Како изгледа који хороскопски знак?

24sata.hr
Како изгледа који хороскопски знак?

Ован, Стрелац и Лав су мишићави типови, док су Дјевице и Јарчеви кошчати, а Бикови и Ваге склони гојењу. Очи су најистакнутије код Водолије, Риба и Близанаца.

Према Зодијаку можемо да откријемо који је хороскопски знак најљепши, који има истукнут осмијех, поглед или косу...

Овнови су физички снажни с израженим цртама лица

Обично средње до јаке грађе, припадници овог знака обично су спортски грађени, а мишићи су видљиви чак и ако имају вишак килограма. Најчешће имају тамнији тен, велик број њих има равну и густу, или пак црвену косу. Њихов изглед најчешће оставља утисак снаге и енергичности. Нису склони гојењу. Најчешће се облаче casual и спортски, а код одабира свечаније одјеће обично бирају црвену боју.

Симетрично лице и пуне усне ознака су Бика

Физички гледано, припадници овог знака имају најугодније и симетрично четвртасто лице. Нос је округласти, а усне пуне, док је тен сјајан. На лицу се истичу капци. Тијело им је обично пропорционално, па ако се удебљају добијају свугдје помало. Њихов изглед оставља утисак мекоће и истовремене снаге, а одијевају се елегантно и омиљене су им боје зелена и смеђа.

Изражајне очи красе насмјешено лице Близанаца

Врло покретљиви, припадници овог знака су увијек у покрету, а управо тако и изгледају. Лице им је врло експресивно и дјелују млађе, а очи су им врло изражајне. Имају поприлично дуге руке и ноге, обично су витке и више грађе те дјелују грациозно, иако немају истакнуте мишиће. Имају поприлично неизражен струк. Лако се проналазе у различитим стиловима одијевања, а омиљена им је боја жута и сребрна.

Ракови имају изражајан нос и више чело

Припадници овог знака обично имају округло лице с истакнутим јагодицама, али и упечатљив нос који није нужно велик већ помало необичног облика. Брада је округла, прса широка, а коса тамна и не претерано густа. Иако су у младости витки, велик број њих се након тридесете почиње гојити. Врат је краћи, а најчешће имају осјетљиву кожу. Цијели њихов изглед оставља мек и суптилан утисак, а омиљене су им боје црна и бијела.

Широко чело и густа коса одлике су правог Лава

Лавове је попут њиховог представника у хороскопу лако уочити по тзв. гриви. Густа и сјајна коса заштитни им је симбол, а ако она почне да опада или сиједи постају врло забринути. Још их краси широко чело и шира вилица те лијепо обликовани нос. Мускулатура им је изразито снажна, а омиљене боје су жута и наранџаста. Воле тренди одјећу и "да су фенси".

Витка грађа и њежне црте лица красе Дјевицу

Мушки и женски припадници овог знака поприлично су витки, а ако се гоје вишак се обично накупља у рукама и стомаку. Тијело је симетрично и складно, баш и попут црта лица те се Дјевице често називају љепушкастима. Прсна кост често штрчи код Дјевица. Имају наглашене јагодице и обрве, а обично бирају неутралне и елегантне комбинације које су неупадљиве. Омиљене боје су им све нијансе плаве и зелена.

Овално и шармантно лице Ваге

Припадници овог знака обично имају врло угодно лице, с правилним овалним цртама. Обично су виши од просјека, а укупан изглед дјелује софистицирано. Често имају врло упечатљиву боју очију које су повијене према доле. Доњи дио тијела најчешће је доста јачи него горњи, а прсни кош и струк ужи. Обожавају се дотеривати и истицати изгледом. Омиљене боје су им све нијансе плаве и црвене.

Широка рамена и магнетске очи красе Шкорпију

Поприлично чврсте физичке конституције, чак и ако су мршави, припадници овог знака дјелују снажно и високо. Имају нешто шира рамена од просјека. Лица су им упечатљива, са сензуалним уснама и продорним очима те неправилним носом. Коса је најчешће смеђа и густа. Воле да изгледају лијепо, али не воле ништа што је нападно. Омиљене боје су им црна и сива.

Стрелац има најбољу фигуру у цијелом Зодијаку

Најчешће просјечне или изнадпросечне висине, припадници овог знака су лијепо и првенствено спортски грађени, а те природне особине могу сами покварити прекомерним уживањем у храни. Обично имају помало дугуљасто лице, обло чело, изражене плаве или зелене очи. Често имају проблема с опадањем косе. Воле спортски и casual изглед, а омиљене су им све јарке боје.

Јарац има елегантан и дуг врат и кошчата рамена

Иако изглед припадника овог знака дјелује помало неутрално, истичу се по томе што су поприлично кошчати. Најчешће су нижи или средње висине, а очи су им велике и изражајне. Профил лица је заобљен, а на њему се најчешће истиче увучена брада упечатљиви зуби и лијеп осмијех. Воле лијепу одећу, но не и вулгаран изглед, а најдраже боје су све нијансе зелене и смеђе.

Водолије су средње грађе и склони гојењу

Припадници овог знака су обично средње висине или нешто нижи, с пуним лицем и свијетлим теном. Ако се гоје, често добијају подбрадак, а уопштено им је килажа бољка након што пређу 30. гопдину. Имају мање шаке и стопала, али лијепе ноге. Имају помало воденасте, али лијепе очи, те широка и мекана уста. Одјећа не игра велику улогу за њих, а омиљене боје су љубичаста и плава.

Рибе су привлачне и с лијепом кожом

Одличан тен, мека кожа и лијепе црте лица красе припаднике овог знака. Лица им је најчешће округло или овално, а коса јака и густа. Горњи дио тијела им је обично тањи од доњег који је заобљен и широк. Очи су најљепши дио на Риби, а кости су неизражене. Рибе имају широк и срдачан осмијех на који ријетко ко остаје равнодушан. Омиљене боје су зелена и црвена.

Извор: 24сата.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана