Какви су хороскопски знаци кад се заљубе? Ракови пуштају сузе радоснице, а рибе су љубоморне без разлога

Г.С.
Какви су хороскопски знаци кад се заљубе? Ракови пуштају сузе радоснице, а рибе су љубоморне без разлога

Свако од нас понаша се другачије када му се нека особа свиди и када се заљуби, а ево како можете препознати је ли неко заљубљен, према његовом хороскопском знаку.

Ован (21. март - 19. април)

Овнови јако воле трчати за другима па их привлаче људи који глуме недостижне. Када се ован заљуби, то је као ракета која је управо лансирана у свемир. Пуни су страсти и енергије, спремни да освоје свијет за особу коју воле. Њихов стил удварања је прилично директан, па будите спремни да будете искрени без задржавања. Једина ствар на коју треба да пазите је да им не сметате када крену ка својим циљевима.

Бик (20. април - 20. мај)

С обзиром на њихову земаљску природу, бикови увијек настоје ићи полако када је љубав у питању па ријетко кад журе. Када се бик заљуби, свијет око њих постаје ружичаст и сладак. Они су стрпљиви и вјерни партнери који ће уложити много труда у везу. Бикови су познати по својој издржљивости, па су спремни да остану уз вас кроз све животне изазове. Само се побрините да имате довољно чоколаде и сира да њихова романтична страна буде задовољна.

Близанци (21. мај - 20. јун)

Близанци су итекако непредвидиви, али када им се неко стварно свиђа, њихове намјере не могу бити јасније. Заљубљивање близанаца је попут вожње у забавном парку. Они су духовити, шармантни и пуни прича које ће вас заинтересовати. Међутим, чувајте се њихове двоструке природе јер близанци могу бити промјенљиви као и вријеме. Али ако успијете да пратите њихов ритам, уживаћете у бескрајним авантурама и смијеху.

Рак (21. јун - 22. јул)

Ракови су један од емоционално најдоступнијих знакова и итекако брину за осјећаје своје симпатије. Ракови су емоционални краљеви и краљице хороскопа. Када се заљубе, цијели свијет постаје романтични филм. Они су њежни, брижни и увијек ће бринути о вама. Ракови су мајстори у стварању пријатне атмосфере, било да је у питању пикник у парку или романтична вечера код куће. Само не заборавите да понесете марамице, јер ће многи ракови сигурно пустити сузе радоснице.

Лав (23. јул - 22. август)

Кад им се неко свиђа, лавови немају проблема с тим да тој особи дају комплименте и дају све од себе како би се њихова симпатија осјећала посебно. Када се лав заљуби, свијет постаје позорница на којој ће засијати. Они су храбри, харизматични и воле да буду у центру пажње. Лавови воле комбинацију луксуза и романтике, па маштају о томе да партнера одведу на ексклузивну вечеру или путовање приватним авионом. Само пазите да не покушавате да преузмете њихову улогу центра пажње, јер ће Лавови увијек бити у центру пажње.

Дјевица (23. август - 22. септембар)

Дјевице се не заљубљују лако и брзо, али када се то догоди, направиће све за ту особу. Заљубити се у Дјевицу је као отварање ковчега са благом. Они су практични, аналитични и увијек спремни да ураде све да вам удовоље. Дјевице су мајстори у уочавању детаља и брижни о потребама свог партнера. Њихов осеćај за организацију ćе обезбедити да имате добро испланиран и хармоничан однос. Само пазите да не постанете незгодни око њих јер знају да примете било какву неправилност.

Вага (23. септембар - 22. октобар)

Ваге су кокетне по природи, а често флертају и с људима с којима ни не виде будућност. Заљубити се у вагу је као улазак у магичну бајку. Они су шармантни, елегантни и увијек теже равнотежи и хармонији у вези. Ваге су мајстори компромиса и увијек ће тражити начин да се обоје осјећате вољено. Романтичне вечере, шетње под звијездама и укусни поклони само су неки од начина на које ће вам Вага показати своју љубав. Само запамтите да с времена на вријеме доносите одлуке, јер ће ваге понекад бити превише неодлучне.

Шкорпија (23. октобар - 21. новембар)

Као опрезни водени знак, шкорпије нису спонтани и не воле ризик, поготово када је у питању љубав, па често играју на сигурно. Када се шкорпија заљуби, добићете дозу страсти и мистерије. Они су интензивни, страствени и потпуно посвећени својој љубави. Шкорпије су склоне дубоким емоционалним везама, гдје ће вас истражити до сржи. Романтичне вечере уз свијеће, дубоки разговори и сензуални тренуци дио су њиховог репертоара. Само будите опрезни, јер шкорпија може да вас потпуно обузме својом страшћу.

Стријелац (22. новембар - 21. децембар)

Као хороскопски знак који тражи авантуру, стријелац ужива у слободи, па га привлаче слични људи.Заљубљивање у стријелца је као бескрајно путовање. Они су авантуристи, оптимисти и увијек желе да истражују нове хоризонте са вама. стријелци су весели, духовити и спремни да подијеле своју страст према животу са вама. Романтични излети у природу, спонтани излети или заједничка истраживања егзотичних мјеста само су неки од начина на које ће стријелац показати своју љубав. Само пазите да не занемарите њихову потребу за слободом и неограниченим простором.

Јарац (22. децембар - 19. јануар)

Под владавином Сатурна, планета дисциплине, јарчеви се одлучују за традиционалнији приступ када су у питању везе. Заљубити се у јарца је као улазак у свијет озбиљности са дозом романтике. Посвећени су, амбициозни и воле да граде основу за стабилну везу. Јарчеви су лојални партнери који ће вас подржати у постизању ваших циљева. Романтичне вечере код куће, планирање будућности и изненађујући гестови њежности само су неки од начина на које ће Јарац изразити своју љубав. Само будите спремни за понекад озбиљан приступ и запамтите да уживате у тренуцима лакоће.

Водолија (20. јануар - 18. фебруар)

Другима је јако тешко разазнати како се водолија понаша када је заљубљена. Желиће да проведе пуно времена расправљајући с партнером о свему и свачему. Заљубити се у водолију је као заронити у свијет неконвенционалности. Они су оригинални, независни и имају јединствен приступ љубави. Водолије су спремне да истражују нове идеје и отворене су за експериментисање у вези. Романтичне шетње под звијездама, неконвенционални поклони и дубоки разговори о свијету само су неки од начина на које ће водолије изразити своју љубав. Само пази да не будеш превише традиционалан, јер водолије теже слободи и оригиналности.

Рибе (19. фебруар - 20. март)

Рибе константно тестирају партнерову љубав, а љубоморни су и без правог разлога. Заљубити се у рибу је као заронити у океан емоција. Они су саосјећајни, њежни и воле да створе дубоку емоционалну везу. Рибе су романтичне душе које ће се бринути о вама на најњежније начине. Романтичне шетње плажом, умјетнички изрази љубави и дубоке емотивне везе само су неки од начина на које ће Рибе показати своју љубав. Само пазите да се не изгубите у њиховом свијету снова, јер понекад могу бити превише сањиве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана