Како који хороскопски знак вара: Да ли су Близанци швалери, а Бикови лаковхерни?

Blic.rs
Како који хороскопски знак вара: Да ли су Близанци швалери, а Бикови лаковхерни?

Провјерите да ли су Близанци заиста швалери, колико се лако Бикови одлучују на превару или шта вам никада неће опростити једна Дјевица

 

ОВАН

ОВАН ОН – Кад он вара, то врло брзо сазнају сви из његове најближе околине, пошто Ован воли да се хвали својим успјесима код супротног пола. Он већ зна да је мужеван и упоран, а дрзак и наметљив постаје када му је потребно више времена да вас убиједи колико је - неодољив. Ако партнерка посумња у његову вјерност, правдаће се како ниједну није имао намјеру да освоји, већ је било – обрнуто. Кад се заљуби, брзоплето прекида чак и дугогодишњу везу, јер нема стрпљења да размишља ни о својим поступцима, ни о њиховим посљедицама.

ОВАН ОНА – Она лако поклекне када се "намјести ситуација" у друштву шармантног и духовитог мушкарца којег ће Овница касније описати као главног "кривца" за све што се десило између њих. Ако посумња у партнерову вјерност, пожуриће да му врати мило за драго, али тада јој се лако може десити да упадне у замку сопствених превара и - заљуби се. Ипак, знатижеља и немиран дух могу је поново одвући у наручје бившег партнера са којим ће покушати да распали стару страст, али и да превари актуелног партнера.

БИК

БИК ОН – Иако важи за једног од највећих љубавника Зодијака, Бик је за дивно чудо прилично вјеран, јер не воли да мијења своје навике, нити да угрожава своју емоционални мир. Међутим, жеља за уживањем у свему што је лијепо, доводи га у ситуације када не може да одоли, мада ће се потрудити да ви то никада не сазнате. Мушкарац Бик ће и у забрањеној вези (као уосталом у свему) добро припремити терен, не остављајући мјеста сумњама, јер неће ни по коју цијену угрозити дугогодишњу партнерку или породицу.
БИК ОНА – Тешко да ће она пожељети да вас превари, ако сте јој у свему потаман што значи емотивно, еротски и - финансијски. Ако одмах не испуните сва њена очекивања, жена Бик ће стрпљиво чекати да се то деси, јер вас је она изабрала да будете њен и – само њен мушкарац. Чак и ако би сазнала да то нисте, опростиће вам превару, уколико она или породица, ни у једном тренутку нису били угрожени. Уколико осјети да бјежите на другу страну, бориће се свим силама да вас врати тамо гдје вам је место – крај ње. Ако се жена Бик одлучи за другог, значи да сте је ви, који сте за њу увијек били први и једини - заиста разочарали.

БЛИЗАНЦИ

БЛИЗАНЦИ ОН – Мада влада мишљење да су мушкарци Близанци непревазиђени швалери, често је ситуација обрнута: њихова неутољива жеља за комуникацијом са сродном душом, може их одвући у туђ кревет, иако то није била њихова првобитна намјера. Срећом, Близанци не планирају превару, па се чак ни не свете партнерки, ако посумњају у њену вјерност. Мушкарцима Близанцима, прељуба се једноставно деси, а како дошла, тако и прошла, јер они неће дозволити да друга страна пати. Ако ипак сазна, убиједиће је да не треба да вјерује ни злим језицима, па чак ни својим очима, већ само њему.
БЛИЗАНЦИ ОНА – Слично је и са женама Близанцима које ће се радо заклињати на вјерност (на ријечима), али ће то обећање мало теже испунити (на дијелу), јер има толико занимљивих особа које она упознаје сваки дан и толико ситуација које за њу представљају изазов као - непрочитана књига. До проблема може доћи када се појави више таквих "књига" у исто вријеме, јер тада жена Близанац може побркати поруке на мобилном, бројеве телефона и особе са којима је у вези. Па и тада ће се, као мачка, дочекати на све четири ноге!

РАК

РАК ОН – Уколико га довољно мазите код куће и спремате му његова омиљена јела, не пропуштајући прилику да нагласите како се бракови на данашње вријеме распадају као мехури од сапунице, мушкарац Рак биће вам одан. Може се ипак десити да "падне" на некога коме је потребно више њежности, бриге и заштите него њему или на некога ко му се пожали да има тако велики проблем који само мушкарац Рак може својом упорношћу да ријеши, а својом осетљивом душом - да препозна. Ипак, као вјерна куца, мушкарац Рак, увек се враћа кући.
РАК ОНА – Она је толико заузета завиривањем у туђа дворишта и коментарисањем туђих веза и бракова, да неће одмах ни схватити озбиљно било чије удварање, завођење или покушај освајања, јер оклоп жене Рачице је скоро непробојан. Може је евентуално заинтригирати неко кога ће искористити, како би се осветила партнеру који је њу преварио или се може десити да накратко "посрне", уколико не добија довољну количину пажње од свог партнера код куће. Тако ће због урођене потребе за забадањем носа у туђе (а не своје) проблеме, жена Рачица дјеловати тако - безгријешно.

ЛАВ

ЛАВ ОН –Њему до те мјере пријају пажња и аплауз других да му је тешко да одоли "зову дивљине" који мушкарац Лав врло лако препознаје у женским очима. Све прија његовој сујети и потреби да задиви жене својим каваљерским понашањем, тако да он чак сматра да им чини услугу тиме што им допушта да буду у вези са њим. Јер, Лав је избирљив, па без обзира на број обожаватељки, умије да стави тачку, истог тренутка кад схвати да је он плен, а не ловац. Не подноси баналне, ни мушкобањасте жене и ријетко ће спустити критеријуме испод свог нивоа. Отрпијеће оговарања, пошто му је стало до породице и партнерке, иако му је била невјерна.
ЛАВ ОНА – Пошто одлично умије да организује и себе и друге, жена Лавица ће се у довољној мјери посветити партнеру, тако да он уопште неће посумњати да њу интересује неко други. Али, пошто Лавица никад није довољно мажена, пажена и обожавана, она ће ризиковати да се виђа са мушкарцем који је довољно фасцинира и који јој довољно импонује, мада најчешће остаје вијерна, због поноса. Ако сте ви преварили њу, тешко да ће вам опростити, уколико су сви око ње већ сазнали: оставиће вас, јер Лавица углавном нема ни жељу, ни потребу за осветом.

ДЈЕВИЦА

ДЈЕВИЦА ОН – Иако генерално држи до вјерности како своје тако и партнеркине, мушкарац Дјевица дође у ситуацију, нарочито у зрелијим годинама, када све око себе изненади: своју жену поштује, али туђу представља као трофеј, највише због тога што ће га пријатељи послије тапшати по рамену, потајно му завидећи. Баш зато што нико од њега то не очекује, он ће жељети да покаже како је могуће да и он буде заводник. Дуго и џентлменски крије тајну везу у коју се најчешће упушта са колегиницом на послу, мада околина тешко примјећује да између њих нешто има.
ДЈЕВИЦА ОНА – И када јој се деси да пожели забрањено воће (а дешава јој се чешће, него што би се могло претпоставити), жена Дјевица вам то ни за живу главу неће признати. Само ако буде сигурна да се добро сакрила од очију јавности и да њен добар глас и положај нису доведени у питање, жена Девица неће одољети искушењу. Али не било с ким, нити било кад, већ са особом чији статус и упорност представљају довољно јак афродизијак за њено "искакање из шина", мада јој неће бити свеједно шта ће он после мислити о њој. Ако је она превјарена, прашта јер не жели да се нервира и губи статус у вези.

ВАГА

ВАГА ОН – Он ће без проблема засјести на двије столице, уколико осјети да изазива дивљење жене коју је шармирао на свој ноншалантни, помало дјечачки начин. Још боље ако их има више, јер му тада његова супруга или дјевојка неће моћи тако лако да уђе у траг. А пошто је познат као велики шармер којем супротни пол тешко одолијева, мушкарац Вага ће се снаћи и дипломатски извући из непријатне ситуације, јер на свој неодољиви начин уме да изнуди опроштај од оне код које је забрљао. Импонују му жене које знају шта хоће, мада ни то није гаранција да ће остати вјеран. Ако је он преварена страна, прашта, чак не жели ни да чује истину, јер лакше подноси лијепо упаковану лаж.
ВАГА ОНА – Она је слаба на комплименте, ласкање, обожавање које види у мушким очима, изјаве љубави и сличне потезе којима један искусан заводник барата као од шале, па дјелује да ће Вагица пасти пред њим као снопље. Али, чим примјети да јој се удварач сувише приближио, не остављајући јој "маневерски простор", жена Вага ће почети да измиче: пошто просјечном освајачу то дјелује као да она "тврди пазар", само ће се још више загријати. Када је запостављена, а појави се један такав, више упоран, него атрактиван заводник, жена Вага ће му се окренути, а послије гледати како да се измигољи (правећи се као да се ништа није десило), јер не жели да је оговарају.

ШКОРПИЈА

ШКОРПИЈА ОН – Иако га бије глас највећег међу заводницима, он ријетко вара забаве ради, већ га жена увијек мора заинтригирати својим држањем, ставом, понашањем и наравно изгледом, мада би се прије могло рећи сексипилом који има или нема. Ако га нема, ништа јој не вриједи, све и да умире да буде са њим, јер мушкарац Шкорпија не удара рецке, реда ради. И што је најважније, тај велики заводник коме је довољно да жену погледа и додирне, па да она почне да преде, губи ту своју заводничку моћ, ако се заљуби. А то се никад не зна, па зато мушкарца Шкорпију више држите у неизвјесности, а мање увјереног да вас је у потпуности овојио. Чак и када јесте.
ШКОРПИЈА ОНА – Увек ћете сумњати, али ријетко кад ћете моћи да докажете да ли вам је и када жена Шкорпија била невјерна. Јер, она крије своју невјеру као змија ноге, сматрајући такав чин толико интимним да нема сврхе о њему причати. Зато се неће никад бранити, ни трпјети било чије нападе, јер она зна да је морала да утоли своју пожуду или страсни порив према мушкарцима које лако осваја. И исто тако лако одбацује. Па, чему онда приче, када она никада неће моћи да одоли ономе што је јаче од ње - причама о окултном и еротском споју који осјети код мушкарца коме нерадо (плашећи се неуспјеха) показује осјећања. Јер, њој је јасно да ће, ако покаже љубомору, изгубити контролу, а тада неће моћи да елиминише ни (евентуалну) супарницу.

СТРИЈЕЛАЦ

СТРИЈЕЛАЦ ОН – Он води на листи најмање вјерних међу мушкарцима што мушкарац Стријелац (због природе пола којем припада или надмоћи коју осјећа због несумњиве популарности међу женама) - доживљава као своју врлину. Зато ће се он, поготово у срединама у којима је мушкарцима све дозвољено и унапред опроштено, чак радо и похвалити својим освајачким успјесима код супротног пола. Потајно прижељкује да га његова партнерка разумије, чак и подржи, ако сазна да је био невјеран и остане уз њега што се коси са уобичајеним поимањем брака или емотивне везе. За узврат, нема тога што он за њу неће учинити и уздићи је, највише у соспственим очима. Чак и ако она њега превари, неће се бунити, ма како лицемјерно то дјеловало, али он ће тако само имати адут више у својим рукама.
СТРИЈЕЛАЦ ОНА – Мада, такорећи раме уз раме са Водолијама, спада међу најслободоумније знакове Зодијака, жена Стријелац вам никада неће наметати своја морална начела, ставове, ни понашање у љубавној вези. Али ће се понашати онако како њој одговара, не сматрајући да икоме треба да полаже рачуне. Пошто партнера увијек доживљава као некога са којим је равноправна у сваком погледу, жена Стријелац ће и улазак у везу са дугогодишњим пријатељем доживјети као нешто најнормалније што је могло да јој се деси. Довољно је што је он у њој препознао и нагласио њене врлине, узвишен дух и пожртвовану природу која нити тражи, нити очекује противуслугу, да се жар испод пепела разгори, распламса и претвори у живу ватру.

ЈАРАЦ

ЈАРАЦ ОН – На листи најоданијих међу мушкарцима, при самом врху, налази се Јарац који је просто рођен да буде вјеран. Бира партнерку за везу или брак, презире невјерство, али ће дуго да трпи њене преваре, ако је заљубљен. Страст у њему, ипак може распалити жена потпуно супротна емотивном идеалу који чува у себи као светињу: слободних схватања, весела, бучна, и страсна довољно да избаци из равнотеже старог Јарца и ослободи га његових комплекса. Код млађих мушкараца рођених у овом знаку који су по правилу стидљиви , али радознали, обично ће старија партнерка, тактична, вјешта и стрпљива, умијети да изазове буру емоција и провалу страсти.
ЈАРАЦ ОНА – Иако важи за један од највјернијих знакова, не значи да жена Јарац, под утиском мушкарца који, по њој заслужује дивљење, неће попустити пред његовом упорношћу. Понекад чак није пресудна ни упорност, колико њена процијена да колико он, толико и она може себи дозволити да буде задивљена и интелектуално стимулисана, јер све иде из главе: годиће јој да слуша мушкарца који јој прича како је она изузетна у сваком погледу, не само у визуелном смислу. Пошто је жена Јарац увјерена да свако зашто има своје зато, а она ионако стално држи гард према мушкарцима, своју превару неће ни доживјети као класично невјерство. Ако њу партнер превари, не прашта, али се ни не свети.

ВОДОЛИЈА

ВОДОЛИЈА ОН – Пошто он мисли како може да ради све што пожели и са ким пожели, само је питање тренутка када ће то проћи кроз његову главу: можда баш онда када сте му поставили неки услов или забрану. Ако примјетите промјену у његовом понашању које варира од умиљавања преко растуће нервозе до благе хистерије, онда се можда још колеба; ако мудро ћути и смијешка се, то већ треба да вам буде сигнал за опасност, иако не мора ништа да значи – код мушкарца Водолије се никад не зна оно што је код других јасно на први поглед, укључујући и превару. Прашта невјерној партнерки, а заборавља само ако га је преварила када се он већ охладио, па чак може наставити да буде у пријатељском односу и са њом и - са њим.
ВОДОЛИЈА ОНА – Пошто сматра да је њој допуштено све што и мушкарцима, јер она не признаје полне предрасуде, а готово никад не уходи, нити провјерава свог партнера, жена Водолија дјелује као - лак плијен. Њена лежерна неспутаност и флертовање представљају директан позив за заводнике и освајаче, па чак и оне који би само да буду у њеном друштву. Е, ту ће већ наићи на танак лед, тврд зид или ће једноставно бити затечени њеном реакцијом која ће бити све, само не прихватање. Она се упушта у везу када она осјети да то жели и са ким она жели, уз музику, пиће и причу која њој прија, па чак неће ни имати грижу савијести да икога вара. Зато тешко пристаје на класичну везу и нерадо улази у брак, јер у њима има сувише правила, сувише обавеза, па је чак ни рођење дјетета не мора натерати да се предомисли.


РИБЕ


РИБЕ ОН – Да ли он и како вара можда и није толико важно, колико његова потреба да вас разувјери и распрши све ваше сумње да то може бити истина. Пошто би он вама опростио када бисте га преварили, то исто очекује и од вас - да његово невјерство једноставно игноришете. Јер он не вара са предумишљајем, већ зато што му се жене намећу, када га виде тако смотаног и тако збуњеног што може дјеловати врло симпатично. Мушкарац у знаку Риба ће се поштено потрудити како би вас убједио да вјерујете њему, а не злим језицима. Ма колико да му импонује ваша љубомора, брига или сумња, ипак му је најважније да вјерујете само њему, па макар то било само у ваша четири зида.
РИБЕ ОНА – Иако глуми да је неосвојива тврђава, жена Риба прижељкује, макар у сновима или у машти, заводника који ће је освајати натенане, тихо и романтично. Зато она умије дуго да буде заљубљена, а да то не покаже. Прижељкује да буде заведена, а када јој се заводник приближи, бјежи, измиче, све надајући се да ће је он кад тад ухватити у своју опасну мрежу пуну еротских узбуђења. Тешко остаје вјерна, јер је јако емотивна и рањива, па је партнер лако повриједи (често и не знајући да је то учинио), а када се то деси, жена у знаку Риба потражиће утјеху у другом мушкарцу, увијек бољем и увијек јачем од оног који ју је повредио, јер њој је важно да га тако доживљава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана