Како који хороскопски знак умије да се организује

novosti.rs
Како који хороскопски знак умије да се организује

Бикови строго одвајају посао од слободног времена, за Лавове је одмор светиња, Јарчеви због посла у стању да се дуже вријеме одрекну сваког одмора.

ОВАН
Ви не знате да мирујете па се исцрпљујете као да у томе уживате. У стању сте да данима свој живот сводите само на рад, уз неколико сати неопходног сна. Ако нисте преокупирани обавезама, дане и дане ћете утрошити лутајући около с друштвом. Сваки одмор који је дужи од времена које проведете у спавању, за вас је чисто досађивање. Вас је тешко смирити, а руку на срце, то ни не желите.

БИК
Колико год да цијените рад, толико вам је важан и одмор. Знате својски да се потрудите али као награду очекујете - одмор. У стању сте да се дуго излежавате читајући часописе а као највећу награду уз то сматрате укусно припремљено јело. Волите да проводите вријеме у кревету и настојите да се прије и после сваког напорног посла, добро наспавате. Строго одвајате посао од слободног времена па сваки тренутак гледате да искористите за прави одмор. Пријао би вам неки неоптерећујући хоби.

БЛИЗАНЦИ
Колико год важан посао да радите, увијек ћете наћи тренутак за предах и освјежење. Сједење у бучном друштву уз пиће, прави је одмор за вас. Најважније је да се нешто дешава и да се не досађујете. Међутим, ако вас обузме страст за нечим или неким, у стању сте да се исцрпљујете до те мјере да мјењате свој биоритам и врло мало спавате. Мир вам је непозната категорија и зато сте стално у покрету.

РАК
Уколико је потребно, у стању сте да издржите један жешћи темпо рада уз врло мало спавања. Али, исто тако сте у стању да проведете по цио дан одмарајући се, а да ни малим прстом не мрднете. Оријентишете се према другима а ако вам неко пребаци да сте се мало улијењили, покренућете се и вјероватно претерати. Иако волите да идете на излете, најбоље се осјећате код куће.

ЛАВ
Одмор је за вас светиња у коју не дате никоме да дира а ако вас неко или нешто прекине, умијете да се наљутите. У току сваког дана увјек проналазите неколико сати само за себе. А ако случајно неколико дана не спавате довољно, један од слиједећих посветићете сну. Не волите журбу и напетост, а у своје свакодневне активности свакако треба да уврстите и бављење спортом. Уз хоби, углавном не умијете да се релаксирате на прави начин.

ДЕВИЦА
Ви као да не умијете да мирујете па стално проналазите неке нове обавезе и задатаке па понекад не знате гдје „ударате". Ако сте типичан представник свог знака, онда вјероватно инстинктивно осјећате кривицу ако само и тренутак искористите за одмор.. Каквим год хобијем да се бавите, то није вам довољно за праву релаксацију. Ипак, и ви умијете да предахнете уз омиљени часопис, књигу, добар филм или ТВ серију.

ВАГА
Ви ни не познајете прави одмор, а своје слободно вријеме најчешће проводите ван куће. Изласци, друштво, разговори уз кафицу, дјелују на вас релаксирајуће. Волите да „зујите" а на спавање одлазите једино када сте сасвим исцрпљени. Не волите самоћу и своје слободно вријеме користите за добар провод. Било би добро да одредите себи неке границе и боље организујете своје свакодневне активности, иначе ћете почети да губите оријентацију.

ШКОРПИЈА
Када радите, ви заиста радите па главу не дижете од посла. Не жалите да и дио свог одмора искористите да завршите неке важне обавезе. Али исто тако када се одмарате, умијете квалитетно да испуните тренутке у којима се посвећујете себи и својим задовољствима. Увијек некако успијевате да пронађете мало слободног времена само за себе. Послије сваког периода одмора, бацате се на посао са још већим жаром.


СТРЕЛАЦ
У току сваког дана волите да имате по неколико сати само за себе када радите оно што вама одговара. Јер на тај начин најбоље смањујете напетост и ублажавате стрес. Док се одмарате, не смета вам друштво, под условом да није превише бучно и да вас не дирају. Али зато често знате да промените свој биоритам и будите се и лежете у неуобичајено вријеме. Пријале би вам дуже шетње, планинарења и слично, како бисте доживели и другачији вид одмора.

ЈАРАЦ
Због посла сте у стању да се дуже вријеме одрекнете сваког одмора сводећи га на само неколико сати неопходног сна. Не волите да будете беспослени па ћете стално проналазити нове активности, само да бисте њима били заокупљени а собом задовољни. Ако вам се и укаже прилика за прави одмор, биће то само низ неискоришћених дана. Ни другима а ни себи нећете да признате да вас беспослица једноставно „убија" и први радни дан биће празник за вас. „Неизљечив" сте случај.

ВОДОЛИЈА
Док се одмарате, волите да радите оно што вам причињава задовољство и испуњава вас. То може да буде читање, гледање неког доброг филма, плетење, али најважније је да ви у томе уживате. Умијете да пронађете праву мјеру одмора и рада, иако вас други познају као прилично динамичну особу. Нећете себи ускратити потребан сан и одмор, а ако баш морате, потрудићете се да га убрзо надокнадите. Не дозвољавате да вас обавезе спречавају у томе.

РИБЕ
Вама и није потребна никаква занимација у слободно вријеме, јер ви се задубљујете у своје мисли и лутате у својој машти. Своје обавезе не запостављате и уредно их завршавате, али претеривање и жртвовање због посла себи нећете дозволити. Кад год можете, повлачите се макар и на кратко да на миру размислите о свему. Волите одморе, празнике и свечане прославе када волите да уживате пуним плућима. А на рад ћете мислити онда када будете морали.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана