Како да постанете магнет за срећу: Ово су три кључна корака да привучете у живот шта год вам је драго

Г.С.
Како да постанете магнет за срећу: Ово су три кључна корака да привучете у живот шта год вам је драго

Уколико се питате како неким особама полази за руком да имају „ону енергију“ која их издваја у гомили, која им помаже да успију у свему и да срећа заврши у њиховим рукама, опустите се, и ви можете да дођете до тога – уз 3 просте методе.

Сигурно сте срели људе посебне енергије и харизме, оне који су занимљиви и елоквентни, на први поглед изгледају обично, а у ствари су невјероватно лијепи и привлачни. Имају „оно нешто“, пред њима проблеми као да се повлаче, а живот се одмах чини свјетлим. А зашто је тако? И зашто не бисте то исто могли и ви?! Заправо, све је у њиховој „лудачкој енергији“, која се шири на све око њих, која утиче на наше мишљење, одлуке, а често и на наше животе. Та енергија уопште не зависи од пола. Таква особа може бити жена или мушкарац.

А како успијевају да имају такав утисак и утицај на друге људе? И да ли је могуће то научити? „Наравно да јесте“ – десетине чланака на интернету ће вам понудити курсеве јавног говора, курсеве о стилу и курсеве понашања…. И то вјероватно неће имати ефекта. Јер енергија не долази од споља, она је унутра. И њу не треба учити, њу треба развијати. И ви можете да развијете у себи ову невјероватну, запањујућу, „махниту“ енергију која тако снажно привлачи друге у ваше поље. Али прво морате то да схватите, да не бисте касно учили важне животне лекције.

Одакле долази та енергија?

Одакле долази та енергија? У ствари, све наше интеракције са другим људима су размјена енергије. Размјењујемо је једни са другима, на томе се гради комуникација међу људима, лична или пословна. Једина разлика између нас је којом смо енергијом испуњени. И да ли је имамо довољно да подијелимо са другим људима, или је једва имамо довољно за себе. Све зависи од начина на који се пунимо енергијом. Постоје два начина. Први је да узмете енергију од других људи. Људе који се тако пуне енергијом називамо „енергетским вампирима“. Тако никада нећете бити испуњени енергијом која привлачи пажњу и дивљење.

Енергија је пажња. Гдје је наша пажња, тамо је и наша енергија. Привлачењем пажње добијамо енергију. А најлакши начин да привучете пажњу јесте манипулацијом, притужбама, увредама, провокацијама и сарказмом. И то је управо оно што већина људи ради јер не зна другачије. Други метод нас испуњава енергијом високих вибрација – поменутом махнитом енергијом. И нема везе са другим људима. У ствари, не треба нам нико да бисмо се напунили овом енергијом. Главна ствар је да то радите редовно и да вам то постане навика. Постоје 3 једноставне методе да постигнете тај циљ.

Први метод: Будите захвални

Стална, искрена и дубока захвалност за све у животу. За ваздух који удишете. За кров над главом. За ваше очи које виде овај свет. За све што се дешава или не дешава у вашем животу. Искрена захвалност вас испуњава енергијом која привлачи још више разлога да будете захвални. Енергија коју желите да додирнете.

Други метод: Узмите и дајте

Везано за закон одржавања енергије, главна његова манифестација јесте да морамо одржавати равнотежу: узми – дај. Ако само нешто тражимо од живота и других људи, узимамо и не дајемо ништа заузврат, пореметићемо ту равнотежу. И енергија престаје да тече, а енергетски океан који првобитно постоји у сваком од нас претвара се у мочвару. А онда се потпуно осуши. Зато поштујте за правило да дајете онолико колико узимате, или још боље, дајте мало више.

Трећи метод: Брините о свом тијелу

Ништа не снижава ниво наше енергије више од тровања нашег тела: конзумирање нездраве хране, алкохола, хемије. И ништа га не повећава више од физичке вежбе и спорта. Да ли сте примијетили да чак и лагана шетња може да вас извуче из туге и летаргије? Пун тренинг ће вас напунити до врха. Комбинујући ове три методе, бићете испуњени енергијом изнутра. И постаћете та особа коју желите да слушате, која изазива дивљење и коју желите у близини. Али што је најважније, развијањем тог извора енергије у себи, постаћете магнет не само за људе око себе. Почећете да привлачите шта год желите. Јер човек са „лудом енергијом“ јесте особа која усјева у свему, а срећа сама долази у његове руке. Сад знате како да постанете таква особа.

(Сенса)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана