Каква ти је профил слика рећи ћу ти шта си у хороскопу

Prva.rs
Каква ти је профил слика рећи ћу ти шта си у хороскопу

Какве фотографије постављају на своје Фејсбук профиле различити хороскопски знаци и колико често мијењају слике, откријте.

 

Ован

Ован није велики фан Фејсбука. За профилну слику ће изабрати неку животињицу или нешто смијешно, и то ће стајати ту јако дуго, без мијењања. Неће поставити своју фотографију, а и ако то учини, биће то слика на којој се налази са својим друштвом. Генерално се не бави пуно овим стварима, јер више воли да се види са пријатељима, него да четује са неким преко интернета.

Бик

Бик ће поставити своју најљепшу фотографију коју има и оставиће је тамо заувијек. Фејсбук за њега представља пријатан начин да проведе вријеме и сазна шта има ново код његових пријатеља. Његову активност на друштвеној мрежи чини постављање пјесама, смијешних видео-клипова и одломака омиљене књиге.

Близанци

Близанац има јак смисао за хумор, па тако неће оклијевати да постави неку своју смијешну фотографију, исмијавајући сам себе. Наравно, неће је оставити дуго на профилу, јер ће му ускоро досадити, па ће поставити другу, подједнако смијешну. Не утручава се да покаже свој природни изглед, и не преферира "сређене" фотографије, које не одговарају стварности!

Рак

Рак ће врло пажљиво бирати слику коју ће поставити на свој профил. Могу да прођу и дани док не одлучи која је најбоља и која ће изазвати највише позитивних коментара његових пријатеља. Могуће је и да ће изабрати неку из дјетињства или гдје је у друштву са драгим особама.

Лав

Сликом која истиче његову отменост и сјај, Лав ће жељети да вас импресионира. Facebook је само још један начин да промовише себе и да измами дивљење и позитивне коментаре других. Наравно, често ће мијењати профилну слику, како би задржао интересовање својих пријатеља и скупио више „лајкова".

Дјевица

Дјевици се свиђају слике пејзажа, било да је посјетила то мјесто или да жели да иде. Нема обичај да поставља слику свог лица, али када одлучи да то учини, поставиће фотографију са идиличном позадином, са неког од својих путовања.

Вага

Вага би могла да оде и код професионалног фотографа, како би на профилу имала најљепшу фотографију, која ће истицати њене карактеристике. Често мијења профилну слику, како би одржала корак са својим психичким стањем и тренутним расположењем.

Шкорпија

Шкорпија ће на свом профилу поставити најмистериознију и секси фотографију, и ако процијени да је успела да се завуче у мисли својих пријатеља, оставиће је тамо јако дуго. Добра ствар је и та што ће јој истовремено помоћи да повећа број "пријатеља".

Стријелац

Фотографија на његовом профилу, коју дуго неће промјенити, је она која га приказује баш онаквим какав јесте. Међутим, његови албуми ће често бити ажурирани и са најразличитијих путовања!

Јарац

Јарац нема навику да често мијења слику са профила. Међутим, слика коју изабере треба да задовољава два критеријума: први је да наглашава интензитет погледа, а други да приказује његову професионалну активност. Иначе, најчешћи разлог због којег Јарац отвара профил на друштвеним мрежама је професионалне природе.

Водолија

Водолија има обичај да поставља слике својих омиљених умјетника или познатих личности којима се диви. Често мијења и ажурира свој профил, јер на тај начин може индиректно да обавијести своје пријатеље о томе шта му се дешава и како је расположен.

Рибе

Рибе су велики романтичари на Фејсбуку и то доказују постављањем симпатичних и слатких сличица или слика романтичних предела. Често мијењају профил и ажурирају статус, објављујући слике и пјесме, којима разнежују своје пријатеље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана