпозан. Важно им је и да им брак донесе неки статус. Воле сјај и раскош, а још више славу. Ако немају публику – несретни су.

И у старости су врло сујетни. Важно им је да се за њих чуло и да се за њих зна. Ако су нешто постигли, у стању су сатима причати о својим достигнућима. Ако су резултати изостали, претварају се у особе које су склоне и лагати како би се приказали у најбољем свјетлу.

Дјевица
То су обично углађена дјеца која пазе на своје понашање и изглед и увијек се труде бити пристојни и добри. Њихови родитељи су сретни и поносни на њих. Желе знати унапријед што ће се догађати тако и у случају одлуке о заједничком животу с партнером. У каснијим годинама постају све захтјевније у организацији живота и пословних обавеза. Свака ситница у њиховом животу треба имати тачно одређено мјесто.

Уколико је Дјевица у животу пропустила нешто њој важно, под старе дане ће доста приговарати и гунђати. У супротном, они рођени у овом знаку ће проживљавати другу младост.
Вага
У овом знаку су рођени велики шармери. Весели су и насмијани, дружељубиви и воде рачуна о свом имиџу. Најчешће су у центру пажње у свом окружењу. При доношењу било каквих одлука су врло неодлучни. Брак им је нешто најважније у животу, јер на живот гледају као на нешто што треба проживјети у пару. Љубав и искреност су њихови идеали.

У старости ће бити испуњени и сретни ако су заједно са својим партнером. Ако су остали сами, осјећаће се усамљено и трудиће се наћи своју бољу половину.

Шкорпија
Од најранијих дана воли да провоцира и као емотивно незрела особа, изазивати сукобе. У најранијем дјетињству их треба правилно усмјеравати и надзирати. Када се одлуче на брак, то чине врло озбиљно и промишљено. Секс им је важан и настоје га још више развити кроз везу или брак. Склони су авантурама.

И у старости су активни, нарочито уколико су задовољни постигнутим у активном раздобљу живота. Увијек су имали склоности ка спортским активностима. Ако су сами посветиће се проучавању свега скривеног, а посебно ће се занимати за тему смрти.

Стријелац
Весељаци су од малена. Са њима нема великих брига, све тече уједначено и постепено и у уживању у ведријој страни живота. Кад улазе у брак чине то спонтано и галантно. Умјерени су и уравнотежени па их сви радо прихваћају. Смисао за хумор код њих игра важну улогу у животу и помаже да надвладају тешкоће.

У старости ће радо преносити своје мудрости и животна искуства. И тада их неће напустити смисао за хумор и склоност позитивном гледању на живот.

Јарац
У младости се понашају преозбиљно за своје године, помало крути и хладни. Ипак, иза тога се крије осјећајност, рањивост, амбициозност. Зато све пажљиво припрема, организира и зрело и контролирано понаша. У брак ступају промишљено и са срцем.

Тек у старости се почињу опуштати и постају веселији с позитивним ставом према свему.

Водолија
У младости се истичу у својој околини по неком специфичном таленту и по свакојаким лудоријама и зато их треба контролисати и правилно усмјеравати. Понекад у брак ступе нагло и на сасвим неконвенционалан начин или пак живе као пустињаци одржавајући неке испрекидане везе.

У старости се препуштају својим жељама и склоностима којима се нису могли посветити у активном дијелу живота.

Рибе
У младости су склони сањарењу. Често су успјешни и признати у умјетничким водама. И у браку су склони идеализацији партнера. У складном браку заиста уживају.

У старости се коначно препуштају својим склоностима и креативности или једноставно љенчаре. Понекад то љенчарење предуго траје и треба га усмјерити у неком кориснијем смјеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана