Kако и када хороскопски знакови изговарају волим те

prva.rs
Kако и када хороскопски знакови изговарају волим те

Волим те - двије мале ријечи, које могу потпуно да промјене живот двоје људи.

Када чујете то "волим те" од особе која вас интересује, осјећате се као да пливате кроз море блаженства. И не желимо да вам то покваримо. Међутим, често се дешава да људи изговарају велике ријечи у тренуцима љубавног лудила, па је некада боље узимати туђе ријечи са резервом.

Изговорили сте, али да ли сте то и мислили?

Ован

Особа пуна ентузијазма, попут једног Овна, може свашта да изговори у моменту заноса, а касније да…заборави. Попут изјаве љубави. Добро ћете поступити ако то не схватите превише озбиљно и не почнете да правите грандиозне планове. Овиме не желимо да вас наведемо да посумњате у искреност вашег партнера у знаку Овна, напротив. Њему можете свашта рећи, али никако лажи. Али опет, као што у природи постоје постоје инсекти који живе само један дан, тако и у хороскопу постоје знаци који се заљубљују на читавих недјељу дана!

Бик

Ако очекујете чувене ријечи од једног Бика – можете да се начекате! Намучићете се док их не чујете од њега. Али када их једном изговори, никада неће повући своју ријеч и то ће бити врхунац ваше приче. Изговориће их од срца, искрено. То је потврда да добре ствари вреди чекати.

Близанци

Рекао вам је да вас воли? Тражите то и написмено, за сваки случај. И немојте да се чудите, ако га подсјетите на његове ријечи у некој скоријој будућности, а он вам каже слиједеће: „Ја то рекао? Када?". Због тога не би било лоше да у својој глави "меморишете" мјесто, вријеме и шта је тачно рекао прије и после своје изјаве љубави. Ако му изнесете и те детаље, можда ће се и сјетити својих ријечи, за које се тако вјешто побринуо да их "заборави". Запамтите слиједеће: Близанци су згодан тип људи и са њима вам никад неће бити досадно, јер је живот пун изненађења. Али нису сва увијек пријатна.

Рак

Ако вам је један Рак рекао да вас воли, знајте да то и мисли. Чак и да још увијек то не мисли, почеће ускоро. Дакле, може се десити да вам то каже мало прерано, али ако осјећа да је на правом путу, зашто чекати? Ово не значи да треба да сумњате у њега. Опустите се и уживајте, јер је Рак тип особе која не бијежи од везе.

Лав

Лав је озбиљан тип и не троши ријечи около тек тако. Чак и када се ради о љубавној изјави, којом предаје оно најдрагоцјеније што има – своје срце, то ће урадити са потпуном свијешћу и са великом дозом озбиљности и званичности. То је сасвим довољно за „примаоца" ове љубавне исповијести, и требало би да се осјећа изузетно почаствованим. Следи закључак да је забрањено сумњати у његове ријечи. И не помишљајте на то да тражите још увјеравања. Само га прихватите и покажите му своју захвалност.

Дјевица

Дјевице све раде са сигурношћу, и када вам, послије много размишљања и вагања, кажу „волим те", можете бити потпуно сигурни у њихове ријечи. Оне то неће изговорити лако нити вјешто. Ове ријечи за њих имају велику тежину. И неће повући никад своје ријечи, чак ни након дугог и мучног размишљања, ни када прекорачите границе њиховог стрпљења, па ни кад схвате да ваша веза није оно што су очекивали и жељели.

Вага

За Ваге је најљепши дио једне везе када размијењује са вољеном особом слатке ријечи и њежне гестове. Чим се из тога "роде" нека дубља осјећања, Вага ће то одмах отворено објавити свима. Питање је само да ли она то већ заиста и мисли? У суштини, она није заљубљена само у вас, већ и у саму љубав, а пошто је по природи помало и нарцис, њено "волим те" у себи крије и наставак „али себе волим мало више". Немојте бринути, то неће утицати на вашу везу, све ће бити у реду.

Шкорпија

Шкорпија крије своје мисли, и када вам каже да вас воли, то је озбиљна и велика ствар. Заправо, то ће искористити као лозинку да вас одвоји од осталих љубавних признања и љубави, како бисте били „квит" – по некој њеној логици размишљања. Оно што је добро у свему томе јесте да када изговори чувене ријечи, у већини случајева то и мисли, тако да с те стране можете бити мирни. Биће поред вас докле год ви то будете жељели.

Стрелац

Питаћете се да ли сте добро чули, када вам Стрелац буде изустио ове ријечи. Није ни пијан, ни опчињен нити се понаша неодговорно? Нисте му прислонили пиштољ уз главу? При себи је и потпуно је свијестан? Е онда – свака част! Доживјели сте нешто што мало њих има прилику да доживи. Имаћете лијепу причу за унуке једног дана, али никада га немојте везивати за себе. То можете чинити на дискретан начин, иначе се он једног дана може осјетити заробљено и само ће жељети да побегне.

Јарац

Јарац сматра да су велике ријечи ништа у поређењу са дјелима, која заправо показују истинска осећања. Ово важи и за изговарање "волим те". Изанализираће вас и ставити „под лупу", ако га будете питали зашто толико шкртари на слаткоријечивости. Ако изговори ове двије ријечи, знајте да ће бити 100% сигуран у своја осјећања. Па чак и ако вам се учини да мало „касни" са изговарњем истих, сјетите се да вам је већ на много начина показао колико вас воли.

Водолија

Водолија спада у категорију људи којима морате „кљештима извлачити" изјаве љубави. У најбољем случају, ако му поставите питање да ли вас воли, његов одговор ће бити у стилу: „Пааа...наравно". Свакако под оваквим околностима, ово сматрајте дипломатским одговором, што никако неће указивати на стабилност ваше везе. Водолија је поборник слободе. Допада му се осјећај да сваког часа може да се извуче (чак иако у дубини душе жели да заувијек будете у вези). Једноставно, то је нешто што не говори никоме...па зашто би вама?

Рибе

Када у вези нема љубавних и слатких разговора између двоје људи, овај знак Зодијака се осјећа као – риба без воде! Она ту не може да преживи. Првом приликом, која јој се укаже, рећи ће вам да вас воли. Она жели да то каже, али и да чује, изнова и изнова. И неће јој досадити. Када први пут будете размјенили ове ријечи, биће вам драго и симпатично, али временом, након толико понављања, почећете полако да „губите живце". С друге стране, Рибе су непредвидљив знак. Може се десити да једног јутра устане и да вам просто каже да вас више не воли – „одљубила" се. Зато се немојте држати слијепо свега.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана