Како опраштају хороскопски знаци: Лав лако, а Шкорпија памти годинама

Блиц жена
Како опраштају хороскопски знаци: Лав лако, а Шкорпија памти годинама

Бик ће жељети да се свети свакоме ко га је повредио, Лав ће да се прави како се ништа није десило, а Стрелац ће опростити одмах али уз извињење.

ОВАН

Ован опрашта само ако осјети кајање. Он се јако лако увреди, али једнако брзо умије да опрости. Ако се јако увредио постоји могућност да неколико дана неће да разговара са вама, али након неког времена и тврдоглави Ован ће попустити.  

БИК

Осветољубиви Бик тешко опрашта. Јако компликован знак, нарочито ако се повреди његов его или достојанство. Често је у стању да прекине пријатељство ако закључи да га је супротна страна разочарала. Изузетно је одан и вјеран пријатељ па исто очекује заузврат.

БЛИЗАНАЦ

Близанци не праве драму око опраштања. Близанци ће опростити свакоме ко искрено од њих тражи опроштај. Око тога никада неће правити драму. Вјерују да свако може да погреши. Најлакше ће опростити када им пријатељи покажу колико су једно другоме потребни у животу.

РАК

Раку је потребно пуно извињавања. Знак који често мијења расположења, а воли да се освети за ствари које су му нанијеле бол. Тешко опрашта превару или издају. Опростиће само ако види да се друга страна потрудила да се извини и добро му објаснила да се каје. Код ракова мали знак пажње није на одмет.  

ЛАВ

Свађа? Која свађа? Лав се често изненади када му пријатељи кажу да их је повредио, јер готово никада не размишља о својим поступцима. Када дође до свађе он ће се само повући. Он се готово никада не извињава другима, али не очекује ни да се пријатељи извињавају њему.  

ДЈЕВИЦА

Дјевица опрашта уз јасно извињење. Превртљива по природи је често тврдоглава и осветољубива. Код ње је тешко да се искупите за своје гријехе јер она често преувеличава све око ње.  

ВАГА

Вага воли да се игра топло - хладно. Опште је познато да она воли да прави драму око свега. Било какав сукоб у свом животу, неће добро да поднесе и извјестан је колапс система. У једном тренутку биће спремна све да опрости, а већ у наредном ће се предомислити.  

ШКОРПИЈА

Ово је најтврдоглавији хороскопски знак. Често је у стању да прекине дугогодишње пријатељство, јер у њему тиња доза осветољубивости, али и да покаже другима да са њим нема шале. Љутња овог знака може да траје годинама.  

СТРЕЛАЦ

Стрелац сматра да свако заслужује другу прилику. Један од ријетких знакова који ће опростити свима, јер мисли да свако заслужује нову шансу. Он ће сваку причу сагледати са свих страна. Ако му пријатељи образложе зашто нису били искрени према њему и ако види да га нису намерно повредили, Стрелац ће без проблема опростити. 

ЈАРАЦ

Јарац ће се осветити злобним трачевима. Он је изузетно поносан и осветољубив и не прашта лако. Воли да оговара и често ће они, који су га повредили, бити на мети његових злонамјерних трачева. Због тога се већина пријатеља боји да повреди Јарца, јер знају да им он врло лако може уништити углед. Подмићивање било какве врсте, храном, поклоном или новцем, орасположиће овај знак.

ВОДОЛИЈА

Водолија је знак која ће опростити свим својим пријатељима, јер себе сматра изузетно моралном и поштеном. Али, ако он схвати да поједини пријатељи посједују лошу енергију и неповољно утичу на њега, опроштај и даље дружењеће тешко бити могуће.  

РИБЕ

Рибе су један од најпоноснијих знакова у хороскопу. Јако тешко ће опростити то што су их пријатељи изневјерили, а чак и ако опросте, једно вријеме ће бити на дистанци. Оне се воде својом интуицијом па ако осјете да некоме треба да се опрости, биће му опроштено, а ако не, онда је боље да та особа нестане из њеног живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана