Kако који хороскопски знак заводи?

osobnihoroskop.com
Kако који хороскопски знак заводи?

Хороскопски знак у којем сте рођени открива ваш стил завођења. Бик, Дjевица и Јарац освајају стрпљењем и упорношћу, док се Близанци, Вага и Водолија ослањају на свој шарм и социјалне вештине.

 Ован, Лав и Стрелац отворено показују своју наклоност, док су Рак, Шкорпија и Рибе нешто суптилнији у завођењу, а освајају својом сензуалношћу.

За додатну анализу важно је погледати и у којем се знаку налази Венера у женском и Марс у мушком хороскопу.

Ован

По природи сте освајач, а завођење вам је омиљени хоби. Окренућете главу за сваким згодним припадником супротног пола, а кад наиђете на некога кога желите да освојите, нећете одустати док не успијете. Брзо и лако изражавате осјећања и не волите кад се неко са вама поиграва. Освајате непрестаним исказивањем пажње и дијељењем комплимената, као и честим позивима и SMS порукама, на шта мало ко може остати равнодушан.

Бик

Бикови су мајстори завођења, чији су главни адути упорност и стрпљење. Вама се нигдjе не жури па полако прилазите ономе кога желите освојити и непрестаним знаковима пажње и романтичним гестовима с временом му се подвлачите под кожу. Конкретни корак радите тек кад сте сигурни да нећете бити одбијени. Понекад је тешко схватити праву природу ваших осjећања, будући да вам треба много времена да их покажете.

Близанци

Близанци воле да флертују, а приликом завођења увелико се ослањају на своју елоквенцију и смисао за хумор. Кад до изражаја дође ваша забавна и духовита страна, мало ко вам се може одупријети. Особу коју желите завести стално ћете зивкати, водити је на излете, концерте или у биоскоп, након чега ћете сатима с њом о свему разговарати.

Рак

Иако срамежљиви и помало повучени Ракови нису прототип заводника али и ви имате своје адуте. Јако сте осјећајни и пажљиви, а ваша особина да свакоме пружите помоћ, другима је посебно привлачна. Проводићете много времена с оним ко вам се свиђа, пружаћете му несебичну подршку и показати да се на вас може ослонити, а коначну побједу извојеваћете кад покажете свој талент за спремање разних кулинарских специјалитета.

Лав

Вашем је шарму тешко одолити, стога не чуди што сте један од највећих заводника Зодијака. Кад вам се неко свиђа, обасипате га пажњом и комплиментима. Широке сте руке па за вас није неуобичајено ни куповање поклона или трошење новца на скупе вечере, изласке и путовања. Чак ће и најхладније симпатије разоружати ваш осмијех и поглед који обећава незаборавне сусрете и страствене ноћи.

Дјевица

Нисте од оних који отворено прилазе супротном полу, али ако вам неко заокупи пажњу, потрудићете се да га освојите. Показиваћете много занимања за његов посао, здравље и свакодневне навике. Пажњу ћете освојити и галантним понашањем. Нисте посебно романтични, али одајете утисак особе на коју се може ослонити, што је многима итекако привлачно.

Вага

Лијепе и привлачне Ваге уживају велику популарност међу супротним полом. Мајстори су завођења, а својим погледом и говором тијела јасно показују кад им се неко свиђа. Чим упознате некога кога желите да заведете, набацујете заводљиви осмијех, замахујете косом и гласно се смијете на сваку његову ријеч. Не можете против тога, јер је ваша жеља за флертом јача од свега.

Шкорпија

Завођење вам је у малом прсту. Зрачите сексипилом и посједујете чувени Х фактор који вас издваја од осталих. Кад некога желите да освојите, дубоко ћете га погледати у очи, лагано напућити усне и говором тијела му дати до знања да га желите. Комбинацији ваше привлачности и дашка тајанствености која извире из вашег погледа тешко је одолити, стога освајате кога год пожелите и без посебног труда.

Стријелац

Пријатељски настројени Стријелци освајају широким осмијехом и интелигенцијом. Кад некога желите да заведу, љубазним и приступачним понашањем и смислом за хумор брзо придобијате његову наклоност. Искрени сте и отворени па лако показујете осјећања, а највише вас привлаче људи слободног духа који су попут вас увијек спремни на авантуре и испробавање нових активности.

Јарац

Кад вам се неко свиђа, одлучни сте у намјери да га освојите. Полако припремате терен и освајате самопоуздањем и сигурним наступом. Симпатију ћете разоружати галантним опхођењем и пажњом, повешћете је у фини ресторан и наручити најскупље вино. Причаћете о финој храни, политици, филмовима и књигама и оставити утисак успјешне и квалитетне особе која се не пушта из руку.

Водолија

Кад некога желите да освојите, најбоље резултате постижете кад се не трудите превише. Ваша занимљива природа у комбинацији с помало неконвенционалним понашањем другима су јако привлачни па желе да вас боље упозњу. Супротни пол вас сматра врло занимљивим, а ваш необичан смисао за хумор и узбуђење које другима уносите у живот квалитети су који вам помажу да придобијете нечију пажњу.

Рибе

Пажњу супротног пола освајате њежношћу и топлином. У вашем друштву се свако осјећа сигурно и посебно, јер интуитивно знате шта у ком тренутку треба рећи. Бираним ријечима и романтичним гестовима у стању сте да отопите свачије срце. Врло сте сензуални, а ваш сањарски поглед обећава незаборавне љубавне тренутке. Нико не може остати имун на ваш урођени шарм и топлину којом зрачите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана