Како одвести у кревет неки од хороскопских знакова?

cosmopolitan.hr
Како одвести у кревет неки од хороскопских знакова?

Ватрени знакови пружиће вам секс за памћење само ако вам вjерују у потпуности и ако им с вама није досадно. Земљани знакови се тешко опуштају и не улазе у сексуалне односе тек тако.

 Водени знакови су маштовити, сензуални, страствени. Они воле секс и ништа им није необично.

Ован, Лав, Стријелац

За ватрене знакове секс је заправо игра. Ови знакови не воле кад им је досадно, не воле лажи и нејасне ситуације. Ставите карте на сто и доживјећете страст коју ћете памтити. Секс на отвореном, у природи, на било којем необичном мјесту ослободиће њихове страсти. Међу овим знаковима наћи ћете много егзибициониста.

Савјет: Не оптерећујте их небитним стварима и не гушите њихову индивидуалност, јер ватра се не сме спутавати. „Не гасите" њихову есенцијалну природу. Слобода је за њих синоним сексуалности.

Бик, Дјевица, Јарац

Земљани знакови се тешко опуштају и не улазе у сексуалне односе тек тако. Прво морају да се вежу за некога, поготово Јарац, да би се опустили у кревету. Дјевица инсистира на интелектуалној подударности, њима је изглед партнера најмање важан. Земљани знакови нису прилагодљиви, тешко их је заинтересовати, а ријетко улазе у авантуре.

Савјет: Поправите им расположење неким лијепим гестом. Потрудите се да им буде пријатно и не улепшавајте ствари јер ови знакови воле реалност. Природа, планина и укусна храна су њихови афродизијаци.

Близанци, Вага, Водолија

Заинтригирајте њихов ум, остварите неку њихову маштарију. Уколико се уклопите у идеју идеала који имају у својој глави, то ће бити савршено. Немојте им бити досадни, мање ријечи, више дела. Воле да причају о сексу, воле секс путем телефона и еротске поруке.

Савјет: Ваздушне знакове лако је заинтересовати, али тешко задржати. Пратите њихове жеље и настојте да не будете љубоморни јер их то спутава. Они могу да остваре сваку сексуалну маштарију, за њих нема препрека када је секс у питању.

Рак, Шкорпија, Рибе

Водени знакови су маштовити, сензуални и страствени. Они воле секс и није им ништа необично ни забрањено. Уколико им се свидите као особа, неће пуно пажње посвећивати вашем изгледу. Међутим, морате да будете занимљиви и да волите изласке.

Савјет: Музика, топла чоколада, добар филм, квалитетно вино, афродизијаци су којима неће одољети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана