Како да раскинете са Овном, а како са Водолијом?

conopljanews.net
Како да раскинете са Овном, а како са Водолијом?

Није увијек лако прекинути љубавну везу. Са некима је то лако, неке особе оду и саме када увиде да не иде, а са некима је то веома тешко. Не схватају или неће да схвате да је крај. Како се ко понаша у тим приликама зависи и од знака.

 

Ован

Људи рођени у овом знаку су отворени, реално гледају на живот. Када виде да нешто не иде и сами ће отићи. Али ако ви желите да оставите Овна учините то нагло, изненада, реците му то пред свима. Тада ће сигурно отићи. Ипак, морате знати да он воли авантуре, али и да изузетно поштује озакоњену љубав и да ће уколико је евентуално у браку, из њега врло тешко отићи. А чак и када се одлучи да оде, још дуго живи у прошлости.

Бик

Ако желите да га напустите, биће то веома компликовано. Ако вас је заиста волио, онда ће још дуго остати страсно везан за вас. Други моменат је његова посесивност: не воли да губи ништа од онога што посједује, а у љубави он увијек има илузију да посједује. Зато ће се Бик увијек борити да вас задржи. Такође морате знати да је Бик страшно несрећан када је напуштен, и да се не окреће баш тако лако новим љубавима. Али, ако хоћете да вас он тренутно напусти, онда најбоље да вас затекне у прељуби. Преварени Бик никада не заборавља, не опрашта и тренутно одлази веома бијесан.

Близанци

Ако желите да раскинете са том особом, то вам неће бити нимало тешко. Будите превише страсни према њима, уплашиће се толико емоција и побјећи. Или покажите љубомору и посесивност, отићи ће одмах. Ако он закључи да сте досадни, монотони и обични, једва ће чекати да потражи другу. За њих је дужи заједнички живот право мучење, и лако ће одлепршати даље.

Рак

Тешко ћете раскинути са њим. Јер, Рак ће дуго толерисати све ваше испаде, само у име некадашње љубави за коју је превише сентиментално везан. Он се помало плаши и промјена. Њему је лакше да остане у лошој емеотивној вези која га и не задовољава као некада, него да скупи снаге за нешто ново. Али, трпећи, он у везу улаже, лијечи је и на крају побједи. Зато, ако желите да га напустите, урадите то нагло, промјените адресу и телефон и не дозволите му да се врати и да вас зове и чека.

Лав

Исмијавајте га пред другима, угрожавајте његов ауторитет, умањујте његов понос - и он ће сам отићи. Приликом раскида реците му све у лице, без устезања. Он ће отићи врло поносно. У браку, тешко се одлучују на развод, иако дјелују сигурно, динамично и поносно. Он има страх од разочарања, тако да ће остати и покушати да поправи шта се може.

Дјевица

Уколико вас она напушта, чини то веома споро, неосјетно и са великим, искреним кајањем. И послије љубави, остаће вам пријатељ. Она се искрено плаши да некога повреди. Када желите да раскинете са њом, разговарајте искрено, озбиљно и аргументовано. Она ће вас разумјети, и учинити све да лако одете од ње без обзира колико то њу боли. Или унесите немир, неред и лијеност у свакодневни живот, и она ће отићи.

Вага

Сваки прекид и свако раздвајање Вагама ремети равнотежу, изазива страх, стрепњу и немир. Немоћна је да се суочи са истином. Она као да не жели да нешто мијења, већ чека да сам партнер увиди грешку и промјени се. Ако желите нагло са њом да прекинте, постаните ситничави, неуредни, вулгарни и преварите је. На раскид она реагује презиром и то отменим. Али она не може да буде сама, одмах ће наћи другога, и заборавити вас.

Шкорпија

Има изузетну интуицију, може да наслути раскид. А онда ће учинити све, само да је ви први не напустите. Она ужива да то учини прва. Воли борбу, затегнуте односе, драму и трагедију. Када будете раскидали са њом она ће вам приуштити све то. Ако ипак успијете да раскинете са њом, она ће вас и даље још дуго прогањати и неће вам дати мира.

Стријелац

Он од себе не жели да направи жртву емоционалног разочарења. Зато све брзо схвата и одлази први. Али, прије него што одлучи да оде наћи ће другог партнера. Ако желите да раскинете са њим, отворени разговор вам неће помоћи ништа. Само идите и не секирајте се, он је већ нашао другога. Упоређујте га са другим партнерима, реците му да је досадан. И он ће отићи и то брже него што сте мислили.

Јарац

Његова осјећања су веома постојана и искрена. Ако вас заиста воли, онда ће му бити веома тешко да схвати вашу жељу да одете. Биће веома повређен и дуго ће патити. Ако га преварите са другим, затвориће очи. Можете да се ругате његовој стидљивости и идејама, да критикујете његову породицу, поријекло, начин како васпитава дјецу, немојте да бринете о његовим потребама... Биће толико повређен и патиће да неће знати ни за себе, а камоли за вас. Тада ћете моћи да одете од њега без проблема.

Водолија

Са овом особом раскид можете да обавите лежерно, без траума. Пружиће вам руку, насмијешити се и пожељеће вам срећу у будућим љубавима и животу. Ако је Водолија одлучила да оде, она то увијек ради са осјећањем кривице., јер је врло хумана и не жели да ико пати због ње. За нагли раскид потребно је да је разбјесните уплитањем у њене тајне, у њен живот и људе са којима се дружи., или шпијунирањем њеног живота. Тада, она ће не само раскинути са вама, него и нестати из вашег живота и то заувијек.

Риба

Биће то тежак раскид. Ова особа је плачна и депресивна ако одлучите да одете. Постаје болесна и несрећна, и тада још више воли и чезне за оним ко је напушта. Морате је натјерати да оде, али не преваром или грубошћу, јер она ће трпјети све. Као прво, вређајте њену интелигенцију, достојанство и изглед. Реците јој да је неспособна, ружна и никаква. Нарушите њено достојанство, углед и живот. Можда ће вас тек тада пустити да одете.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана