Какав сте бивши партнер по хороскопу

Г.С.
Какав сте бивши партнер по хороскопу

Љубав је једна од најљепших ствари на свијету. Међутим, када дође до разлаза остаје туга, а тада на површину могу да “испливају” емоције које нисмо ни знали да имамо.

С обзиром на то, људи се различито носе са раскидима. Уз помоћ астрологије можете сазнати много о себи и о томе какви сте након растанка.

Ован

Није тип који плаче због проливеног млијека. Било да је то била дуга или кратка веза, знају како да је преболе. Иако воле да живе брзим темпом, немају времена да се преиспитају, вјероватније је да ће брзо прећи на слиједећу везу.

Бик

Бикови су типови којима је потребно много времена да се заљубе. Стога, када коначно одлуче да се обавежу, то је зато што вјерују некоме из дубине душе. Вјероватно је зато Бику изузетно тешко да се носи са раскидима. Они постају она врста бивших који се задржавају на бившим партнерима и присјећају се времена проведених заједно са њима, неспособни да крену напред.

Близнаци

У питању је врста бившег партнера који углавном нема притужби на прекинуту везу. Чињеница је да су по природи отворени и безбрижни за све што се дешавало у вези која је иза њих, па их тако и када љубав прође, није много брига за њу.

Рак

Ракови никада не преболе своје бивше. Они су тип особе која очекује да се деси чудо које ће их поново спојити са бившим партнерима. Иако је то нешто што се никада неће догодити, изгледа да то никада не прихватају.

Лав

Лавови споља изгледају јаки, али дубоко у себи су сломљени раскидом. Они ће показати сјајан наступ у коме ће се претварати да их није брига, међутим, једноставно нису од оних људи који ће лако пребољети чињеницу да је све готово.

Дјевица

Иако им је романична веза значила цио свијет, они нису ти који губе вријеме на преиспитивање и жаљење за нечим што очигледно није било вриједно. Према њима, има важнијих ствари у животу од плакања због нечега што се не може поправити.

Вага

Ваге су те које једноставно неће моћи да прихвате промјену. За њих је равнотежа све и чињеница да нешто на шта су били тако навикли више не постоји, има тенденцију да утиче на њихову менталну и емоционалну стабилност. Вјероватно ће бити они који ће наставити да зову или шаљу поруке да убиједе своје бивше да се предомисле.

Шкорпија

Кад год су Шкорпије заљубљене, вођени су страшћу и посвећеношћу, што их такође чини изузетно посесивним према својим партнерима. Стога, када су у фази раздвајања, више воле да уходе своје бивше него да иду даље.

Стрелац

Стријелчеви су они који не замјерају, немају очекивања и увијек су у покрету. Иако су тип људи који уживају у различитим авантурама у свом животу, односи су за њих само још једно истраживање.

Јарац

Јарчеви су тип бивших који постају калкулативни у вези са раскидом. Они су ти који стално мјере предности и недостатке везе која је већ завршена. Прекомерно размишљање је оно што их чини изузетно параноичнима и изгледа да једноставно не иду даље.

Водолија

За Водолију, слобода је оно што увијек траже и пошто више нису везани својим односом, заправо су узбуђенији него икада. Иако можда постоје тренуци када се присјете времена проведеног заједно са својим партнерима, ипак схватају шта је за њих најбоље.

Рибе

Рибе ће најчешће бити једни од најтужнијих бивших партнера. Чињеница да су већ направили много планова за будућност и припремили бројне романтичне планове које ће остварити са својим партнерима, тјера их да помисле да су то сада неостварени снови.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана