Како заводи ваш хороскопски знак?

zadovoljna.hr
Како заводи ваш хороскопски знак?

Како заводе Лавице, шта чине припаднице водених знакова, а у чему је тајна шармантне Дјевице. Откријте које је ваше тајно оружје и како да га најбоље употребите?

Ован

Жена Ован је ватрена освајачица која да воли да буде у центру пажње и то чини упечатљивом сексепилном одећом. Воли да се "утеже", али то чини како би истакла снагу своје личности. Жене Овнови имају занимљиво, изражајно лице, непосредне су у комуникацији и веома су страствене.

Бик

Жена Бик мијења свој приступ од невине дјевојке из комшилука до женствене фемме фатале. Обично имају бујне груди, нешто шире бокове и снажан карактер. Еротичне су и воле да се додирују током комуникације.

Близанац

Жена Близанац је вјечно дјете са сто лица. Припаднице овога знака посебно су шармантне, брзо мисле, причалице су и јако су комуникативне. Омиљене су у друштву, обично свијетле косе и очију, те тамнијег тена. Воле да се трансформишу и свој заводнички приступ мјењају зависно од циља односно типа мушкарца.

Рак

Жене Ракови су њежне и осјетљиве. Обично имају облине, воле породицу и мушкарци их сматрају пожељним партнеркама. Посебно су женствене и воле пажњу каваљера.

Лав

Лавице су доминантне, спретне и слично као и остали ватрени знакови, воле да буду у центру пажње. Воле наглашен накит, обично имају бујну косу, гласне су и ауторитативне. Своје ће мане увијек претворити у предности.

Дјевице

Дјевице имају латентну сексуалност. Како су педантне и организоване у свакодневном животу, такве су и у игри завођења. Обично имају игру добре дјевојчице, префињене црте лица и романтични стил одевања.

Вага

Жена Вага има одличне заводничке методе и доста пази на изглед. Ваге знају да се добро и примерено обуку за сваку ситуацију, пажљиво се дотјерују, али знају итекако завести својим стајлингом. Фризура им је увијек одлична, а шминка перфектна.

Шкорпија

Шкорпије су опасне заводнице. Имају необјашњив шарм, продорне су и обично имају промукли, сензуалан глас. Обарају с ногу, али знају бити и посесивне. Када заводе играју на топло-хладно, па ће дословце помутити разум мушкарцу.

Стрелац

Жене Стрелчеви су неухватљиве. Обично његују спортски стил, али воле накит. Красе их дуге ноге, али немају претеране облине што лукаво знају да претворе у своју предност. Уколико и имају недостатке, њихов осмијех је једноставно неодољив.

Јарац

Жена Јарац осваја хладноћом. Оне се представљају као моћне и непоколебљиве жене и обично "нападају" слабије партнере. Имају лијепе ноге, обично су витке, а знају да истакну витку фигуру добром одјећом.

Водолија

Жена Водолија на мушкарце оставља утисак незаинтересоване даме. Припаднице овог знака занима духовна снага, врло су модерне, храбре и неоптерећене. Обично спајају неспојиво у одјевању, воле љубичасту боју и знају да изгледају секси и у патикама. Углавном његују природан изглед.

Рибе

Рибе су снене, њежне и осјетљиве. Но, то је само трик златне рибице која ће се "несвјесно" уплести у мрежу свога ловца. Оне су грациозно грађене, имају њежне и лијепо обликоване ноге, сањив поглед, а без проблема ће искористити своју карту рањиве даме.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана