Како флертовати са неким на основу његовог хороскопског знака?

Г.С.
Како флертовати са неким на основу његовог хороскопског знака?

Код флерта, конкретно, важно је знати нечији мјесечев знак, саветује астролог Ocean Pleasant.

Астролошки гледано, мјесец је познат по томе што влада емоцијама и другим важним компонентама флерта. Дакле, познавање мјесечевог знака особе може бити од помоћи да прилагодите свој флерт са њеним сензибилитетом.

Ево како хороскопски знакови заводе?

Ован

Ован цијени ако се јако потрудите око њега. "Ако се икада будете питали шта осјећа према вама, ово је одговор – нећете сазнати". Будући да је Ован твдоглав знак, вјероватно ће вам дати до знања када (или ако) нешто осјети према вама.

Бик

Будући да је Бик сензуалан знак, чији је планетарни владар Венера, планета љубави, љепоте и вриједности – најбоља опција за кокетирање с лунарним Биком је пронаћи ствари које су вам заједничке. Треба имати једну ствар на уму: Бику треба времена да развије романтичну везу, па га немојте пожуривати јер би се могао осјетити обесхрабрено ако се не крећете истом брзином.

Близанци

Као свестрани знак којим влада Меркур, планета комуникације и мисаоних процеса, Близанци флертују путем интелектуалне стимулације. Ако можете натјерати Близанца да буде радознао, то је довољан разлог да се врати. Дакле, ако флертујете са Близанцем, можда би могли прескочити Нетфликс и читати, јер то вјероватно неће бити добро.

Рак

Ракови флертују тако што се брину о другима, тако што вам шаљу топлу супу кад сте болесни, тако што се побрину да било који датум који је планиран буде у складу са вашим потребама и интересима. Док год се осјећа угодно, остаће уз вас.

Лав

Према астролозима, ватрени знак Лав вјероватно се неће изложити отвореном флерту осим ако се не осјећа цијењеним. Како би показали да гајите симпатије према Лаву најбоље би било да то и покажете на дјелу. Покушајте да упознате Лава испод површине.

Дјевица

Дјевица има тенденцију да се занима за људе који су добро упућени у неку тему. "Оно што је Дјевици привлачно је неко ко је заиста добар у ономе што ради, неко ко може објаснити све детаље". Самим тим би кокетирање с овим хороскопским знаком могло изгледати као да вам неко сецира мозак. Наравно, то је знак да је заинтересован.

Вага

Вага воли хармонију и типичан је романтик. Као таква, улазиће у све могуће флертове. Приступ флертовању је за Ваге мало нијансиранији, кажу астролози. Неће јурити за вама, али ће свакако започети разговор да види ко сте и да ли сте занимљиви, али морате бити спремни да се у потпуности отворите.

Шкорпија

Шкопије су људи са јаком интуицијом. Морате бити супераутентични и искрени, јер Шкорпија може нањушити лаж на километар. За разлику од других хороскопских знакова, Шкорпије могу флертовати, прозивајући вас – само да виде какав ће бити ваш одговор.

Стрелац

Флертовање Стрелчева могло би се описати као мање традиционалан. Обично је то особа која износи тешке истине. То је и начин на који филтрирају људе које одбија крајња искреност. Њихов стил флертовања је проредити људе својом искреношћу прије него што уопште погледају оне који су остали.

Јарац

Као и код Ваге, код Јарца такође може потрајати док схвати шта осјећа према некоме. Због своје практичне природе, кокетни Јарац могао би изгледати као неко ко те интервјуише за посао. Када флертујете са Јарцем, морате имати на уму да чак и ако се привлачите и компатибилни сте, он мора знати да ће веза заправо функционисати.

Водолија

Будући да Водолије воле да држе ствари под контролом флерт са овим хороскопским знаком могао би бити посебно загонетан. Водолије су отвореног ума и тврдоглави у исто вријеме, тако да ће стил флертовања овог знака вјероватно бити врло чудан разговор.

Рибе

Рибе су невјероватно романтичне. Када се то укомпонује са чињеницом да су Рибе такође сањиви знак можда ћете моћи да видите како би њихова машта могла извући најбоље из њих кад флертују с особом која им је симпатична. Како би најбоље флертовали са Рибама не пружајте целу шаку одједном, али свакако јасно дајте до знања да сте још у игри.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана