Kако хороскопски знакови подносе апстиненцију?

metro-portal.hr
Kако хороскопски знакови подносе апстиненцију?

Различити знакови хороскопа различито реагују на недостатак секса, прочитајте и научите како се понаша ваш партнер.

Секс је деликатна тема, а кад га нема, многи постају нервозни, љути и потпуно немогући за функционисање. Па да видимо како се који хороскопски знак носи с недостатком секса...

Ован

Страствени Овнови су незаситни зависници од секса, тако да ни најкраће раздобље апстиненције није прихватљива могућност за овај знак. За почетак се тjеше "филмовима" и литературом, а онда тек полуде и постају живчани и горопадни.

Бик

Бикови су похотни до бола, али то врло успјешно контролишу и скривају. Страствени љубавницима треба мало дуже да се запале, али онда су незаустављиви. Но, ако је дуго без секса и његова ће самоконтрола попустити и све ће избити на видјело. А кад Бик полуди, боље се склонити с пута.

Близанци

Близанци су заиграни и радознали, воле секс и мијењање партнера чим се засите у некој вези. За њих је секс важан облик дружења, па кад нема секса осјећају се дезорјентисано и не могу се усресредити на нормалне дневне обавезе. Покушаће да што брже нађу новог партнера, служећи се свим могућим триковима.

Рак

Ракови могу дуго апстинирати, иако су врло еротичне особе, јер немају снажну потребу за сексом, па ће тако радије бити сами него ући у везу само због секса. Раковима је једнако важно да осјећају нешто према партнеру као и сам секс, тако да једно без другога не иде. Но, предуго чекање отјераће их у депресију.

Лав

Лавовима, старим похотницима, секс је на памети цио дан и потпуно уживају у нему. Но, њима је секс и потврда властите вриједности, па се хвале на сва уста и показују са што више партнера. Зато ће успјешно прикривати недостатак секса и неће се на њима примјећивати да су, заправо, прилично загоријели.

Дјевица

Дјевице су само наизглед хладне, а у сексу су прилично незасите. Како заправо желе њежност и мажење, апстиненција им пада врло тешко и постају џангризави, незгодни и фитиљ им се скраћује, тако да су врло незгодни за околину. Секс им је много важнији од емотивне блискости.

Вага

Вагама је самоћа најгора ствар на свијету, јер су прави зависници од љубави који често бркају секс и љубав. Зато им је врло тешко да апстинирају и помире се с тренутним стањем, тако да није ријеткост да се одају промискуитету како би задовољили своји потребе.

Шкорпија

Шкорпије пате од синдрома пренаглашеног секса, увијек спремни за нови окршај. Ако секса нема, губе самоконтролу и постају тотално опсједнути сексом, као и напасни и наметљиви према супротном полу. Ако ништа друго не помогне, посегнуће за друштвом проститутки оба пола.

Стријелац

Стрелци воле секс у свим могућим варијантама, али нису зависни, па им је једнако нормално имају ли секса ил не. Апстиненцију подносе одлично јер сексуалну енергију могу лако избацити забавом и спортом. Штавише, у сушном ће периоду то јавно и признати и правити шале на свој рачун.

Јарац

Јарци јесу страствени и пожудни, алитакође имају самоконтролу као ни један знак хороскопа. Нису зависни од секса, бирају партнере прилично помно, па своју сексуалну глад могу ставити са стране и умирити је кад нађу партнера који им потпуно одговара.

Водолија

Водолије нису зависни ни о од чега, па тако ни од секса. Ако га нема, забављаће се с пријатељима или на неки само њима својствен начин и чекати да се секс догоди. Апстинирати могу дуго без икаквих промјена у понашању, а потенцијалним ће партнерима приступати мирно и спокојно.

Рибе

Романтичне Рибе често су жртве својих осјећања која утичу на сексуалне активности. Њима је секс исто што и љубав и увијек су заљубљени у особу с којом воде љубав. Имају сталну потребу бити вољене, па кад секса нема, почиње панична потрага за правим партнером. У тим околностима прилично насилно освајају други пол.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана