Какав секс воле мушкарци Бикови, Ваге, Шкорпије...?

Cosmopolitan.rs
Какав секс воле мушкарци Бикови, Ваге, Шкорпије...?

Довољно је да знате његов хороскопски знак и сазнате шта га највише узбуђује у четири зида!

Ован

Мушкарце рођене у знаку Овна веома је лако узбудити и важе за најиздржљивије партнере. Мото Овнова јесте сада и одмах, стога предигра обично не постоји. Урођени нагон за ловљењем за њих преставља све, што обично доводи до тога да им освојени плијен убрзо досади. Како се ово не би десило морате му често хранити его, јер Овнови воле да слушају хвалоспјеве о себи, посебно у кревету. Иначе, воле изазове и склони су експериментисању док за то имају и снаге. Омиљена поза им је она у којој контролишу ситуацију.

Како да га привучете? Понашајте се као невинашце, уложите новац у квалитетан бијели доњи већ и сачекајте да будете освојене.

Бик

На први поглед смирени и сталожени, али чим пробудите Бикове дубоке жеље бићете веома изненађени. Вођени Венером, богињом љепоте и пожуде обожавају добру храну и хедонизам више него ишта. За разлику од Овнова, Бикови не журе са предигром и код њих заправо она може трајати сатима. Иако је пажљив и брижан, мушкарац рођен у овом знаку ужива и у психичком ужитку секса, зато се трудите да не уништите атмосферу причом. Што се омљене позе тиче, они се задовољавају задовољавајући вас, тако да ће његова омиљена бити она која стимулише ваше груди и клиторис.

Како да га привучете? Позовите га на вечеру - која ће трајати читаву ноћ! Између врхунаца послужујте га добром храном, вином и сматрајте да сте те га освојиле.

Близанци

Мушкарце у знаку Близанаца привлаче сексуални партнери који су на истој таласној дужини са њима. Међутим, за њих секс није само физички спорт већ и ментални. Уколико волите секс на јавним или чудним мјестима ви сте идеалан партнер за Близанца. Ризик да ћете бити ухваћени само додаје узбуђење. Али, мушкарци у овом знаку имају тенденцију да им све брзо досади па га морате изнова и изнова анимирати. Играње улога или групни секс увијек представљају пун погодак. Када је омиљена поза у питању, они воле да причају прљаве ствари тако да изабјерите неку с које ће лакше моћи да вам шапуће на уво.

Како да га освојите? Пошаљите му секси поруку која ће садржати трагове ка локацији гдје ће га чекати главна награда - Ви!

Рак

Крабе носе оклоп из страха да не буду повређене, што и овај знак чини најемотивнијим од свих - али, чим пробијете оклоп забава почиње! Рак можда изгледа веома стидљиво, међутим онда када задобије ваше повјерење биће срећан што може да испроба неке од најкреативнијих сексуалних трикова. Ослободите своје унутрашње пориве, Ракови воле жене које знају шта хоће и иду за својом срећом. Омиљена поза му је она гдје ће моћи продорно да вас гледа у очи.

Како да га освојите? Нека се Рак осјећа као код куће док га заводите у води. Ако је можда превише стидљив за секс у плићаку, изнајмите чамац и усидрите се гдје год то пожелите.

Лав

Страствени и ватрени, краљеви џунгле се уз само мало труда могу претворити у мале маце. Лав воли да је у центру пажње, иако им некада не иде у корист. Отворени су за нове ствари, али с обзиром на то да је лав понос природе, тако и за мушкараца у овом знаку важи да све што га понижава или нарушава његов его - Лава одбија. Лав обожава позу у којој ће моћи да се диви самом себи, стога се позиционирајте испред огледала гдје можете заједно посматрати читав процес.

Како да га освојите? Лав пада на голо женско, зато изведите стриптиз или обуците капут без ичега испод.

Дјевица

Ако желите да одведете Дјевицу у кревет мораћете да нађете прави начин. Дјевице узбуђује ментална конекција прије свега. Веома су сензитивни и ваше задовољство постављају на прво мјесто. Када мушкарац Дјевица види да сте се узбудили то моменатлно узбуђује и њега - зато се немојте стидети и реците му шта желите. Воле да експериментишу у техникама и усавршиће их само како бисте дошле до оргазма. Воле позу у којој они воде ситуацију, само се препустите - побринуће се и за вас.

Како да га освојите? Обуците свој најбољи веш и вежите се за кревет. Одушевиће га то што мора да преузме контролу.

Вага

Ваге привлаче сексуални партнери који воле фине ствари у животу, укључујући и њих. Код Ваге се све врти око флерта. Уз добар флерт можете да га водите гдје год пожелите - али, најбоље у кревет. Углавном нарцисоидни, мушкарци рођени у овом знаку обожавају предигру током које ће вас више пута задовољити. И једна јако битна ствар - када је мушкарац Вага у питању, никада немојте глумити оргазме, то ће га сломити. Иначе, обожавају игре фантазије, а понајвише воле позе у којима могу да се огледају и диве себи.

Како да га освојите? Вага обожава костиме и фине ствари, стога га узбудите бурлеска стриптизом уз егзотични веш.

Шкорпија

Вођени Марсом, Богом рата, Шкорпион је микс нагонске страсти и мрачне енергије - комбинације којој је тешко одљети. Као и Ован, Шкорпион је обдарен високим либидом и импресивном сексуалном издржљивошћу. Али за разлику од Овна, Шкорпија обожава предигру. Краљ завођења када једном одлучи да вас има, ништа га неће спречити у томе. Воли да експериментише и осјети ваше тијело близу свог, зато је најбоља поза у сексу са Шкорпијом сједећа, гдје сте обгрљени ногама.

Како да га освојите? Шкорпије воле мистериозност, па научите нешто од њих о умјетности интриге. Умјесто да покидате одјећу са себе, позовите га да уклони комад по комад са вас.

Стрелац

Ватрени и страствени - све сем стидљиви. Када су мушкарци у знаку Стрелца у питању за њих секс не представља израз дубоких емоција, већ само једну од многобројних животних авантура. Много воле да причају и очекиваће да чују шта вас то пали у кревету. Важе за одличне истраживаче и урадиће све како би померили границе. С обзиром на то да су спонтани увијек се труде да истраже нове позе и мјеста за што бољи секс.

Како да га освојите? Стрелац је увијек расположен за авантуру зато га изнендите ненајављеним сексом на брзака.

Јарац

Док на први поглед изгледају конзервативно и стидљиво, унутрашњост крије страст и интензитет љубавника од којег нећете моћи да се заситите. Иако стоје чврсто на земљи, док се не буду осјећали лагодно неће ни предузимати иницијативу. Али то не значи да не воле барем мало да експериментишу. Љубав и секс за Јарца иду заједно - тек када га опустите у вези схватићете колико је добар љубавник, а до тог момента очекујте класичну мисионарску позу.

Како да га освојите? Јарац жели да се осјећа вољено. Спремите му купку или га сензуално измасирајте, Једном када се опусти, схватићете колико је страствен.

Водолија

Не важе баш за најсексуалнији знак, али ће се осјећати слободно све док имају вашу пажњу. Обожавају да воде дискусије посебно док им говорите шта вас највише пали. Немојте се стидјети, јер што су ваше фантазије чудније то ћете му се више свидјети. Међутим, буран сексуални живот може утицати на то да се Водолија повуче у себе и на миру пуни батерије за слиједећу рунду. Омиљене позе су му све оне гдје може лагодно да вам шапуће шта жели да вам ради.

Како да га освојите? Усавршите свој секси глас. Позовите га док је на послу и реците му шта тачно желите да му урадите кад се врате кући.

Рибе

Вођени Нептуном, краљем илузије и имагинације и Јупитером, Богом драме није чудно што Рибе узбуђују сексуалне фантазије. Као водени знак Рибе воле да мијењају више поза и то у току једне ноћи. За мушкарца Рибу секс је ствар креативности и забаве, као и стварања емотивне конекције. Рибе падају на кожни веш и жуде за тим да буду покорене, толико да се то скоро граничи са мазохизмом. Омиљена поза им је док гледате у очи једно другом стварајући емотивну конекцију.

Како да га освојите? Риба обожава да плива. Поноћни пикник и купање под месјечином ће га распаметити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана