Какве SMS поруке воли ваш знак: Бик њежне, Лав ефектне

Opusteno.rs
Какве SMS поруке воли ваш знак: Бик њежне, Лав ефектне

Ован и Дjевица преферирају завођење уживо, Близанац вас "бомбардује" порукама, Вага и Јарац уживају у SMS завођењу, Водолија шармира духовитим порукама...

 

Ован

Зашто би он уопште неког заводио, поготово SMS-ом, кад Ован осваја на лицу мјеста, без увијања и дописивања (то је тако сладуњаво). Ипак, већина мушких Овнова радо ће цитирати неког пјесника, не би ли очарао особу на коју се намерачио. Па, ако баш треба да буде романтичан, биће и такав, а у љубави је - све дозвољено! Жена Ован ће прослиједити неку духовиту (чак и ласцивну) циркуларну поруку на више бројева и - сачекаће да види ко се "упецао".

Бик

Када су већ измислили мобилни телефон и SMS, романтични Бик ће изабрати неку графичку поруку у облику цвијета. Он нигдје и никада не жури, па ће стрпљиво сачекати ваш одговор, а ако га не буде, послаће букет правих ружа на вашу адресу и чекаће испред ваше куће да се увјери да сте га добили, а то ће снимити мобилним телефоном. Жена Бик ужива у романтичном SMS дописивању и могла би тако данима и ноћима, све док удварач не предузме одлучујући корак.

Близанци

Овај маестро вербалног завођења "зна знање", па ће "засипати" ваш мобилни телефон који нећете испуштати из руку, јер ће поруке стизати и стизати. Можда ћете имати утисак да читате роман у наставцима или гледате серију. Жени Близанцу дешава се да пошаље поруку на погрешан број што обично доводи до неочекивано узбудљивог или духовитог обрта у вези, наравно.

Рак

Како он воли да се дописује, као ниједан други хороскопски знак, јер тако може да искаже оно што понекад не умије или не може да превали преко уста. Зато су поруке као створене за емотивног Рака, без обзира на то ког је пола: његове поруке нису преписане са Интернета, нити их прослијеђује на више адреса, јер он се обраћа једној и јединој особи, у том тренутку, за њега. Понекад смишљено пусти њежну поруку са другог броја и чека одговор од друге стране.

Лав

Шта би он могао да вам напише, а што вам већ није показао, казао или дао на знање или вас је већ једноставно шармирао без иједне исписане поруке. Кад одлучи да вас заведе ријечима, Лав ма ког пола био, већ вас је напола "обарио", па му преостаје само - финиш. А кад већ до тога дође, он ће се потрудити да вас обори с ногу једном поруком коју ћете непрестано ишчитавати на дисплеју. Лавица умије да вам пошаље праву поруку у тренутку када сте већ помислили да вас је заборавила, а онда ћете јој јести из руке као мала маца.

Дјевица

Зашто губити драгоцено вријеме на дописивање, кад можете да се видите у четири ока, негдје у некој кафетерији уз освјежавајуће пиће и дезерт? Али, и у том случају, Дјевица ће вам послати кратку и јасну, недвосмислену поруку, а ако је не занимате или тренутно нисте на списку њених жеља, правиће се да је поруку видјела - тек сутрадан. Врло мудра и промућурна, жена Девица, ће на нежељену поруку одговорити исто као и на ону прижељкивану - ћутањем. Па, ко разумије, схватиће...

Вага

Радознала и романтична Вага ужива у SMS завођењу и као права пјесничка душа, радо цитира стихове познатих писаца или строфе из неке пјесме. Па, ви онда размишљајте шта је хтјела да вам поручи - обично, ништа посебно, осим жеље да вам стави до знања како је освајање, за њу, најзанимљивији дио везе. А шта има љепше од чаробног звука тек пристигле поруке, кад засвијетли мали екран мобилног телефона окићеног неким срцоликим привеском, поготово код женске Ваге?

Шкорпија

Ко вас то зове са скривеног броја, када на дисплеју свог мобилног угледате онај фамозни "приватан број" који може озбиљно да вас заинтригира. Тајанствена Шкорпија не воли да оставља трагове, чак ни у виду порука, мада вам може послати SMS са непознатог броја и чекати да види како ћете да реагујете. Ако шаљете поруке у њеном присуству, потрудиће се да вас шпијунира и сазна коме и зашто пишете. Жена Шкорпија написаће вам шта је тог дана обукла или ће вам једноставно прослиједити слику, па покушајте да је игноришете, ако издржите.

Стријелац

Он често забрља из најбоље намјере, па прослиједи праву поруку на погрешан број, односно погрешној особи. Кад је штета већ учињена, правиће се као да се ништа није десило, али ће убрзано смишљати који ће изговор најбоље упалити. Она је духовита и воли помало да филозофира, чак и кад шаље заводничке поруке, али пада на тајанствене и недоречене SMS-ове, поготово кад није сигурна који јој од бројних удварача пише.

Јарац

SMS завођење је као створено за романтичног и њежности жељног Јарца, па ће он уживати у свакој ријечи, у свакој реченици неких порука које ће дуго чувати у меморији свог телефона. Када му је стало до некога, писаће му искрено, од срца, не слутећи колико ризикује отварајући своју душу. Ако није заинтересован, Јарац ће вам муњевитим одговором ставити до знања да сте непожељни. И да нема потребе да га више узнемиравате.

Водолија

Водолија вам неће писати романтичне, већ духовите поруке, али такве да ћете тешко смислити одговор. И док ви будете размишљали, она ће се створити пред вама, на вашим вратима или ће вас као случајно срести у близини вашег омиљеног клуба или кафића. Показаће вам најновији iPhone на којем је умеморисана баш ваша фотографија, али не случајно, већ намjерно. Просиједиће вам и неки видео или тонски запис на који нећете моћи да останете равнодушни, јер Водолија је умјетник модерне технологије. И модерног завођења.

Рибе

Онај ко је измислио SMS дописивање, мора да је имао неке везе са Рибама, јер њима баш то одговара, било да заводе или желе да буду заведене. Мушке Рибе пажљиво баратају с порукама, бришу их послије читања, јер се боје да их стална партнерка не ухвати на (писменом) дјелу. Женске Рибе су ненадмашне заводнице чак и на ријечима и то писаним у виду SMS-а, јер умију да одаберу прави израз у правом тренутку. А онда заћуте, као да су у земљу потонуле, док друга страна чезне и не зна шта ће са собом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана