Какав секс воли његов хороскопски знак?

Cosmopolitan.rs
Какав секс воли његов хороскопски знак?

Ако још нисте схватили које су то сексуалне чежње вашег драгог, ево мале астро помоћи...

Ован

Ован има велику потребу за адреналином. Највише воли јутарњи секс, а посебно задовољство му причињавају мало грубље игрице. Од мириса се ложи највише на мошуш.

Бик

Ерогена зона овог хороскопског знака представља врат, тако да ако желите дивљи секс знате на који дио треба да се сконцентришете. Још један плус овог знака је чоколада. Бикови уживају у овом слаткишу који је уједно и јак афродизијак.

Близанци

Близанци обожавају секс играчке, а што се тиче самог чина уживају у страственом брзом, као и оралном сексу.

Рак

Рак ужива у додирима по стомаку и грудима. Воли сексуалне улоге, а идеално мјесто за секс му је хотелска соба.

Лав

Лав као и сваки прави краљ животиња воли доминацију и страст. Прави је егзибициониста, ужива у неваљалом разговору, гребању, сексу на мјестима гдје постоји опасност да га ухвате... Такође ужива и у похвалама које му партнер удијели.

Дјевица

За дјевицу је карактеристична суздржаност, међутим у кревету она показује друго лице. Највише воли везивање, често користи повез преко очију, а лисице су јој на првом месту.

Вага

Задњица представља ерогену зону овог знака. Уз то вага обожава маскирање у кревету и игру улога.

Шкорпија

Шкорпија нема проблем са дискретношћу. Он ће без проблема пристати на секс на јавном мјесту, воли да испробава разне ствари, обожава мистичност, тако да ћете га неријетко видети и са маском.

Стријелац

Стрелац је још један авантуристички знак. Врло лако се одлучује на секс на јавном мјесту, као и за било коју сексуалну игру.

Јарац

Јарац машта о сексу на "висини". Вјероватно сте помислили на разне могућности, али ако желите свом партнеру рођеном у овом знаку да приуштите највеће задовољство одведите га на зимовање на неку планину.

Водолија

Водолија ужива у неваљалом разговору. Често води овакве разговоре и обожава секс преко телефона. Фантазира о тројци и воли да користи секс играчке.

Рибе

Ерогена зона овог знака представља стопала. Када је ријеч о самом сексу, овај знак обожава да снима своје сексуалне игрице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана