Како израчунати подзнак: Ово је тачна табела, сат рођења открива скривену страну личности

ГС
Како израчунати подзнак: Ово је тачна табела, сат рођења открива скривену страну личности

Ретки су они који данас не читају хороскоп, било да је дневни, мјесечни или годишњи. Многи људи треба да знају да је подзнак важан колико и сам знак.

Хороскопски знак који се налазио на најисточнијој тачки неба у вријеме вашег рођења представља наш подзнак, који се мења отприлике на свака два сата. Један од тумачења подзнака је да он показује како нас околина доживљава, утиче на физички изглед и понашање људи.

Ријетки су они који данас не читају хороскоп, било да је дневни, мјесечни или годишњи. Многи људи треба да знају да је подзнак важан колико и сам знак.

Хороскопски знак који се налазио на најисточнијој тачки неба у вријеме вашег рођења представља наш подзнак, који се мијења отприлике на свака два сата. Један од тумачења подзнака је да он показује како нас околина доживљава, утиче на физички изглед и понашање људи.

Како најтачније израчунати подзнак?

Ваш подзнак повезан је са вашом првом кућом из астрологије на карти. Подзнак представља вас и израчунава калкулатор растућих знакова. Имајћжући ове информације дају вам најтачнији одраз ваше личности и откривају вам како вас други виде. Оно што је битно јесте да знате свој главни знак и да знате тачан сат у којем сте рођени. Према томе ћете израчунати свој подзнак или асцендент.

Ријетко када се догоди да особа има исти знак и подзнак, обично се вјерује да су ти људи предодређени за успјех и велике ствари у животу. Комбинација знака и подзнака даје слику каква је нека особа у психолошком и енергетском смислу. Хороскопски знаци се дјеле по елементима, ватрени Ован, Лав и Стријелац (темпераментни и страствени), водени Рак, Рибе, Шкорпија (емотивни и романтични), ваздушни Близанци, Вага,Водолија (комуникативни и авантуристи), земљани Бик, Девица, Јарац (амбициозни и рационални). Када се споје елемент знака и подзнака, астролошком анализом одређују се карактерне особине ваше личности.

Како да израчунате шта сте у подзнаку?

У галерији испод пронађите мјесец рођења, декаду у којој сте рођени и сат у коме сте рођени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана