Какав смисао за хумор има ваш хороскопски знак?

Metro-portal.hr
Какав смисао за хумор има ваш хороскопски знак?

Сваки знак хороскопа има неки свој посебан смисао за хумор који се лако може препознати, па ево карактеристика…

Ован је агресиван знак под владавином Марса, па му је и хумор прилично окрутан јер воли да исмијава друге. Карактерише га гласан смијех и необуздане шале које не прихвата на свој рачун.

Бик има суптилан хумор који је увијек у границама пристојности и у складу с околностима, што му даје владар Венера. Може да прихвати шалу на свој рачун.

Близанци обожавају да се шале, а шале су им у складу с карактером - све од простих до интелектуалних, једино избјегавају злобне.

Рак радије слуша шале него што их збија, а кад то и ради избјегава да буде вулгаран, јер породичан човјек попут Рака зна да ријечи могу повредити друге.

Лав воли да буде у центру пажње због свега, па тако и због шала које ће сипати из рукава јер може бити изузетно духовит кад то жели.

Дјевица није тип за шалу, тешко се и насмије на неку јер их сталан осјећај мање вредности спречава да се добро опусте. Лако је знати кад сте задобили повјерење Дјевице - у вашем се друштву увијек гласно смије.

Вага зна да буде изузетно неозбиљна и умије да засмијава све око себе, а како је и њима Венера владар, избјегаваће вулгарности.

Шкорпија је, упркос својој тајанствености, прилично духовит, а заштитни знак јој је генијалан црни хумор којим не штеди никога, па ни себе.

Стрелац је изузетно духовит и увијек ће засмијавати цијело друштво, јер му његов владар Јупитер даје урођени смисао за хумор и заразни оптимизам.

Јарац тешко разумије шале, што је терет који му је подарио владар Сатурн, а главни је проблем његова превелика озбиљност која му не дозвољава да се опусти и гласно насмије.

Водолија мења расположења довољно често да никад не знате да ли ће се смијати с вама, али ипак прихвата све врсте шала, па и оне на свој рачун, без икакве замјерке.

Рибе се смију туђим шалама и својој муци, јер саме по себи нису претјерано духовите, а добра страна њиховог карактера је то што знају да се смију својим заблудама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана