Како флертују хороскопски знакови преко порука?

Kodex.me
Како флертују хороскопски знакови преко порука?

На основу порука често можете закључити шта је ко у хороскопу. Па погледајте какве поруке "конзумира" који хороскопски знак.

Ован

Иако су Овнови велики заводници који воле флерт лицем у лице, ни поруке им нису стране. Они ће да пронађу пјесму која описује њихова осјећања или ће да цитирају неког пјесника што је сасвим довољно да некога обори с ногу.

Бик

Романтични Бикови воле да се играју и забављају љубавним порукама. Али, њихове поруке не садрже само текст, већ и знакове и сличице које описују њихове емоције. Воле романтично дописивање препуно топлих ријечи.

Близанци

Они су мајстори вербалног завођења, па им поруке и те како иду од руке. Њихови текстови су дуги и препуни су најромантичнијих и најдубљих ријечи које ће да отопе онога коме су намијењене, а ако желе да буду духовити, добро ће да их и насмију.

Рак

Ракови обожавају да исказују осјећања речима, па им је дописивање нека врста хобија. На тај начин ће да открију све оно што никако не могу у лице. Њихове поруке нису преписане, већ смишљено и помно биране само за одређену особу.

Лав

Лавови би радије изговорили и показали, него написали. Њима су поруке нужно зло и не воле дописивање, већ евентуално једну, мудру и помно одабрану поруку која би требало кратко и слатко да опише њихово тренутно стање емоција.

Дјевица

Зашто губити драгоцено вријеме на дописивање када све то можете да урадите очи у очи? Ово је мото Дјевица које баш и не воле да пишу о својим осјећањима. Када се потруде, послаће само неколико циљаних порука, а ако нису заинтересовани правиће се да нечију поруку нису ни видјели.

Вага

Радознале и домишљате Ваге уживају у осмишљавању и слању порука, као и у завођењу преко њих. Воле мудре и романтичне цитате из пјесама и књига који могу да буду и двосмислени, па тиме да заинтригирају особу којој су намијењене.

Шкорпија

Интриге су њихова страст што значи да их дописивање и те како привлачи. Тајанствене Шкорпије воле да се играју ријечима, а више од свега их привлачи "пецкање" и завођење порукама које имају двосмислено значење.

Стрелац

Духовити Стрелчеви воле да филозофирају, а самим тим њихове поруке су врло богате и занимљиве. Они падају на тајанствено и помало недоречено дописивање које може да се опише као право филмско удварање.

Јарац

Романтичан и нежности жељан Јарац обожава завођење путем порука. Они уживају да читају лијепе ријечи упућене њима, али исто тако, када су "загријни" за некога воле да пишу искрено и отворено о својим осјећањима и да драгој особи отворе душу.

Водолија

Водолије су умјетници модерне технологије и модерног завођења. Они не воле да се "играју" романтичним ријечима, већ духовитим и шаљивим порукама, посебно онима на које је готово немогуће одговорити. Воле технологију и уживају у слању фотографија и пјесама.

Рибе

Рибе обожавају поруке и дописивање и управо је то начин на који желе да заводе и да буду заведене. Они су невјероватни заводници који јако добро знају шта и када да напишу, али исто тако су слаби на ријечи које су поклоњене њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана