Како ће помрачење сунца утицати на ваш хороскопски знак?

Агенције
Како ће помрачење сунца утицати на ваш хороскопски знак?

Деветог марта сунце ће заклонити такозвани супермјесец, а то би могло да се одрази на ваш хороскоп.

Иако ће помрачење бити видљиво на другом крају планете, астролози тврде да се околности мијењају за све хороскопске знаке.

Иначе, помрачења се обично повезују са новим почецима, а ово се налази у знаку Риба.

Тај хороскопски знак представља љубав, саосјећајност и разумијевање, а особе рођене у њему одликује јака интуиција и машта.

Како ће таква енергија утицати на ваш хороскопски знак?

Ован

Имаћете живописне снове који ће носити снажну поруку. Бићете врло осјетљиви на утицаје и свјеснији окружења. Ако имате јаку интуицију, она може достићи готово натприродан ниво, па је мудро користите. Мјесеци који су пред вама идеални су за ваш спиритуални развој.

Бик

Помрачење ће активирати друштвено поље вашег знака. Оживјећете нека стара пријатељства, а неко кога ћете упознати током помрачења играће касније врло важну улогу у вашем животу. То би могла да буде ваша сродна душа. Пред вама ће се отворити разне прилике и будите спремни да их искористите.

Близанци

Помрачење ће ваше амбиције довести до врхунца. Будућност ће вам дјеловати свјетлије. Иако вам неће бити лако, спремни сте на изазове и можете рачунати на своје инстинкте да вам покажу прави пут.

Кад год осјетите да вам је свега доста, зауставите се и послушајте свој унутрашњи глас.

Рак

Нова врата се отварају пред вама и наилазите на сасвим нова искуства. Постаћете свјеснији тога шта заиста желите и увидјећете да досад нисте користили свој пуни потенцијал. Искористите све могућности које ће вам се отворити и дати вам шансу да путујете – било у физичком, било у духовном смислу.

Лав

Ова нова страна која се отвара у вашем животу одразиће се на финансијско поље. То неће одмах бити очигледно, али будите у приправности да искористите прилику онда кад вам се срећа осмјехне. Размишљаћете о новим инвестицијама, а ово је идеално вријеме да остварите своје планове везане за уређивање животног простора и оживите стари план штедње. Ако сте сами, нова љубавна романса је на помолу.

Дјевица

Створићете јаке везе с другим људима. Упознаћете некога и имати осјећај да сте се већ срели у претходном животу. Имаћете више емпатије према другим људима, а из тога ћете учити и више о себи и својим осјећањима.

Вага

Имате шансу да избришете све негативне аспекте своје личности који не одражавају вашу праву природу. Отарасите се старих навика, веза и обавеза из прошлости. То ће довести и до смањеног стреса, што ће вам олакшати сам процес. Вријеме је и да остварите своје жеље и посветите се неговању свог здравља.

Шкорпија

Ваш креативни потенцијал и интуиција ће порасти и уживаћете у њима. Одлуке које будете донели у време помрачења водиће вас један корак ближе вашем самоостварењу.

Стрелац

Почињете да увиђате колико вас је дјетињство обликовало у особу каква сте данас. Можда ћете преиспитати своја стара увјерења, навике и мишљења, која су резултат васпитања. Када реално сагледате ствари, постаћете свеснији онога ко сте у ствари и стећи ново самопоуздање.

Јарац

Неке дивне ствари су пред вама и упознаћете добре људе. Фокусирајте се на подршку пријатељима. Комуникација у свим облицима, па чак и путем друштвених мрежа, обиљежиће наредних шест мјесеци вашег живота. У овом периоду можете научити нешто ново, што ће вам побољшати шансе за проналазак новог посла.

Водолија

Новац ће бити ваша главна преокупација и бићете фокусирани на то да повећате примања. Избјегавајте несмотрено трошење и размислите о штедњи. Искористите своју динамичност да нађете нови извор прихода. Што више извора новца нађете, то ћете имати сигурнију будућност.

Рибе

Ово је ваша шанса да одаберете гдје желите да идете из ове тачке. Ваша појачана интуиција омогућиће вам да осјетите све препреке које би могле да вам се јаве на путу. Вјерујте инстинкту и то би могло да вас доведе до успјеха. Помрачење ће имати моћан утицај на ваше емоције и пружиће вам снагу да одбаците неке стеге из прошлости, сумње и страхове. Постаћете свеснији своје унутрашње снаге и пуног потенцијала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана