Kако опраштају хороскопски знакови?

Metro-portal.hr
Kако опраштају хороскопски знакови?

Код којег ће знака упалити искрено извињење, а код којих ћете се добро потрудити како би вам опростили грехе прочитајте даље у тексту...

Ован

Ован се лако вријеђа и брзо опрашта, иако ће вас игнорисати пар дана ако га баш јако наљутите. Ако осјети искрено кајање, опрашта без проблема.

Бик

Бик је превише осветољубив да би тек тако опростио, поготово ако ударите на његов его или достојанство. Тада је спреман и да прекине пријатељство ма колико дуго оно трајало. Уз то је и прилично склон свађама, па припазите шта говорите.

Близанац

Близанци сматрају да праштање није нешто око чега би требало правити велику драму ако добију искрено извињење, а нарочито пријатељима који им пуно значе у животу и знају то да им покажу.

Рак

Рак често мијења расположења, што уз осветољубиву нарав чини праштање прилично тешко, али ако се јако потрудите и објасните зашто вам је криво, а све зачините малим знаком пажње, извињење ће бити уважено.

Лав

Лав се изненади кад му неко каже да га је повредио јер не размишља о својим поступцима. У свађама се повлачи, готово никад се не извињава, али ни не очекује да му се други иизвињавају. Најбоље је правити се да се ништа није догодило.

Дјевица

Дјевица је прецизна у свему, па тако и код опраштања. Извињење мора да буде добро аргументовано, наравно да треба нагласити да сте ви криви за све и онда слиједи опроштај без проблема.

Вага

Вага воли да драматизује у свему, па је јасно да и у овој ситуацији игра топло-хладно, јер је прво спремна опростити, а већ у слиједећем тренутку није, али мали поклончић зауставиће клатно на страни опроштаја.

Шкорпија

Шкорпија је најтежи знак у хороскопу по овом питању, јер могу проћи и године прије него што опрости нешто, а у неким случајевима се то неће никад догодити. Ипак, како воле да буду виђени, ако их упознате с правим људима на правим забавама, направили сте много.

Стријелац

Стријелац вјерује да свако заслужује још једну прилику, укључујући и њих. Важан је разговор, па иако је унапред спреман да опрости, Стријелац неће пропустити прилику за добру расправу.

Јарац

Јарац је врло осветољубив знак, па је извињење нужно да сервирате изузетно брзо и квалитетно уз неки поклончић, јер ако кренете у расправу, вјерујте да ћете зажалити што сте га увредили.

Водолија

Водолија прашта лако пријатељима, али ако схвати да му неко доноси лошу енергију у друштво, неће бити ни опроста ни даљег дружења.

Рибе

Рибе опраштају изузетно тешко због поноса, а и кад опросте држаће се на дистанци неко вријеме док поновно не задобијете њихово поверење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана