Како заводе хороскопски знаци

24sata.hr
Како заводе хороскопски знаци

Бика се заводи суптилно, Ован директно, а Близанци интелектом. За освајање Дјевице, Бика и Јарца потребно је даимате мало више времена и упорности, док код Водила и Вага "пали" оригиналан приступ. Изазове воле Шкорпије и Близанци.

Овна осваја храброст и дух

Припадници овог знака цијене директан, па и помало агресиван приступ. Тако добију утисак да су страшно жељени, што им и одговара. Цијене храброст у наступу, па није лоша идеја ако покушате да им украдете пољубац, јер ћете тако оставити утисак да имате самопоуздање које јако цијене, док презиру препасиван приступ. Такође, љубитељи су и комплимената, па немојте да шкртарите на њима.

Бик највише цени упорност

Полаган, сензуалан и приступ с пуно труда неће оставити Бикове равнодушнима. Код освајања припадника овог знака треба да имате пуно стрпљења, јер само кроз вријеме добију утисак да сте озбиљни у својим намјерама. Како су им чула изоштрена, кап сензуланог парфема у комбинацији с добрим смислом за хумор прави су пут за њихово завођење.

Загонетке и изазов распаљују Близанца

Најбржи пут до срца и спаваће собе Близанца је разговор. Неће их освојити празни комплименти, већ појединци који им звуче интелигентно и помало тајанствено. Такође, није добро да им све понудите одједанпут већ је потребна и доза изазова у којој они вас морају да освајају како би у потпуности "пали" на вас.

Код Рака нема завођења без дозе романтике

Припадници овог знака поштују традицију, воле удварање и романтичне ситуације. Заправо, они жуде за тим да их неко размази, припреми им укусан оброк и поклони ситан знак пажње. Позиви на романтичне вечере и сличне идеје за спој добар су начин да их освојите.

Лав жели да буде центар свемира

Припадници овог знака моћи ће да вам вјерују само ако им поклоните сву потребну пажњу, заправо огромне количине пажње. Воле и спонтане додире и мажења, па провуците руку кроз њихову косу и уживајте у звуковима предења. Похвале на рачун њиховог изгледа и памети увијек су добродошле.

Код Дјевице све мора да има свој редослијед

Значајни погледи, прелазак на спонтани разговор и позив на кафу једноставан су рецепт за завођење припадника овог знака. Ипак, није довољно само бити ту, већ морате да их укључите у ваш живот те им најпре дајте до знања да су вам потребни и да цијените њихове савете. Ласкаве комплименте не схватају озбиљно, па не претјерујте са њима. Такође, не остављајте их да предуго чекају ваш позив јер то не опраштају.

Ваге се заводи са стилом

Ако желите да освојите припаднике овог знака, запамтите да једини приступ који пали је оригиналан и са стилом. Умјесто ружа, женама поклоните сунцокрете, а мушкарце умјесто на фудбалску утакмицу позовите на јахање. Њежни и присни пољупци у образ нешто су чиме ћете им на суптилан начин дати до знања колико вам се свиђају. Заводите их тако што ћете "случајно" да откријете да се тешко суздржавате поред њих јер су тако неодољиви.

Са Шкорпијом заиграјте љубавну игру

Иако се чини поприлично лако освајање Шкорпиона, ако сте већ разјаснили физичку привлачност међу вама, морате да знате да је то тек први од бројних корака. Ни један знак у Зодијаку није толики љубитељ игри освајања, па им их немојте ускратити јер ће брзо да изгубе интерес. Дајте им до знања да сте луди за њима, али се ипак контролишите у позивима и порукама, а они ће знати да цијене и желеће боље да упознају човјека са толико самоконтроле.

Стријелце осваја хумор и спонтаност

Желите ли да заведете припаднике овог знака не смијете да будетеи закочени и превише  да анализирате ситуацију, већ будите спремни на спонтане позиве за дружење, како сами, тако и у друштву. Њих интересују људи који знају како да насмију све око себе. Ипак, немојте да заборавите и на дозу романтике, па их похвалите пред другима и јасно дајте свима до знања како вам се свиђају.

Јарци се освајају полако и софистицирано

Припадници овог знака не воле претјеране љубавне изјаве, брзинска улажења у односе и претеране комплименте, јер их то чини сумњичавима. Освојит ћете их с пуно труда и упорности, након што им демонстрирате све своје мане и врлине. Цијене људе који су способни, па им покажите у чему сте успјешни на суптилан начин.

Водолију ће одушевити искреност и неконвенционалност

Припаднике овог знака освајају они појединци који су спремни да одбаце друштвена правила и да се понашају детињасто, заиграно, али и пријатељски. Предложите им да заједно побјегнете са забаве и посетите зоолошки врт или неку сличну иновативну идеју те ћете их засигурно заинтригирати.

Рибе желе да им остварите снове

С припадницима овог знака требате да вербализујете своје фантазије и омогућите приступ у скривени свијет ваших мисли. Најлакше ће их завести људи који, попут њих самих, имају мноштво идеја и снова. Не зазирите од додира, јер Рибице имају пуно ерогених зона. Додири по кољену и врату, лагана масажа и шапутање на уво натераће их да мисле о вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана